Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 şu saatten itibaren ocak dışısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 cumartesi giricek olanlarda server acılınca giricek dimi? yoksa 6yi mı beklicez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Son 5 dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 kız arkadaşıma dün yalan söylemiştim, bugün tutmadı. 3 - 4 saat oynayamicam. evlat acısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Yarım saat daha uzamış bakım. Bu arada yemek yapayım gideyim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 bizim hanım ikea ya gidip çocuk takımı bakıcaz diyor.. =) emir büyük yerden 2 saat oynar ikea ya kaçar..akşam yine gelirim inş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 EU server yazsanız da pvp birlikte girsek oynasak buugn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 SAGE ADV sınıfını alamayan var mı ? Bug vardı düzeldimi acaba bilmiyorum. http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=659015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 oyuna girdim de serverları açmamışlar daha açarlar heralde birazdan davranın :) lol çıktım yanlışlıkla giremiorm şimdi :D ilk başta yanlışlıkla girdim heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Sanırım Avrupa sunucularından sadece biri pvp, ben de oradayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Bioware ! Y U NO OPEN SERVERZ ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 aslında iyi oluyor böyle bakım hatta arada çöksede, belki 1 gün daha uzatırlar betayı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Ben de play butonu kapandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 25 dakikaya açılacak. VE BEN EVDEN ÇIKMAK ZORUNDAYIM ! bioware, y u no fix da serverz when i am outside ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 oo tam eve geldim acılsın girelim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 -Deno- said: kız arkadaşıma dün yalan söylemiştim, bugün tutmadı. 3 - 4 saat oynayamicam. evlat acısı. asdasda aynen vizeye çalışcam diye yalanlardayım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 bugun aksam 6da yeni dalga gelicek muhtemelen açarlar server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 açın ulen sunucuları sabah sabah oyun keyfimiz kaçmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 bu sırada bana oyunun başında ihtiyacım olarak yararlı bilgi versin area mastırz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 hamsilipilav said: -Deno- said: kız arkadaşıma dün yalan söylemiştim, bugün tutmadı. 3 - 4 saat oynayamicam. evlat acısı. asdasda aynen vizeye çalışcam diye yalanlardayım bende Kız arkadaşınız sizin zevk aldıgınız aktivitelere saygısı yoksa şaka lan yok öle bir kız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 EUlar açılıyor da USler kapalı hala. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 biz niye us iz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 akşam 6ya kadar nasıl dayancam ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Son olarak bu Deluxe Edition ile gelen 2-3 ıvır zıvır ne işe yarıyor tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 millet yine abandı serverlara giremiyoruz ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar