rapper256 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ne işe yarıyor bu trophyler? 2 tanesi bildiğim kadarıyla gelen rpyi artırmaya yarıyor screaming bell ve symbol of the great horned rat. ne işe yaradıkları da yazmıyor üzerlerinde. öyle süs olsun diye koymuşlar sanki. elemanın birinde 3 tane aynı trophyden gördüm. şu kafatasında el olan trophyden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 rapper256 said: öyle süs olsun diye koymuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 hiçbir boka yaramıyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 e adı üzerinde ki. gayet de işe yarıyor karakterin görselliğini özelleştirmek için, işe yaramak demek sadece "+melyom attak pavır" değil ki heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 boynuna kasik takiyosun, beline kupa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 alayım kızıma bir kutu boya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 kafatas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Sam said: e adı üzerinde ki. gayet de işe yarıyor karakterin görselliğini özelleştirmek için, işe yaramak demek sadece "+melyom attak pavır" değil ki heh. adı üzerinde de trophy kardeşim bu işe yaraması lazım. sadece görselliği özelleştirmeye yarıyorsa hiç gereği yok bu trophyleri kullanmaya. bir de gerçek para verip trophyleri alacağın kağıttan alıyorsun 3 dolara 2 tane. 3 dolara 2 tane trophyin oluyor. neden? çünkü karakterin görselliğini özelleştiriyor. bu mudur yani bütün mesele? görsel mi? işe yaramak demek sadece "+melyom attak pavır" demek. işte asıl mesele bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 kardeş sen çok yanlış gelmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bu forumun dilini anlamıyorum. adamlar troll yapıyor herhalde. "kardeş sen çok yanlış gelmişsin" bu cümleden nasıl bir anlam çıkarmamı bekliyorsun acaba çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethbrika Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Sen alma kardeşim sana al diye dayatan yok halla halla.Ben bu oyunu sırf görselliğini beğendikleri seti giymek için oynayanlar biliyorum.Adam seti alıp oyunu bıraktı...İsteyen istediği şekilde oynar.Bana görede karakterim gözüme hoş görünmeli ki trophylerede gayet dikkat ederim.İsteyen istediği şeye para verir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bizim zamanımızda trophyleri parayla satmıyolardı, sadece yeterli oyuncular takabiliyordu ne çok değişmiş oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 rapper256 said: bu forumun dilini anlamıyorum. adamlar troll yapıyor herhalde. "kardeş sen çok yanlış gelmişsin" bu cümleden nasıl bir anlam çıkarmamı bekliyorsun acaba çok merak ediyorum. açık açık yazsana malsın, mallık yapıyorsun veya her ne yazacaksan. eheh gayet güzel açıklamışsın kardeşh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethbrika Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 @Sparkcaster Öyle değil ya.Hala o dediğiniz trophyleri takmak zor o parayla satılanlar tamamen farklı.RvR Pack alana 2 tane alma hakkı veriyorlar öyle bir esprisi yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 diğer arkadaşlar açıklamış bayağı, hayır bütün olay melyom atak pavır değil. oyunun kökeni özene bezene boyanan model figürler. görsellik önemli bir parçası. istemiyorsan takma, istemiyorsan çöpe at. +1,75 str veriyor diye palyaço gibi gezilen bir oyun değil bu, tasarımının temelinde görselliğin bütünlüğü ve özelleştirilebilmesi de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Lethbrika said: Sen alma kardeşim sana al diye dayatan yok halla halla.Ben bu oyunu sırf görselliğini beğendikleri seti giymek için oynayanlar biliyorum.Adam seti alıp oyunu bıraktı...İsteyen istediği şekilde oynar.Bana görede karakterim gözüme hoş görünmeli ki trophylerede gayet dikkat ederim.İsteyen istediği şeye para verir... mesele alıp almamak değil kardeşim, ne bokuna koymuşlar işe yaramıyorsa. süs olsun diye boktan bir şey allah allah. senin gerizekâlı tanıdıkların varsa bundan banane? beni senin oyunu sırf görselliği için oynayan aptal arkadaşların enterese etmiyor. yok öyle isteyen istediği şeye para verir diye bir dava. aptallar işe yaramayan şeylere para verir. evet istediği şeye para verir ve para verdiği şey işe yaramıyorsa aptaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Lethbrika said: @Sparkcaster Öyle değil ya.Hala o dediğiniz trophyleri takmak zor o parayla satılanlar tamamen farklı.RvR Pack alana 2 tane alma hakkı veriyorlar öyle bir esprisi yok yani. rvr pack alınca 2 tane özel trophy veriyorlar, 2 tane trophy alma hakkı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Sam said: diğer arkadaşlar açıklamış bayağı, hayır bütün olay melyom atak pavır değil. oyunun kökeni özene bezene boyanan model figürler. görsellik önemli bir parçası. istemiyorsan takma, istemiyorsan çöpe at. +1,75 str veriyor diye palyaço gibi gezilen bir oyun değil bu, tasarımının temelinde görselliğin bütünlüğü ve özelleştirilebilmesi de var. bütün olay melyom atak pavır. görsellik o kadar önemliyse aç bir chosen giy setini paşa paşa oyna. ya ama chosen sarmadıysa, o zaman ne oynayacaksın, setleri bir boka benzemeyen choppa mı? evet +1,75 str veriyor diye palyaço gibi gezilen bir oyun değil, millete hava atmak için saçma sapan aksesuarlarla gezilen bir oyun. hadi yapmayın, tasarım ne kadar önemli olabilir ki? bir yerden sonra bayıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 rapper256 said: Lethbrika said: Sen alma kardeşim sana al diye dayatan yok halla halla.Ben bu oyunu sırf görselliğini beğendikleri seti giymek için oynayanlar biliyorum.Adam seti alıp oyunu bıraktı...İsteyen istediği şekilde oynar.Bana görede karakterim gözüme hoş görünmeli ki trophylerede gayet dikkat ederim.İsteyen istediği şeye para verir... mesele alıp almamak değil kardeşim, ne bokuna koymuşlar işe yaramıyorsa. süs olsun diye boktan bir şey allah allah. senin gerizekâlı tanıdıkların varsa bundan banane? beni senin oyunu sırf görselliği için oynayan aptal arkadaşların enterese etmiyor. yok öyle isteyen istediği şeye para verir diye bir dava. aptallar işe yaramayan şeylere para verir. evet istediği şeye para verir ve para verdiği şey işe yaramıyorsa aptaldır. adam kapitalizmi özetlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 yaptigin sey karsiligi aldigin odul trophy, daha ne ise yarasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 sen gerçekten çok yanlış gelmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 lan yaptığın şey karşılığı aldığın ödül nedir. ödül dediğin bonus verir bişey verir. bunlar süs eşyası gibi duruyor orda. bi de parayla alabiliyon. para veriyon ödül alıyon he o da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ben gerçekten çok yanlış gelmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 sus esyasi zaten, sampiyon olan takima verilen kupa stat mi veriyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 hayır ama o kupanın bir değeri oluyor, maçı kazandım anlamı taşıyor, senin üzerindeki trophyler ne işe yarıyor? 100 tane kelle kestim bunu gösteriyor bu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar