DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 olorin84 said: şimdi biz en erken ne zaman login olabilicez oyuna yani perşembeyi cumaya bağlayan gece mi girebilicz yoksa cuma sabahımı Adı üstünde weekend beta. Arap ülkesi diiliz ki cumadan başlasın. :P Bize göre cumartesi sabaha karşı 3 gibi falan başlaması lazım, önceki weekend phaseler bu şekildeydi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 amerika saatiyle 6 pm bizim gece yarısı civarı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 olorin84 said: bana sordu gvenlik sorunu ama ben acc yi acarken belirlememiştim zaten login olmadan belirle die yazı cıktı tıkladım güvenlik sorularına cvp verdim sonra login olurken rastgele birisi cıktı onada cvp verdim o şekilde oldu yani . bizde belirledik de dünkü üye değiliz ki kaç senelik account hatırlamıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Serverların up olması login server down falan, 2-3ü buluyor. En güzeli cuma akşamı vakitlice yatıp cumartesi sabahı dinç bir şekilde erken uyanarak tadına varmak. :) Hep beraber ortak bir server seçelim de. Seçme faslını serverlar up olduğunda buradan yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 siteden girip bak hesabına gizli sorulara vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Çok kötü olacak, hepiniz buradan ağlayacaksınız allah belanı versin swtor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Beyler, adamlar 1-2 ay önce mesaj attılar. Gizli sorularınızı şifrelerinizi güncelleyin diye. E şimdi, sistem sizden bunu isteyince kızıyorsunuz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ben hiç girmemişim demek ki o soruları, bana 3 soru belirle dedi, belirledim sonra birini sordu yüklerken :p cumaya kadar 10 kere iner bu 1 mbit kullansanız bile bi de bunun üstüne hayvani bir yükleme daha yaptırmazsa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 valla ben yeni düzenledim güvenlik sorularını falan bide en az 3 tane güvenlik sorusunu düzenlemen lazım.launcher dan accounta girerken içlerinden birini rastgele sordu. adamlar güvenlik işini sıkı tutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Kaede said: benim adresim gayet türkiye ve indiriyorum şu anda ? aynen benimde. Orada dediği şey ek olarak güvenlik soruları kısmına cevap veriyorsunuz sonrasında devam kaldı 9 gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 evet "adamlar yapmış" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bende hayal kırıklığına uğradım, herşeyin ters gitmesi downloadın 10kb felan olmasını bekliyodum 3 gün kala, kesin bişeyler ters gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 kaçla indiriyorsunuz? kaç mbit bağlantınız var ve kaçla indiriyorsunuz bi yazarsanız anlarız serverları nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 p2p download ki bu kadar hızlı. Eger öyleyse torrent sitelerine düşer client, direk kırar adamlar korsan serverları çıkarırlar oyun daha cıkmadan. yada çok pis hayal görüyorum :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 RRa said: kaçla indiriyorsunuz? kaç mbit bağlantınız var ve kaçla indiriyorsunuz bi yazarsanız anlarız serverları nasılmış 1.2mb ile indiriyorum.full hız yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ooo iyi fulle inebiliyorsa eh sony yapmış o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Adamlar yapmış beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Sony diil ama. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 16mbit VDSL 1.65-1.7MB/s ile indiriyor. Serverlarında sorun yok, gayet güzel indirme hızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 beyler hangi sitelerde key kaldı acaba? bilen var mı? curse de kalmamış. diğerleri de çok eski ve az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 4 mbit ile 400 KB/s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 En son kayıt tarihi 18 Kasım Cuma idi. Şu an key alsanız da kayıt edebileceğinizi sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Acaip bir yüklenme olur dl çilesi çekeriz diye beklerken, cayır cayır full hız dl ediyor hiç sıkıntı yaşatmadı sevindim. Kaç gb kaldı nasıl goruyoruz bilmiyorum şimdi english assets 4gb kalmış neyse cmt görüşürüz artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Balık baştan kokar demişler.Bu kadar yoğunlukta full hız ile download yapılabilmesi adamların işini ne kadar ciddiye aldığına dair bir örnek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 sonidir soniii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar