Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 buyrun http://www.change.org/petitions/stop-the-killing-of-dogs-and-cats-for-the-european-football-championship# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Haberi ilk okuduğumda inanamamıştım hakkaten yapıyormuş allahın belaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 lütfen femen bunu protesto etsin eve gelip benim evdeki kaos ortamını da protesto ederlerse hatta daha çok sevinirim femen göreve! femen > süpermen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 sanırım femen tek desteklediğim sosyal hede örgütü. aslında düşündüm de desteklemiyorum, desteklemeyim ki gelip gösteri yapsınlar, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 avrupayıgeziyolar da bi türkiyeye mi gelmiyorlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 feysbukta salak bir kiz iki saniyede bir ölü köpek resmi koyuyuor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 işte o salak kız bir femen değil. salak sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 femenin gelmesi için toplu hayvan katliamı yapılır burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 kurban bayramını kutladık ama gelmediler ırkçı hep bunlar. gelip beni protesto etsinler evde lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 random_nude_fatso_chick.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 femende randım nude sexy goddess geliyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Uzun süredir yakıyorlar giden gitti anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 uefa da ödül versin şerefsizlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 adam canlı canlı yanan köpeklerden bahsedince aklımıza meme geldi batsın bu dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 yok ben femeni düşünüyordum o sırada çok uykusuzum 2-3gündür uykusuz olunca acaip saçmalıyorum bak.. az vaktim olsa da uyusam keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 hayvan ve insanlara uygulanan zulüm ve vahşetler, hep tanrının yokluğunun göstergesi gibi geliyor bana. ya da iyi ve kötü olmak üzere 1 den fazla tanrı var(!) eğer tanrı varsa da; inananların inandığından, düşündüğünden çok daha güçsüz bir tanrı var(bence tabi). işte varsa bir güç, verebiliyorsa versin belalarını tüm zalimlerin, işkencecilerin. ama kendi yarattığına bela vermesi de mantıklı görünmüyor, ''tanrı'' ya yakışmıyor. pislik, içler acısı, iğrenç bir türüz. yapılabilecek bir şey yok gibi gözüküyor. ne yazık!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar