sabonis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Arkadaşlar formamı satmaktayım yeni forma alacağım için. Orjinal Adidas formadır. Kırmızı siyah çizgilidir, klasik Milan forması yani. Hiç bir defosu falan yoktur, zaten paticik halı saha maçlarında giydim 5-10 kere, yani paticik'ten 10 kişi falan var formanın sapasağlam olduğunu =) buyrun şöyle resmini de koyayım: [signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 04 Ekim 2004 22:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 forma güzel sağlam temiz ben alırdım ama başka bir şey için para biriktiriyorum[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 baya sağlam... ben bile asıldım yırtamadım :P[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 estal asiliydiya gercekten , koy kargoya yolla parise aliorum :p alin harbi saglam forma[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einsof_totor23 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 kaç para istiyon?[signature][hline]rüzgara karşı işeyen adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Celtic forması varsa Direk atlardım bu arada madem yeni forma alıcaksın soriiyim bi... her forma aynı fiyat değilmi? ortalama ne kadar formalar?[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 75-100 arası yeni formalar.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 bilgi icin saolun Celtic formasına hastayımda.[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 bende van basten forması var imzalı 10milyara satıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 afferim zaidral taklada atıyo mu o forma?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 amcası elinden her is gelir merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakata Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 zaidral 7.5 milyar weirirm.. domuzcuk kumbaranda war yeteri kadar satacaksan sole ona göre kırayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 o forma kesin takla atar ultima oynar senin yerine gol atar fln ki 10 milya diyor arkadas :lol: klikotoaoyoayazdasdasda[signature][hline]:rock: ben 12 yasında deilim 92 okul numaram :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 5000$a hollandalı biriyle anlastık ödemeyi nasıl yapacagına karar vermedi daha kramponları da verebilirim[signature][hline]Server is busy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 [b]ZİYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Ben aklıma bişey gelmişken sorayım dedim Avrupalı birisiyle niye Euroya anlaşmadında 5000$ anlaştın merak ettim bunda bir ziyalık var gibime geldi ziyalık yoksa bile Veciiilik var :)[signature][hline]Ciguli Kibritci | Merchenary Guinevere Xaline | Necromancer Guinevere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Bu arada bende de 10 Numaralı Beyaz-Gök Mavi Arjantin forması var Maradona imzalı almak isteyene 500 milyona satayim.Ama sonra vay efendim bu maradona imzası degil diye basşımın etini yemeyin uzerindede maradona yazmıyor.Eski forma malumunuz :) Arkadaştanda özür dilerim konuyu dagıttıgımız için arkadaş formasını satıyor bu arada Milan.[signature][hline]Ciguli Kibritci | Merchenary Guinevere Xaline | Necromancer Guinevere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 bendede hakiki van basten var[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Sakaryaspor Kapatanın imzalı forması ve Cizresporun bütün futbolcuların ve teknik dir. imzalı forması mevcut. Ayrıca imzasıs Bayern Mün., Manchester Utd. Gençlerbirliği, Fenerbahçe, Brezilya, Hollanda formaları mevcut hepiside orijinal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Kirletirken forumlarda bir çöp kamyonu olmadığını düşünerek kirletin lütfen.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 afedersiniz de sittiniz attınız ilanımı[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar