Faust Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 İkinci olarak 'Alternate PK' bir efsane olamaz. Almanya'da küçük bir takımın kurduğu normal bir server. Daha iyilerini bulabilirsin heralde sadece orayı görmüşsün aklıma bu geliyor. 2. olarak PVP Ustası Disaster diye heykel dikmişsin serverına, acaba macro yapmayı biliyormusun? (Realde izledim pvp'ni..)[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 -Areis- *Çoşmuştur Kimse Onu Tutamaz Çünkü Artık o 9999999 Kaplan Gücündedir* Yürü be :P kimse tutamaz seni. Bu arada forumda okuduğum kadarı ile ve yanlarında olduğum kadarı ile Arqas'ın hiç biz zaman biz efsaneyiz biz kralız bizden iyi server yok dediğini duymadım. Ownerları ve developerları ile 3-4 ay sürekli beraber takıldım. Ve bu işi gerçekten severek ve hakkını vererel yapan insanlar. Char hackledi diye kendi kardeşini serverdan atan kişiler. Bazı serverlarda ki gibi arkadaşları kesildi diye serverı geri alan insanlar değil. (Not: 5 Aydır Hiç bir serverda uo oynamıyorum.)[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Tekrar söylüyorum. Arqas'ın yönetiminden nefret ederim (Clientçi b4b Larethian, KurtAdam Admini Sinefru). Fakat Arqas, Exile'dan daha iyidir. Bunu herkes bilir.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: -Aeris-, 07 Ekim 2004 12:19 tarihinde demiş ki: 2. olarak PVP Ustası Disaster diye heykel dikmişsin serverına, acaba macro yapmayı biliyormusun? (Realde izledim pvp'ni..) Eğer ki benim bildiğim Disaster (Desimus) ise tek eliyle kelleni kalesine asacak kabiliyete sahiptir. Ps: Disaster Desimus & The Others'ın ezeli rakibi Harry Potter :D[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Msn | Msn | Arion | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Haha güzeldi. Disaster Desimus'tan bahsediyorum evet.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Vallaha eskiye kıyasla ne kadar unuttu bilemem ama zamanında ezeli rakiptik. Dewil Aquilla - Disaster Desimus - Archy Aquilla vs. Harry Potter - Forever - Maxie Delacroix ;)[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Msn | Msn | Arion | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Evet o Disaster adlı kişi arkadaşım Özerdi. Bi ara aynı nick'i kullandılar t3hcoder beyle.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 evet evet sen kesinlikle faust sun, Dünyada en çok karşılaşmak istediğim kişi ...[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Evet Faust benim. nooldu? msn: [email protected] icq: 714523 ekle konuşuruz. (msn tercih sebebimdir)[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 yok yok ben seni real de tanımak istiyorum msn falan bozar dostluğumuzu..[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Huzurhoca cad. Savaş sok. Barış Apt. No: 14/3 İçerenköy / İSTANBUL Kadir Tamer Çelik. Gel arkadaşım görüşelim.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Herkes Efsane zaten ortalık efsane kaynıyor... Bu da efsaneler listesi http://forum.paticik.com/view.php?id=30734 [signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - [Bu mesaj jonq tarafından 07 Ekim 2004 13:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 jonq bencede...[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legandary Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 arqas sanırım turkiyedeki uo serverları arasında ilk defa değişik bir harita kullanmasıyla efsane olabilir gerçi jonq unda dediği gibi efsane listeside elimizin altında mevcut :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Arqas ilk haliyle guzeldi... Hatta bizzat buyuelrı denemıstım... ama su wrest yokmu.. kahrolası wrest..[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Arqas'a ilk başladıgımda ilk defa bir serverda bukadar heyecanlanmıştım o yüzden benim için efsane... Sanki yeni bir oyuna başlamıştım vakti zamanında...[signature][hline]evet arakçıyım. ama pişmanım bi daa yapmıyca XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki: Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legandary Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 arqas ilk açıldığında ben girmeyi çok istedim fakat dial upla connectoru bi türlü indirememiştim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
postaci Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 bu seferki kaç ay sonra kapanicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ender Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 exile nin sitesi niye açılmıyo efendi Coder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 PvP yapalımmı t3hcoder?[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legandary Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 hehe ama adam bu sefer oyun da pvp yapalımmı demiş lütfen coder :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Nasılsınız efsane paticik, iyiyiz efsane Arkas sen siz Efsane Lyricz? Biz de iyiyiz efane Sözlük Peki Efsane Yardım ne halde Efsane yardım da yakında tekrar açılıyor, onu anlaıdm de Efsane Yerel Yetkili Baggio ne yapıyor? Efsane dom ile Efsane Fifa 2004 Efsal version oynuyor. Onu Anladım de Efsane kullanıcı adı ve Efsane Şifrenizi girmeden bu msg'ı efsane forumlarımıza gönderemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Silencer çok efsanece konuşmuşsun. :)[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Msn | Msn | Arion | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 silencer'da böyle konuştuğuna göre konunun kapanma saati gelmiş :P[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Revenant- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ASudıasfhaskldjasıfjh PVP YE GEL ANINI MIKICEM :D En Koptugum olay ( bkz . 1a ) Faust calişmalarini takdir ediyorum ama dusuncelerini ve konusma tarzini deil artik kavgalara senmi gidiyorsun eskiden gm tokatci omer abin vardi saga sola laf atiyorsun cart atiyorsun bence coder soyledikleri gayet mantikli ve dogru ( simdi sen fausttsn yalaka diyeceksin evt gerekirse yalakasiyim ki sanal ki real tanismadim bile ) bence yasin itibari ile anlama kabiliyetin fazla gelişmemiş allah bi cene vermiş sana gerisini koyu vermiş neyse sen havlamaya dikkat et biriside kemik atsin sunada sussun :)[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar