Feamer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 çok güzel oyundu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ilk oynadığım m&m 9'du inanılmaz zevk alarak oynamıştım o yaşta. http://i3.kym-cdn.com/photos/images/original/000/419/124/515.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 gençlik hayallerine leke sürmek gibi olmasın ama 9 inanılmaz aptal bir oyundu. her açıdan zayıf rezil birşeydi ya. ben de bitirdim 2 arkadaş oynadık öyle bitti bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 abi koyduğum resim dediğini özetliyodu işte meme'yi bilmiyosun heralde :P fuck me right diyo orada. ben de sonradan öğrendim ama sonuçta o konseptte oynadığım ilk oyun oldugu için yani daha iyisini görmediğim için benim için baya iyi oldu işte. diğerlerini de oynamadım hiç artık. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 valla fotoya hiç bakmadım, kafam bi dünya şu an kusura bakma. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Lan bunu o yaşta nası oynamışız ahahahaha. Rage üstüne rage'e giriyorum kaç gündür. 60-70 kişilik gangsta'lar kol geziyor her yerde. Ama şu oyunun inventory sistemi ve itemlerin güzelliği orgazm'dan öte bir his. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar