Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ford fiesta 1.25i trend

bloodjackal

Öne çıkan mesajlar

Yeni kasa Ford fiesta 1.25i trend almayı düşünüyorum bu arabayı kullananız var mı?
Sadece şehir içi kullanıcağım ve uzun yol yapmayacağım için böyle bir araç seçtim. Bide bizim ailede herkes ford kullandığı için servis tanıdığımız falanda var ford seçimim o yüzden.(Ailecek fordçuyuz :ppp) /discuss
Sosyal ağlarda paylaş

Eet evden işe işten eve birader alkolden ehliyeti kaptırdı 6 ay onun araçla takıldım normalde bi 10 dkka yürüyüp domuşa binip gidiyordum işe.Ama k.çmız rahata alıştı napalım :>

1.2 Çok yakar diyorlar nedir ne değildir? Çokta performans aramıyorum fakat yoldada baydırmaz gibi geliyor bana 82 hp benzinli sonuçta araba.
Bağdat Caddesinde sahilde kendime göre yardırırım herhalde eheh
Sosyal ağlarda paylaş

Bir yurtdışı seyahatimde 4 günlüğüne 1.2 fiesta kiraladım. Donanımsız bir fiestaydı çünkü arkadaşımda Türkiye de dizeli var içi çok güzeldi, kiraladığım 1.2 nin içi çok kötüydü.
Onun haricinde kiraladığım yerde hiç trafik yoktu, 0(sıfır) diyebilirim ancak arabanın performansı beni hakikaten katletti :>
Benzin olarak hiç az yakmadı, şahsi görüşüm 1.2 fiesta mı tövbe bir daha kolayına kiralamam bile :>
Sosyal ağlarda paylaş

Şirket aracı olarak kullandım bir süre şöyle ki,

-araç 120 km den yukarı çok zor çıkıyor
-eğer iri kıyım bol tane biriysen sürücü kısmı çok rahatsız oluyor zira koltuk ve direksiyon ayarını ne kadar yaparsan yap dizlerin rahatsız olabilir.
-aracın lastik ebatı fabrika çıkışı çok kötü, oyuncak araba lastiği gibi
-kliması çok başarılı değil, iç donanım çok çok sade.
-yüksek hızlarda savrulma olayı çok rahatsız edici.

hani aklıma gelenler bunlar benim.
Sosyal ağlarda paylaş

Cidden 120'den yukarı çok zor artıyorsa hız millet niye alıp da biniyo lan buna.

30-40k liralar veriliyor bu araçlara. O kadar para verip 120'den sonra bekleyeceksem hızlansın diye yakarım o aracı sdgfsdgs

2. el zımba gibi araçlar var bunların sıfıra satıldığı fiyatlara, ki yeni fiestaların malzeme kalitesi de hoş değil bence. Arkadaşlar aldı yakın zamanda, inceledim biraz da. Konsolun dokusu görüntüsü falan benim hoşuma gitmedi. Hep bi kalitesiz gibi duruyor plastikleri.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Arabayı aldım. Ama bu ve diğer forumlara baktığımda arkadaşların bazıları doğru bazılarıda baya yanlış yorumlar yapmış araba için ;

+ Bi kere genel forumlarda 1.2 yokuş çıkamaz falan filan şehir efsanesi yok öle bişi

- 1.80 ve 90 kilo üzerindeyseniz bu arabayı almayın.Ama standart profilde 4 kişi rahatça binebilir.

+ 120 ye zor geliyor denmiş gözü kapalı 160 bastım bugün tabi motor 0 olduğu için performansı artar ilerde ama altınızda 2.0 bir araç varmış gibi 200'e cıkmaya niyetlenmeyin.160'da bir sarsıntı falan hissetmedim ayrıca. Ama benzin ibresinin düşüsünü gözünüzle görebilirsiniz.

+ Kliması denilenin aksine çok başarılı.

- Konsolun olmaması büyük bir eksiklik insan sağ kolunu yaslıcak bir dayanak arıyor. Torpido gözü çok ufak.

+ Bagajın büyüklüğü güzel

+ Dış tasarım oldukça güzel zaten fordun son zamanlarda pazarda lider olması bence bu sebepten yeni kasalar göz alıcı.

+ Araçta cd çalar, usb ve kulaklık girişi mevcut. Ses sistemi fena değil.

- Ön camlar otomatik arka camlar manuel 1.2 kasasında açılır kapanır aynalar mevcut değil. Ama elektrikli aynalar.

- Gelelim yakıta motor daha 0 olduğu için 45 kuruş falan yakıyor km'de. Bu ilerde daha düşer umudundayım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...