Holy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 İstanbul'da herhangi bir yerde Barthez,Casillas,Buffon vb. formaları bulabileceğim herhangi bir yer bilen var mı? Kadıköyde bildiğim heryere sordum sonuç alamadım.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Kaleci forması bulursun sonra da istediğin adı yazdırırsın.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Holy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Tamam normal kaleci forması alabileceğim bir yer biliyor musun? Fenerium'da bile bulamadım Volkan formasını acaba nerden bulurum?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 İstanbul/Sirkeci de Doğubank iş hanı var hani Burger King falan işte o ana caddede bir sürü spor mağzası var. Her türlü forma kaleci kazağı vs satılır yani oralarda bulursun.[signature][hline]Let's sing the Bards song
Slat Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Kadıköy'den buffonun formasını almıştım ama nerden aldığımı hatırlamıyorum.. Sen dolaş iyice bulursun..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 fenerium da nasıl olmaz rustu veya volkan forması ya??[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Holy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Bende onu merak edip sormuştum kadına "1 ay önce bitti ne zaman basılacağı belli değil" cevabını alınca söylene söylene çıktım.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 gs store'dan mondragon verelim :D[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
nameless Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 kozyatağı karfurdan kadıköye doğru e5ten gelirken yolda sağ tarafta puma var ordan geçen sene lotto kaleci forması almıştık[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
Öne çıkan mesajlar