Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Google reverse image search muhabbetini çalıştıramadım bir türlü. Tineye çoğu şeyi bulmuyor zaten. Yabancı forumlarda "identify as firefox" ile halletmişlerde, olmadı bende bir türlü :/
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 12.12 ile geri donmeyi deniyorum, bir suru hata duzeltilmis diyorlar.
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 opera sadece mini ve mobile benim icin artik
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 abi o kadar kötü ki şu opera artık ufak ufak her yerden fail etmeye başladılar youtube lise terk, videoları bile izlemek zor hiç bir mantıklı addon yok işe yarıyan çok sık şekilde explorerda, chrome da açmam gerekiyor websiteleri düzgün görüntüleyebilmek için, herkes chrome destekliyor. flash crash etmeyi seviyor sürekli olarak yanlış tabları kapatıyor backgrounddaki, yıllardır var bu bug, fixlemediler. history'si korkunç, hiç bir şey bulamıyorsun neden bilmiyorum cache'si çalışmıyor bir şekilde, aynı dosyaları kırk defa indiriyor her açtığında browser'ı.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Denemem iki gun surdu benim de. Tab stacking kullanmayali biraktiktan sonra Opera yuzunden Pocket kullanmaya baslamistim, onu da aramiyorum artik.
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Patide durduk yere sorunlar çıktı. Linklere tıklayamıyorum, tarayıcı kilitlenmediği halde hemde. Sayfayı refresh yapmam gerekiyor, sonra 2-3 dk içinde gene oluyor. Gözümün önünde eriyor resmen program :( Her gün başka bir sorun. Bırakmamakta da diretiyorum. Youtube'dan falan bahsetmiyorum zaten.
kek Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 En son güncellemeleri şöyle özetleyebilirim: Internet explorer da daha az bug var. 1 gün opera açık kalsın işlemciyi hayvan gibi kemirmeye başlıyor. hemde hiç bir işlem yapmadan kullanmadan oluyor bu olay. Version 10'a dönesim var resmen....
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Chrome'a geçeyim dedim. Scrolling yaparken opera kadar hızlı olmayınca geri döndüm koşarak. Meğersem scrolling lag denen bir mevzu varmış. Şöyle bir 5 dk baktım. chrome://flags/ menüsünden ayar çekmeye çalıştım olmadı. Zaten speeddial2 eklentisine 60 tane sayfa koyunca ne yapacağını şaşırdı chrome'da. Ondan sonra scroll muhabbetini düzeltmeye de gerek duymadım. edit: O yüzden buradan yetkililere gene, Tarkan'dan Dön Bebeğim şarkısını gönderiyorum.
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 speed dial'a niye 60 sayfa koydun yahu, sığmıyor bile ekrana
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Senelerin opera kullanıcısıyım. Tabları opera kadar güzel kaldırabilen browser yok bence. Ama opera son güncellemelerde feci bozdu. Başkasına geçsem alışamayacağımı da biliyorum :/ mouse gesturesi çok kullanıyorum filan....
Öne çıkan mesajlar