Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık orjinal AC Milan forması...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Arkadaşlar formamı satmaktayım yeni forma alacağım için. Orjinal Adidas formadır. Kırmızı siyah çizgilidir, klasik Milan forması yani.
Hiç bir defosu falan yoktur, zaten paticik halı saha maçlarında giydim 5-10 kere, yani paticik'ten 10 kişi falan var formanın sapasağlam olduğunu =)

buyrun şöyle resmini de koyayım:

[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 04 Ekim 2004 22:44 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
forma güzel sağlam temiz
ben alırdım ama başka bir şey için para biriktiriyorum[signature][hline]Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
Celtic forması varsa Direk atlardım

bu arada madem yeni forma alıcaksın soriiyim bi...

her forma aynı fiyat değilmi? ortalama ne kadar formalar?[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Mesaj tarihi:
75-100 arası yeni formalar.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
afferim zaidral
taklada atıyo mu o forma?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
o forma kesin takla atar ultima oynar senin yerine gol atar fln ki 10 milya diyor arkadas :lol: klikotoaoyoayazdasdasda[signature][hline]:rock: ben 12 yasında deilim 92 okul numaram :rock:
Mesaj tarihi:
Ben aklıma bişey gelmişken sorayım dedim Avrupalı birisiyle niye Euroya anlaşmadında 5000$ anlaştın merak ettim bunda bir ziyalık var gibime geldi ziyalık yoksa bile Veciiilik var :)[signature][hline]Ciguli Kibritci | Merchenary Guinevere
Xaline | Necromancer Guinevere
Mesaj tarihi:
Bu arada bende de 10 Numaralı Beyaz-Gök Mavi Arjantin forması var Maradona imzalı almak isteyene 500 milyona satayim.Ama sonra vay efendim bu maradona imzası degil diye basşımın etini yemeyin uzerindede maradona yazmıyor.Eski forma malumunuz :)

Arkadaştanda özür dilerim konuyu dagıttıgımız için arkadaş formasını satıyor bu arada Milan.[signature][hline]Ciguli Kibritci | Merchenary Guinevere
Xaline | Necromancer Guinevere
Mesaj tarihi:
Sakaryaspor Kapatanın imzalı forması ve Cizresporun bütün futbolcuların ve teknik dir. imzalı forması mevcut. Ayrıca imzasıs Bayern Mün., Manchester Utd. Gençlerbirliği, Fenerbahçe, Brezilya, Hollanda formaları mevcut hepiside orijinal
Mesaj tarihi:
Kirletirken forumlarda bir çöp kamyonu olmadığını düşünerek kirletin lütfen.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
  • Yeni Oluştur...