Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yahu gizli soru aklıma gelmiyor unuttuk ticket a hızlı cvp veriyorlar mı acaba ?

Edit : Benim gibi gizli soruyu unutursanız şifre resetleyin yeni şifre atayın hiç değilse oyuna girebiliyorsunuz.
Mesaj tarihi:
launcher da latest news a bakarsanız.beta weekend baslayana kadar login serverları kapamışlar. kesin saat 6 da millet abanacak serverlar patlayacak. sinir stress yapacaz kesin.hevesim kaçtı birden
Mesaj tarihi:
sayısı ne kadar şimdi gönderilen inviteların?

listeden en aşağıdaki ing. server hangisiyse ona giricem muhtemelen, herkes ekranda ilk gördüğüne tıklayıp giricektir psikolojik olarak çünkü, 100k kişilik abanma olmasın dfsd
Mesaj tarihi:
Nevberos said:

play ikonu aktif oldu, server listesine kadar girilebiliyor şu anda ama bütün serverlar ofline henüz.

avrupa için 11, amerika için 40 server var.

abi yok bende aktif değill =/
Mesaj tarihi:
Bezerye said:

ortak server muabbeti yapacazmı yoksa herkes tuttuğunu mantığıyla herhangi birine dalıyomuyuz

nihoha herkesin tutuğu kendinde kalacak server konusunda :P
yoksa sıraya çok takılan olur.
Mesaj tarihi:
Sannin said:

Nevberos said:

play ikonu aktif oldu, server listesine kadar girilebiliyor şu anda ama bütün serverlar ofline henüz.

avrupa için 11, amerika için 40 server var.

abi yok bende aktif değill =/

evet diğer makinadan girdim gitmiş gene ama girmiş olduğum hesap şu anda server listesinde.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

serverlar açıldı heheheh gibi trollemelere girecekseniz bölümün ilk hyperspace biletini verebilirim

serverlar ofline ama server listesine kadar gelebildim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...