aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 lockout mevzusunda yeni gelismeler var yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 tuh ben acacaktim bu basligi dun aksam usendigimden kacirdim efsane topagi.saka bir tarafa biz ukicle sacimizi basimiz yolalim adamlar deron odom show yapiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 aquila said: lockout mevzusunda yeni gelismeler var yalniz. ne gibi, http://www.nba.com/2011/news/11/23/wednesday-labor.ap/index.html şundan başka bişi var mı? bir de saat farkı falan düşünce bu yazı lamar odom haberi gelmeden önce yazılmış sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 eğer tekel ile ilgili dava açılırsa zaten bu sene direk iptal olur.. Ama açılmassa,benim tahminim ocak ayı gibi başlayacak 50 maçlık bir sezon ile nba in başlaması.. Ama tahmin ediyormusunuzki oyuncular fln sürecin ne olacağından habersiz.. Yani açıkcası Lamar Odom transferi bu sürecin uzun süreceğinin bir habercisi bence 2-3 tane daha yıldız avrupa takımlarına gidecekmiş.. Eğer onlarda gelirse zaten bu sene nba yok demektir.. Çok takip eden bir adam değilim ama facebook listemde nba konusunda uzman 2-3 kişi var onlardan aldığım özetler bunlar yani genel olarak mış muş tarzı bilgilere dayanan değerlendirmeler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 bu sezon nba olmazsa artık ne kadar kupa varsa alır beşiktaş, keşke intertoto varyantı eurochallenge yerine euroleaguede olsaydık la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 gellidus said: eğer tekel ile ilgili dava açılırsa zaten bu sene direk iptal olur.. Ama açılmassa,benim tahminim ocak ayı gibi başlayacak 50 maçlık bir sezon ile nba in başlaması.. Ama tahmin ediyormusunuzki oyuncular fln sürecin ne olacağından habersiz.. Yani açıkcası Lamar Odom transferi bu sürecin uzun süreceğinin bir habercisi bence 2-3 tane daha yıldız avrupa takımlarına gidecekmiş.. Eğer onlarda gelirse zaten bu sene nba yok demektir.. Çok takip eden bir adam değilim ama facebook listemde nba konusunda uzman 2-3 kişi var onlardan aldığım özetler bunlar yani genel olarak mış muş tarzı bilgilere dayanan değerlendirmeler.. ya belli başlı adamlar var, onlar avrupa'ya gelirse lig uzunca bir süre ya da hiç olmayacak bunun kanıtı olur. aklıma gelenlerden P. Gasol mesela, Nowitzki yine. Lokavt yıl boyu sürer ancak avrupa'ya gelirim demişti. Bunların geleceği takımlarda belli aslında, Gasol kardeşler Barcelona, Nowitzki'de almanya'da oynadığı eski takımına gidecem vs. demişti. Bu tip birkaç kişi da var. Eğer önümüzdeki günlerde bayağı bir oyuncu akışı olursa avrupa'ya ve özellikle bu tip adamlar gelirse lokavt uzun sürecek emin olabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Llama said: bu sene yok diye resmi açıklama geldi. nba yok. Şom ağızlı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 gellidus said: eğer tekel ile ilgili dava açılırsa zaten bu sene direk iptal olur.. Ama açılmassa,benim tahminim ocak ayı gibi başlayacak 50 maçlık bir sezon ile nba in başlaması.. Ama tahmin ediyormusunuzki oyuncular fln sürecin ne olacağından habersiz.. Yani açıkcası Lamar Odom transferi bu sürecin uzun süreceğinin bir habercisi bence 2-3 tane daha yıldız avrupa takımlarına gidecekmiş.. Eğer onlarda gelirse zaten bu sene nba yok demektir.. Çok takip eden bir adam değilim ama facebook listemde nba konusunda uzman 2-3 kişi var onlardan aldığım özetler bunlar yani genel olarak mış muş tarzı bilgilere dayanan değerlendirmeler.. Ulan sunu başkası yapsa ne sallamıssın be oha derdim :D:D rezil olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Darksun said: Llama said: bu sene yok diye resmi açıklama geldi. nba yok. Şom ağızlı =P abi ben nerden bilem valla internette okudum öyle yeni yılda anlaşmaya varcaklardı sözde adamlar gaza gelmiş direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 dedim ben size gecen gun, hadi gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 gelip 1 maç oynasaydı giderdi sonra ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 gellidus said: gellidus said: eğer tekel ile ilgili dava açılırsa zaten bu sene direk iptal olur.. Ama açılmassa,benim tahminim ocak ayı gibi başlayacak 50 maçlık bir sezon ile nba in başlaması.. Ama tahmin ediyormusunuzki oyuncular fln sürecin ne olacağından habersiz.. Yani açıkcası Lamar Odom transferi bu sürecin uzun süreceğinin bir habercisi bence 2-3 tane daha yıldız avrupa takımlarına gidecekmiş.. Eğer onlarda gelirse zaten bu sene nba yok demektir.. Çok takip eden bir adam değilim ama facebook listemde nba konusunda uzman 2-3 kişi var onlardan aldığım özetler bunlar yani genel olarak mış muş tarzı bilgilere dayanan değerlendirmeler.. Ulan sunu başkası yapsa ne sallamıssın be oha derdim :D:D rezil olduk Abi yine diyebilirsin.Senin nbaden anlayan face listendekilerin suçu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 hah bende bu mesajı arıyordum alay etmek için nick i yanlış hatırlamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Bizim iddia yatar. Dürümler alman usülü olacak beyler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Kaybedeceğini anlayarak ısmarlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar