hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 şuan pre order edince beta bitene kadar betaya giriş garantisi veren yerler var mı? bir iki yer görmüştüm sanki ama bulamadım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 hayır yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 4 hafta kaldı , bide bu hafta beta var zaten sabret kankubat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 alla alla sanki gördüm bi yerde preorder now closed beta access garanti diye ama geçti heralde zamanı 1 hafta oluyor. neyse bare hemen indirebilsek de oynayabilsek saçma sapan hızlarla indirmek zorunda kalmayız umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Haftasonu open beta var zaten , başlığı görünce hah demiştim ama ben sorayım soru o değilmiş , bildiğiniz gibi TR'a preorder yaptıran doğru dürüst bi site yok. Biri kabaca VPN olayını anlatabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 WoWda var o. Bir yıllık üyelik alana diablo 3 bedava, yeni expansion closed betası da garanti. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar