Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Şahsen bende öğrenciyim (2. üni açık öğretim) ama sormaya utanıyorum bu dalga nedir bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 "Sadece unuformali ogrencilere indirim yapilir" yaziyor burdaki dolmuslarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 angara'da hiç yok. geçen biri sordu "ben hep böle veriyodum" fln diye, itin götüne soktular elemanı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Yasayla bağlantılı falan değil yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ankarada var sanki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Cebeci-Emek/Bahçeli dolmuşlarında hep öğrenci veriyordum ama bu sene binmediğim için hala öyle kabul ediyorlarmı bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Üniversite öğrencilerine yapmıyorlar sanki ya da hiç görmedim ben. Normal üniformalı öğrenciler yararlanıyor. Kazık kadar adamın abiy ben öğrenciyim demesi ve minibüsçünün tip tip suratına bakma durumu şu an gözümün önüne geldi ahah :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 aöf'yi sallamıyor minibüsçüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Ruhen değil, cismen liselilere o indirim... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 " bilaader biz nerden bilelim adamın üniversitede okuğunu. " diyolar kısmen haklılarda, kart göster falan zahmete girmiyolar hem işlerine geliyor böylesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 istanbulda çoğunda üniformalı öğrenciler indirimlidir yazıyor.bence saçmalık yani üniversiteliyiz diye öğrenci olmuyor muyuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Lord_Argos said: Şahsen bende öğrenciyim (2. üni açık öğretim) ama sormaya utanıyorum bu dalga nedir bilen varmı? plili lise eteği giyersen öğrenci indirimi yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 o ne biçim etek öle utanmasa hiç bişey giyömmyecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Böyle giyinene heryerde yaparlar indirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ne indirimi bindirim yapılır buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 MUAHUAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ben bile indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 böle giyeni indirirler abi türkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ben bikere dedim hangi okul dedi, bilgi üniv dedim, ünivler okul değil dedi, ben hep burdan biniyorum herkes alıyo dedim. sonra meh mhhh flaan etti, 2 lira verdim üstü kalsın diye koydum postayı dfhdg, sonra olmaz öyle böyle al falan yapma şş falan dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Bilgi üni? Who r u explain yourself nigga? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 amaç amme hizmeti değil ki, amaç öğrencileri minibüse binmeye teşvik etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Bizim burda ogrenci olmadigini belirtmen gerekiyo tam vermek icin kehkeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ben lisedeykende indirimli binerdim, üniformalı üniformasız. sac mac vardı uzun hoş ona rağmen, cantayla geziyoun her gün indibin bindiğin yer belli e öğrenci alıyolar haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 CusTodeM said: Bilgi üni? Who r u explain yourself nigga? BURSLUYUM =(88888888888888888 %50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar