BARZO Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 seigen said: Berbat zamanlama... Haftaya 3 midterm, 2 ödev var. Bir dönem uzar artık :D. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Kaçta açılıyor ya gelmedi hala mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Shits getting real, 3 vizeden çıktım da geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 son 5 saat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 6'da pff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 yatçam ben birazdan soar sabaha kadar pew pew pew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 yogunluktan patlamasa bari serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 geçen betaya 5k bu betaya 1.5m oyuncunun davet edildiğini okudum beta forumlarında. tanrı bizi korusun server sorunlarından :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 release simülasyonu yapacaklar işte, auth serverlar felan patlayacak tabiki, 3 expansion görmüş wowda bile zırt pırt patlıyorken. http://i.imgur.com/L1E6T.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ahah resimler süper. ha pu oyinda ilk binek(speedy) kaç kuruştur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 40 yada 44 k training,4k-8k alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Bir videoda şöyle janjanlı olanı 8.5k civarında görmüştüm. Ama normalleri de 8k... Bu parayı kazanmak çok uzun sürmüyor ama. Hele ki pvp arenada bir iki satte kazanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ozii_x said: Kaçta açılıyor ya gelmedi hala mail Hala gelmediyse geçmiş olsun. Ya seni unuttular yada pazara kaldın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 amerikada saat 10 felan olacağı için bi avantajımız olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 valla gece yarısı hyjalde malfuriondan ilk questi almaya uğraşırkenki sinir krizim geldi aklıma. Umarım öyle bişi olmaz akşama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Exodous said: ozii_x said: Kaçta açılıyor ya gelmedi hala mail Hala gelmediyse geçmiş olsun. Ya seni unuttular yada pazara kaldın... Yok mail geldi ama ben sabah 10 da gireceğim diye düşündüm. Akşam 6 da girebilirmişiz sanırım türkiye saati ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 giriceklerin yarısı, oyun için uyku düzenini değiştirir muhtemelen orda saat 10 olsada farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 samaella said: valla gece yarısı hyjalde malfuriondan ilk questi almaya uğraşırkenki sinir krizim geldi aklıma. Umarım öyle bişi olmaz akşama :D Bütün guild ile ilk ben girdim diye dalga geçtim tam questi aldım başladım bi dc yedim 1 saat süründüm şom ağızlı olduğumdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 güç bize yol gösterir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 off şimdi işten çık,trafiğe takıl,yemeği ye.. 19:30 dan önce adım atamam..hele bir de sıra felan varsa gör bak kafayı yerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Sannin said: off şimdi işten çık,trafiğe takıl,yemeği ye.. 19:30 dan önce adım atamam..hele bir de sıra felan varsa gör bak kafayı yerim.. aynen 8 den önce pc başına oturamıycam ilk çökmeleri böyle atlatırsak iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Sparkcaster said: amerikada saat 10 felan olacağı için bi avantajımız olabilir belki tatil var amerikada herkes cin gibi kalkar sabah 10da girer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Ben 5 te çıkarım kaçarım işten 6 da evdeyim. Hatun sıkıştırıyor ama ühühü. Delirdi zaten 2 gün beta oynayacam dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 hadi saat 6 olsunnnnnnnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Kaçta bu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar