patrickstar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 evet tam olarak bu olmasa da insanların düşünce sistemini anlatan, anlatmaya çalışan kitaplar arıyorum. Bu konuda biraz bilgisizim yeni girdim işin içine diyebilirim, sizin eğer bu işlere kafa yoracaksan şu kitabı yada kitapları mutlaka okumalısın dediğiniz kitaplar neler? kitap insan ilişkileri üzerini de olabilir. çünkü amacım biraz düşünce sistemleri ile ilgilenmek. ulan şu dünyaya bi daha gelsem kesin pskoloji okurmuşum ama statlar gereği mühendis olduk işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 life with louie izle abi, louienin babasının cevapları yeter. Narutoda olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 sigmund freud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 friedrich nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 nietzsche ağladığında - irvin yalom (hararetle tavsiye ediyorum) yarı kurgu, yarı gerçek ama insanın düşünce sistemi ve insan ilişkileri konusunda özellikle de nietzsche'den hareketle okuyucuya çok şey katan bir kitap. aradığın, roman olmayabilir. ama roman olur diyorsan (ki düşünce ve ilişki sistematiğini anlatan bilimsel kitaplara göre, romanlar çok daha fazlasını verir diye düşünüyorum) başka romanlar da önerebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 DSM-IV-TR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 idilik doğru demiş irvin yalom'u oku divan bugunu yaşama arzusu bağışlanan terapi varoluşçu psikoterapi. bunlara yetebilirsen gel daha iyi kaynaklar öneriyim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 doğru ama adam insanın düşünce sistemi falan demiş.yani daha bilimsel kaynak arıyor olabilir. herhangi bir genel psikoloji(introduction) kitabı alabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 çok okuyan değil çok gezen bilir. insan tanıyın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 önce bi dilbilgisi kitabi al bence sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 avseq01.dat insan psikolojisinin temelinde bu film var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Fistan said: önce bi dilbilgisi kitabi al bence sen ben diyecektim de demedim.önce başlık yanlış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 şeker portakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Mein Kampf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 thecure said: Fistan said: önce bi dilbilgisi kitabi al bence sen ben diyecektim de demedim.önce başlık yanlış zaten. başlık ve posttaki yanlışlar neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 başlıkta ek eksik postta ikinci cümlede nokta yok 3. cümlede nokta yerine virgül var.ya da bitişik yazılşmış soru işaretinden sonraki cümlede çünküden önce nokta olmayacak.son cümle satırbaşı olması lazım vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ne eki? bir de senin postundaki noktalama işaretleri konusunda ne diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 anlamlı olması için insan-psikoloji üzerine ya da insan psikolojisi üzerine olması lazım benim olmayan noktalama işaretlerim çok klas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 hım ben ''psikolojisi'' diye okuyorum. bilgisizlik değil, yanlışlık sonucu öyle yazılmış gibi geldi bana, çünkü posttaki cümleler düzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Bu nietzsche niye bu kadar popüler ya. Cidden ne felsefesi ne psikolojisi, ne buluyorlar bu adamda anlayamıyorum ya. Ne zaman böyle desem de milet RARSERAOPRAORAOÖRAO diyor yine öğrenemiyorum. Hele yurdumun anarşist takılanları kalkıp nietzsche-nietzsche diye dolanınca ironik bir durum çıkıyor ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bir de ''ya da'' olacakmış, şimdi gördüm. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 niçeyi sevenler onun gibi migren olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 niçeden karılı kızlı ortamda alıntı yapın ve chick magnet'in ne olduğunu görün. denedim %1oo çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 idilik said: nietzsche ağladığında - irvin yalom (hararetle tavsiye ediyorum) yarı kurgu, yarı gerçek ama insanın düşünce sistemi ve insan ilişkileri konusunda özellikle de nietzsche'den hareketle okuyucuya çok şey katan bir kitap. aradığın, roman olmayabilir. ama roman olur diyorsan (ki düşünce ve ilişki sistematiğini anlatan bilimsel kitaplara göre, romanlar çok daha fazlasını verir diye düşünüyorum) başka romanlar da önerebilirim. roman olmalı mı emin değilim açıkçası, nereden başlasam bilmiyorum ama şu nietzscheden başlayabilirim sanırım. ilişki sistematiğini yakından inceleyen eserler olursa daha fazla işime gelir. birde arkadaşın biri şunları önermiş, bunlar ile alakalı fikriniz nedir? Engin Geçtan - İnsan Olmak Erich Fromm - Sevme Sanatı Wilhelm Reich - Dinle Küçük Adam Montaigne - Denemeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 1.Engin Geçtan - İnsan Olmak 2.Erich Fromm - Sevme Sanatı 3.Wilhelm Reich - Dinle Küçük Adam 4.Montaigne - Denemeler 1. eh 2. oku bence 3. bilmiyorum (ekşi sözlükte güzel eleştiriler var hakkında) 4. oku bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar