Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 pvp vendorunda lvl14 itemları var bu sırada ben kestirdim bi lightsaber gözüme 600 recommendation istiyor 200 vardı bende farmfarmfarm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 lvl 14 sith sorc oldum dün gece eu/pvp serverındayım varsa beraber oynamak isteyen söylesin (lvl 10/13 arasını pvp ile kastım questlere nerden devam edicem onuda bilmiyorum açıkçası sadece comp/ship questlerini yapıp pvp yapmak istiyorum lol) Gnawers Roast mış serverın adı bu arada isim Drawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=FUS7p9FlEwc&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 bu social points nerde nasıl kullanılıyor bu sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 SERVERLAR ACILDI DALIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 play e server full diye mi tıklayamıyoruz dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ssler nereeye kaydediliyiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Us lerde latency sıkıntısı çekmedim. Sith Warrior açtım hikayemin içinde kayboldum. Entrikalar falan her quest verişte birini pataklıyorum yolda :D Quest diyalogları iyimiş chinese farmerlar biraz kasacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 hamsilipilav said: ssler nereeye kaydediliyiii belgelerimde olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 warzones çok mu laglı ya :S ve seslerde de bi sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 abi ssler kara sayfa olarak çıkmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 öfff giremiyorum play tuşuna bi basabilsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 black talon instance olarak mı geçiyor?companionla gayet sololanıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Galiba evet surekli LFG BT diyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 OF coruscant çok baydı abi sürekli git gel git gel öküz gibi yer bide atmosferi hiç sarmadı şöyle dağ bayır gezmek istiyorum biraz yada tatooine falan valla guildimi falan silip sith açtırıcaksınız bana sırf mekan için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 dortmund gibi bi yerdeyim ben de ordan çok baydım.üstüne quest buglandı ticket açtım known issue diyolar.devam edemiyorum öf.ama oyun çogzel edit : dromund kaas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 release için iyi ya oyun baya temiz prdan kaybetmeyip content getirirlerse gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 dungeon veya bg için kısa yol tuşları nedir...lfg sistemi varmı wow daki gibi? bide dungeon girişlerine nerden bakıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 GİRDİM LAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 aynı anda mission questlere 1 den fazla companion gitmiyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 abi error code 6 ne ya giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 acconutma girdiğimde böyle birşey çıkıyor server seçme yeri vs çıkmıyor yanlış bi dosya mı ? anlamadım? baştan mı çekmeyelim oyunu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 of uzay gemimiz çok datlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Her çöktüğünde 800 kişi sıra beklemek..... en azından alttab yiyor Hut ball ne leş bir oyunmuş takım kurulsa belki de random olarak iğrenç ötesi pvpden soğuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Sparkcaster said: of uzay gemimiz çok datlu lvl kaçta geliyor onlar?hiç bişey bilmiyorum oyuna dahil.25te bi speeder var.bide başka companion alamıyoz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar