Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW:TOR alayim mi?

Seele

Öne çıkan mesajlar

"Tatar Ramazan" said:

Adamlar bikaç ay için MMO yapmışlar alla alla
GW2 ve Diablo çıkacana kadar ne yolsak kardır demişler lol

O kadar kötü değil ama GW2 ve Diablo çıkana kadar kendini geliştirimezse dediğin doğruolabilir. Gerçi GW2'nin de nasıl olacağını bilmiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok merak ediyorum neden tamamen farklı bi gameplaye yönlenmiyor firmalar , acaba çok yabancılaşırız sektöre kimse alışamaz diye mi korkuyorlar ? Wow ilk çıktığında kaç kişi 10 tane mmorpg oynayıp başladı ki wowa , çok emininim en az communitynin %80'nin ilk mmosu wowdur dolayısı ile insanlar buna alıştı bunu değiştirmeyelim mantığını anlamıyorum.
Misal ben quest yapıp lvl kasmaktan çok sıkıldım , aynı şekilde oynadığım 5-6 tane mmo sayabilirim size , farklı bi tarz ortaya çıkabilmeli artık.
Misal swtoru ben yapsam , lvli kaldırır onun yerine title - skill gain tarzı dilediğinde progress yapabileceğin bi sistem koyabilirdim. Yani farklı olmak bu kadar zor olmamalı , insanların aklına her mmo çıktığında tmm lvl kasıcam , lvl capliycem raid yapıcam , pvp oyunlarına katılıcam (warzone , bg vs) gelmemeli. Oyun insanları içeriği ile alıp götürmeli unique tatlar bırakmalı diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

kath said:

Çok merak ediyorum neden tamamen farklı bi gameplaye yönlenmiyor firmalar , acaba çok yabancılaşırız sektöre kimse alışamaz diye mi korkuyorlar ? Wow ilk çıktığında kaç kişi 10 tane mmorpg oynayıp başladı ki wowa , çok emininim en az communitynin %80'nin ilk mmosu wowdur dolayısı ile insanlar buna alıştı bunu değiştirmeyelim mantığını anlamıyorum.
Misal ben quest yapıp lvl kasmaktan çok sıkıldım , aynı şekilde oynadığım 5-6 tane mmo sayabilirim size , farklı bi tarz ortaya çıkabilmeli artık.
Misal swtoru ben yapsam , lvli kaldırır onun yerine title - skill gain tarzı dilediğinde progress yapabileceğin bi sistem koyabilirdim. Yani farklı olmak bu kadar zor olmamalı , insanların aklına her mmo çıktığında tmm lvl kasıcam , lvl capliycem raid yapıcam , pvp oyunlarına katılıcam (warzone , bg vs) gelmemeli. Oyun insanları içeriği ile alıp götürmeli unique tatlar bırakmalı diye düşünüyorum.

imza.

gönül farklı şeyler istiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

sizin gonlunuzun istemesi marketi pek etkilemiyo, wowu hala 10 mil adam oynadigina gore ise yarayan bi formul, yenisini denicek ille cikar zamanla, ama her cikan oyunu da niye benim istedigimi yapmadilar diye silmek anlamsiz.

niye etkilesin ki wow'un oyuncu yaş profili belli. biz büyüdük wow oynamıyoruz ama geriden gelip o "10 milyon"u dolduracak bi nesil hep var olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

kath said:

Getirmeye çalışmayanları da gördük

evet hem rift hem warhammer, ikiside wowdan fersah fersah iyi oyunlar, fanboy tartışması yapmayacaksanız nedenlerini anlatabilirim, ama ikiside sadece oyun motorları wowdan kötü diye beğenilmedi, bide wow klön abü bü diyenler yüzünden

wowu 10 milyon kişinin oynaması wowun iyi olduğunu göstermiyor üzgünüm
Sosyal ağlarda paylaş

Ben mi fanboyluk yapıcam anlamadım ? Ben wowu bırakalı sanıyorum bi 2 2,5 sene oluyor ? Burda yapıcı bi tartışma yapmaya çalışıyoruz , yani durum değerlendirmesi de denebilir .. Riftin ve warhammerın wowdan daha iyi oyunlar olduklarına da katılmıyorum , en azından yukarda yazdığım yazıyı okursan o tarza bi özgünlükleri olduğuna inanmıyorum.
Ben senelerce gelmiş geçmiş en iyi mmorpgnin Anarchy Online olduğunu savundum , hala da savunurum fanboyluk yapılcaksa AO fanboy listesine alabilirsiniz beni..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...