xxbar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 böle bir corpa girdim dün.Sonra da gül gül öldüm.Highsec'de pvp için uygun dedim girdim.Adamların düşmanı blue federation diye bir corp,550 kişilik.Bizde 850 kişiyiz.Benzerliğe bak dedim red ve blue dedim.İstasyonda bi tane blue federation buldun patlattım podladım.Adam convo açtı sen napıyon dedi.Patlattım dedim.Meğer bunların anlaşması varmış her daim savaşıyorlarmış,podlamak da yasakmış.Dedim nasıl savaş bu.Çok güldüm sonra.Paintball gibi sahte savaş lan dasdasdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Karşılıklı danışıklı dövüş aynı gerçek hayattaki gibin... Ekonominin bi şekilde ayağa kalkması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 yok yav RvB nin olayı şu, bu adamlar isyan ediolar, yani şu oyuna neden gate gunsız lowsec konmuyor diye, FW de bayıyor. Full action amaçsız 7/24 pvp için RvB kuruluyor. Sonra iki farklı alliance falandır bunlar, başka corplarda girebiliodu ama bu yapıya dönüldü. blob durumu nasıl bilmiorm ama, blob olmadan cap fagottry olmadan gategunsız frigini t1 cruiserını fitleyip sataşabileceğin, bubble gayliği olmadan takılabileceğin in-game süper bişi aslında RvB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 rvb nin olayı birazda rahat kafayla pvp yapmak mesela 2 sininde ev olarak belirledigi bir sistem var oralarda bazı kurallar var diğer türlü genelde frigate cruiser ile birbirlerine kafa göz dalıyorlar. rvb ye giriyimde biraz eğleneyim diye 100 rifter stoklayan tanıdığım var mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 şimdi bu arkadaşların olayı genelde frig.ben cynabal ile dalamayacak mıyım.Forumlarını biraz inceleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 failheap e bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar