veliaht34 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Bazı jedi arkadaşların isteği üzerine ben ve bazı arkadaşlarım Jediların Buff sorununa kesin çözüm bulduk çok yakında kimse size dokunmadan rahatlıkla Buff yaptırabileceksiniz Ayrıntılı acıklama için Buff yaptırmak isteyen Jedilar Lütfen Char isimlerini forumda belirtsin kendilerine daha sonra aynı gün ve saatte swg den mail gönderilecektir. lütfen jedi olmayanlar forumda isim belirtmesinler çünkü yapacağımız araştırma sonucu jedi olduklarını tespit ettiklerimiz sadece bu maili alabilecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Oldu gözlerim doldu...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 dabi dabi..[signature][hline]SWG: Revhas of Eclipse SWG: Satto of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 o diilde, buff sorunu nedir ben onu merak ediyorum. :p[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 buff nedir peki :-P[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Ahahaha süper lan =) Valla söylücek bişi bulamıyorum.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ben jedi im oyundaki adimda SAZAN heyecanla bekliyorum çözümünüzü :))[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ahahah yuh ya jedı ısmı toplamak ısıyosan zor deılkı be kardesım herkesın adı bellı zaten. amuhaha kımsenınde sakladıgı yok.[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [RIP] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Ahuhaha lol lol :) Gel canım bi bufflayim seni:) [Bu mesaj Redeagle tarafından 06 Ekim 2004 13:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: sadATS2, 06 Ekim 2004 13:24 tarihinde demiş ki: ahahah yuh ya jedı ısmı toplamak ısıyosan zor deılkı be kardesım herkesın adı bellı zaten. amuhaha kımsenınde sakladıgı yok. [signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 cin olmadanda adam carpmaya calisanlar var be kardesim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 maalesef gerçekten iyi niyetle yapılmış bir teklife böyle bakıyorsunuz bu kadar konuşana kadar önce benim kim olduğumu öğrenseydiniz ya ben FrF guild indan SowHarD Lee ikinci Accountum ise Tuman Lee (Master Doc) Sufi'nin Bh lar yüzünden buff yaptıramaması üzerine jedilara bir çözüm düşünmüştüm madem ciddiye almıyorsunuz artık önemli değil[signature][hline]Freedom Rebel Fighters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 bende master doc um whisp atın rebel im overt olup olmamanız farketmez bufflarım hertürlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 sowhard niyetinin samimi olduğundan kuşkum yok ama istemeden de olsa mesaj şeklin ne yazık ki sazan arayan birinin acemice hazırladığı bir tuzağa benzemiş :) neyse şanssızlık olmuş biraz. ayrıca diğer başlıkta söylemiştim. diğer karakterim uzun zamandır master doctor. tıpkı diğer bütün jedilar gibi genelde kendim hallediyorum bu işi. ama ne yazık ki benim şikayet ettiğim konunun ne olduğu 1-2 kişi dışında hiç anlaşılmadı. "kardeşim oynamayı bilmezsen ölürsün tabi"ye getirdi arkadaşlarımız konuyu başarıyla.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 [Bu mesaj Sufi tarafından 06 Ekim 2004 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Hehe ona getiren olmadida daha cok benimde dahil oldugum dusunce suydu. "Bu oyunu SOE yapiyorsa herseyi sen dusuneceksin , Mantik aramayacaksin , kendini herturlu kotu sarta hazirlayacaksin" Bu oyunu 1 senedir oynayipta bole bi hataya dusmen beklemedigim birseydi acikcasi :) Ben su anda sehir bile degistirmiyorum ne olur ne olmaz diye :) Bu oyunda basima gelmedik bug kalmadi cunku cok basim agridi ondan dolayi kendi tedbirimi kendim aliyorum. Bu arada buff olayina gelince ilk mesaj cidden Sazan avlamaya calisan bi adamin yazisi gorunumunde. Onun disinda zaten cogu Jedi in 2. account u bulunuyor yada diger char doctor buff sorunu ceken Jedi oldugunu pek sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vanthoi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 auhaua abi bi ara resimli 1 signature vardi soe forumlarinda wookiee mbh adam sig de: Hey Jedi got a pearl for ya! Force Insensitive ISIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar