Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güncel Olarak En Uygun Internet Tarifesi

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

Şu anda 20mbit 100 GB Adil Kullanım zavazingosu bulunan sözde limitsiz internet paketi kullanıyorum.(Superonline)

TT Netten ayrılıp Superonline a geçince aylık 49 TL ye ilk 3 ay beleş 24 ay tahahütlü bir kampanya bilirsiniz.Şimdi ise evelndiğim için ailemin yanında ayrılıyorum.Sıfırdan üyelik alacağım ve TT Netten ayrılmayacağım için bana aynı paketi 64 TL den geçiriyorlar.Hemde 3 ay beleş veya indirim yok.

Zaten bu adil kullanım davasına gıcık oluyorum.Hazır bunlar da böyle davranmışken daha avantajlı bir limitsiz paket öneriniz varmı yoksa bulmuşken fiberneti kaçırma mı dersiniz ?
Sosyal ağlarda paylaş

5 mbit uydunet + HD Teledünya olarak 78 lira ve Adil kullanım saçmalığı yok.Sürekli 5 mbit hız var.

20 mbit Superonline + Digiturk veya D-Smart HD yayınlar(ortalama paketler 24 tl civarı) 90 lira.Ancak 100 gb Adil kullanım var sonrası 1 mbit.

Kararsız kalmamak elde değil.Adil kullanım olmasa 10 tl nin lafı olmaz ama ne yazık ki var.
Sosyal ağlarda paylaş

qlrblrq said:

Adil kullanım adil kullanım diyip duruyosun da ben Ttnet'in adil kullanım kotalı 8mbit paketine geçtiğimden beri ya bir ya iki kere düşürmüşlerdir bağlantı hızını(Ki yaklaşık 1,5 senedir kullanıyorum).

Yeni ev arkadaşım sayesinde geçen ay 90 gb dosya çekmişiz. Patır kütür aynı hızda hala.

Edit : Ben TF2 oynamıyorum, geçen server'a girmiş pingin 5-10 arasında olduğunu iddaa etti. Her ne kadar 15-20 TL fazla olsa da, kablonun o uyuz edici kesintileri ve teknik servisi yüzünden mecburum.
Sosyal ağlarda paylaş

qlrblrq said:

Adil kullanım adil kullanım diyip duruyosun da ben Ttnet'in adil kullanım kotalı 8mbit paketine geçtiğimden beri ya bir ya iki kere düşürmüşlerdir bağlantı hızını(Ki yaklaşık 1,5 senedir kullanıyorum).

Bende 6 ay Superonline kullandım.Yeri geldi ayda 600gb indirdim hız düşürmediler ancak sözleşmede madde vardı.Ve bu ay uygulamaya başladılar.Ne zaman nerden çıkacağı belli olmuyor madde var ise s sözleşmede.
Sosyal ağlarda paylaş

valla babam telekom'da bölge müdürü, ben bile öncelikli olarak uydunet derim. Bölgende varsa başka birşey düşünme bence,

ha sorun çıktı mı çok çektirir ama sorun çıkmadığı takdirde babalar gibi kullanırsın. Hele bölgende az sayıda uydunet kullanıcısı varsa olağanüstü olur.

Superonline, Superonline diyorsunuz ama TTnet'ten çok daha fazla pisliği var. Hızı vs. tamam yerinde fakat ne işi biliyorlar, ne de müşteri memnuniyeti diye bir olayları var. Üstüne üstlük son dönemlerde adil kullanım geyiklerine bayağı can yaktılar.

Telekom'da belirli bölgelere çok iyi hizmet veriyor. Ama o bölgeler sınırlı malesef, ve tahmin edebileceğiniz gibi lüks yerler :) Babamdan biliyorum, bize verilen ödenekle her yere üst düzey hizmet götüremeyiz diyip sadece sitelere, belirli yerlere müdürlüğün ödeneğini kullanıyor. O da haklı, bölgesi de pis gerçi sadfds

En temizi cidden uydunet, al kafan rahat, adil kullanım yok kota yok.

Ha fiber bağlayacağım diyorsan TTnet'in fiberi çok daha uygun ve kaliteli super'e göre ama yeni üyelere bayağı pahalı oluyor. TTnet ADSL'den geçirirsen uygundu yamulmuyorsam bir araştır. Gerçi çok az yere götürdüler Fiber'i, superonline kadar yaygın değil.
Sosyal ağlarda paylaş

qlrblrq said:

aslında uyguluyorlar ama modemi kapatıp açman gerek diye biliyorum. şöyle ayın sonlarına modemi kapatıp açman gerektiğinde acıyı hissediyorsun :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...