Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Yazılımsal olarka eraser adlı programla farklı yöntemlerle silebilirsin. Veri kurtarma yapılamayacak şekilde silmek çok uzun zaman alır yalnız. Fiziksel olarak mıknatıs falan diye söylenir hep de ondan emin olamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Bu arada fikir değiştirdim. Benim HDD'lerin biri 120 GB biri 250 GB. Tayland seli dolayısıyla yeni 250 GB hdd'ler şu an 60-70 euro'ya satılıyor. IDE / USB adaptörleri varmış ortada 5-10 euro'ya. Alıp software ile bi güzel temizleyip sonra ebay'e koycam. Tabi bu satınca recovery riski artıyor. En temiz hangi software ile yaparım? Dban? Eraser? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 konu çok benzeştiği için şu epic geldi aklıma sdf http://i.imgur.com/az2sL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 KHaRoN said: miknatisin da geri donusu kolay, disklerin ozellikle eski idelerin icini acmak kolay, bence ac onlari plakalari bardak altligi yap. profit. abii disketleri kırıp içini sağa sola yapıştırırdım küçükken uahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 liberal said: konu çok benzeştiği için şu epic geldi aklıma sdf http://i.imgur.com/az2sL.jpg Eheheh. Gerçek diildir herhalde bu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 tren yolunda rayın üstüne koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Mirage said: Tayland seli dolayısıyla yeni 250 GB hdd'ler şu an 60-70 euro'ya satılıyor. hadi be?? sata2 seagate 250gb 7200rp var bende 2.5" üstelik, o paraya gidiyorsa yarın koyayım ebaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 atmadan ya da parçalamadan önce bir isteğim var: eğer ki imkan bulur da bağlarsan hdd'yi kapağı açık halde kaç dakika çalışabildiğini bi test eder misin? benim testim 30dk civarında tuttu. ama o kadar süre çok az. belki kapağı açıkken ters çevirsen falan biraz daha artabilir diye düşünüyorum ama ziyan edecek hdd kalmadı. öyle ufak bi istek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Bu kadar çok şey yaparsan diske, çöpte bulan kıllanır kesin içinde bi şey var der birleştirmeye kasar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 "Tatar Ramazan" said: tren yolunda rayın üstüne koy almanyada adamı içeri alırlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Sypro said: atmadan ya da parçalamadan önce bir isteğim var: eğer ki imkan bulur da bağlarsan hdd'yi kapağı açık halde kaç dakika çalışabildiğini bi test eder misin? benim testim 30dk civarında tuttu. ama o kadar süre çok az. belki kapağı açıkken ters çevirsen falan biraz daha artabilir diye düşünüyorum ama ziyan edecek hdd kalmadı. öyle ufak bi istek işte. oylesine masum bir istek ki kendimi takdir etmeden alamadim. sypro ya benden 3 disk. haftasonuna falan denerim timerun. asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sargon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 En hizli ve basit yontemi manyetolu cakmaktan cikan elektrik 1-2 kere harddisk'e verilir.(uyari, inanmayip deneme yapmayin pisman olursunuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Sargon said: En hizli ve basit yontemi manyetolu cakmaktan cikan elektrik 1-2 kere harddisk'e verilir.(uyari, inanmayip deneme yapmayin pisman olursunuz) flashdiske falan versekde gidio mu.. oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar