Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olorin84 said:

şimdi biz en erken ne zaman login olabilicez oyuna yani perşembeyi cumaya bağlayan gece mi girebilicz yoksa cuma sabahımı

Adı üstünde weekend beta. Arap ülkesi diiliz ki cumadan başlasın. :P

Bize göre cumartesi sabaha karşı 3 gibi falan başlaması lazım, önceki weekend phaseler bu şekildeydi. :)
Mesaj tarihi:
olorin84 said:

bana sordu gvenlik sorunu ama ben acc yi acarken belirlememiştim zaten login olmadan belirle die yazı cıktı tıkladım güvenlik sorularına cvp verdim sonra login olurken rastgele birisi cıktı onada cvp verdim o şekilde oldu yani .

bizde belirledik de dünkü üye değiliz ki kaç senelik account hatırlamıorm
Mesaj tarihi:
Serverların up olması login server down falan, 2-3ü buluyor. En güzeli cuma akşamı vakitlice yatıp cumartesi sabahı dinç bir şekilde erken uyanarak tadına varmak. :)

Hep beraber ortak bir server seçelim de. Seçme faslını serverlar up olduğunda buradan yaparız.
Mesaj tarihi:
ben hiç girmemişim demek ki o soruları, bana 3 soru belirle dedi, belirledim sonra birini sordu yüklerken :p

cumaya kadar 10 kere iner bu 1 mbit kullansanız bile
bi de bunun üstüne hayvani bir yükleme daha yaptırmazsa tabi
Mesaj tarihi:
valla ben yeni düzenledim güvenlik sorularını falan bide en az 3 tane güvenlik sorusunu düzenlemen lazım.launcher dan accounta girerken içlerinden birini rastgele sordu. adamlar güvenlik işini sıkı tutuyor
Mesaj tarihi:
Kaede said:

benim adresim gayet türkiye ve indiriyorum şu anda ?

aynen benimde. Orada dediği şey ek olarak güvenlik soruları kısmına cevap veriyorsunuz sonrasında devam kaldı 9 gb
Mesaj tarihi:
p2p download ki bu kadar hızlı. Eger öyleyse torrent sitelerine düşer client, direk kırar adamlar korsan serverları çıkarırlar oyun daha cıkmadan. yada çok pis hayal görüyorum :D.
Mesaj tarihi:
Acaip bir yüklenme olur dl çilesi çekeriz diye beklerken, cayır cayır full hız dl ediyor hiç sıkıntı yaşatmadı sevindim.
Kaç gb kaldı nasıl goruyoruz bilmiyorum şimdi english assets 4gb kalmış neyse cmt görüşürüz artık :P
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...