Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 İyice meraklandım Bittorent search i bozuk yaw of. :([signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bu filmle ilgili sabah gazetesi yazarı mansur forutan'ın salı günkü yazısını kesin okumanızı öneririm, bayağı eğlendiriciydi =)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 fixx 2 dır usttekı msg ı quote yapıyosun yanlıs uyarıyıım dedım :p[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Girl Next Door dediğinzi gencin biri karşı penceredeki sarışını falan dikzliyor sonra sarışın bunu sokakta çıplak olarak koşturtuyor değil mi?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 evette anlatmasan daha iyi izlemeyenler için, okuyanlar bu 4. dk da oluyor filmde üzülmeyin =) aynen o film[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ooff artık 4. dakikasında ne oluyo biliyorum.artık izlerken hiç zevk vermez bu film ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: onlyreal, 24 Ağustos 2004 17:03 tarihinde demiş ki: omru hayatimda gittigim en kotu filmdi acik ve net soyluyorum para verirken 250 defa cok acidim bu akdar kotu film olmaz patiden 10 kisi toplasak bide alet donanim olsa bundan 5 kat daha korkutucu ve kaliteli film cekmezsem benim adimda onlyreal degil bu kadar yani al benden de o kadar. filmin daha ilk sahnesinde sordum kendime: "lan bu kadar az maliyetle çekildiği için mi görüntüler böle?" hani filmlerle diziler arasında gözle görülür şekilde bi fark wardır ya, heh tam o farkın aynısı bu filmde de war. çekimler resmen dizi, belgesel gibi. oyunculuk da berbat, çok yapmacık hiç gerçekçi deil. mimikleri çok yetersiz oyuncuların senaryo desen, "based on true events" yani "gerçek olaylardan esinlenilmiştir" dio ama iki dalgıcın okyanusun ortasında bırakılmasının haricinde hiçbi olay gerçek falan deil, hepsi senaristin hayal gücü we fantazisi. bunun nedeni filmin sonunda anlaşılıyo hiç böle yorum yapmayı sewmem ama sadece bu film için özel olarak sölüyorum bunu: gitmeyin![signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 kim ne derse desin ben filmden etkilendim. çekimler blair witch tarzında olmu$ güzel olmu$ zaten olayı ilginç yapanda ya$anmı$ bir hikâye olması.. düşünsenize milyonlarca yaratığın olduğu bir okyanusun ortasında sadece dalgıç kıyafetlerinle mahsur kalıyorsunuz dü$ünmek bile insanı denize girmekten soğutabilir.. [spo1=film hakkında]bu arada bole boktan bir sayım olamaz arkada$lar.alırsın tekneye herkes gelince 20 ki$i varmı diye kontrol edersin bu kadarmı mal olur bir insan.Birde bayan ki$inin intahar etmesi gerçekten etkiledi beni.[/spo][signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" [Bu mesaj theKingpin tarafından 27 Ağustos 2004 04:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bunu düşünmek insanı tedirgin ediyor ama filmi izlemek etmiyor işte. milliyet gazetesinde bu filmin zorla uzatılmış, çekiştirilmiş, araya alakasız alışveriş, yeme içme sahneleri sokuşturulmuş bir kısa film olduğundan bahsediyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Bu filmi yapanın da o fragmanları çekenin de Allah belasını versin. İnsan kazıklamaya bayılıyolar herhalde. Çok sinirlendim filmden çıkınca çok... Parama yazık be. Dilenciye versem bi b.ka yarardı en azından.[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Verdiğim paranın her kuruşuna acıdım. Sinemada bulunan diğer insanlara da acıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 that why we called Suprnova.org and bittorent. :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 hayatımda gittiğim en kötü filmlerden biri fragmanı insanı çok etkiliyor insanda doğal olarak meraktan gidiyor benim gibi giden çok kişi vardır burda eminim gitmeyenler benim tavsiyem gitme düşüncesi olan varsa gitmesin verdiğim paraya bende çok acıdım bu arada bide kız arkadaşımı çekince dahada bi içime oturdu..[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 gitmeden yorumlarına hasta olduğum 3. film. 1-donnie darko 2-halka 3-açık deniz.. ya deli gibi beğenenler ya da paraya yazıktı diyenler.. ilk ikisini beğendiimi göz önünde bulundurarak bunu da beenir miyim diorum.. yoksa çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde zıchar misali mi olucak diye tereddütteyim hala da oynuoken gitsem mi acaba[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bu filme gidince paramı boşa vermiş gibi hissettim kendimi ama hiç olmazsa constantine'in fragmanını görmüş oldum[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Rezalet[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: nameless13, 28 Ağustos 2004 01:43 tarihinde demiş ki: bu filme gidince paramı boşa vermiş gibi hissettim kendimi ama hiç olmazsa constantine'in fragmanını görmüş oldum işin kötüsü ben fragmanda izlemedim :D[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: theKingpin, 28 Ağustos 2004 00:00 tarihinde demiş ki: that why we called Suprnova.org and bittorent. :) boşu boşuna hızını azaltırsın[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 28 Ağustos 2004 17:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 sonunu söleyiverin biriniz gitmicem[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 [spo1=FİLMİN SONU BURDA]sonunda adam köpekbalığı tarafından ısırılıp kan kaybından geberiyo. karısı adamın cesedini tutmayı bırakıyo salıyo açık denize. bi süre sonra da kendisi oksijen tüpünü çıkarıp dibe bırakıyo kendisini. tabi bundan hemen önceki sahnede kadının çewresinde we dipte yüzen 15-20 tane köpekbalığı olduğu görülüyo[/spo][signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 28 Ağustos 2004 21:00 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 28 Ağustos 2004 21:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 O yüzden asla dalış turlarına katılmayacaksınız. Arkadaş ekibi gideceksiniz. Böyle bırakırlar adamı. İşin komiği, (filme gitmedim) su altında haraket eden bir teknenin sesini duymak oldukça kolay. Yani "has gidiyolar mehmet tut pervaneyi." tarzı bir reaksyon yapmaları gerekir. Adama gelin görün ki anladığım kadarıyla vatandaşlar kek biraz, kalıyorlar öyle. 79 dakka olması bir yana 30 dakika bile olsa gitmem ben 2 kişinin açık denizdeki trajedisini izlemeye. Baştan kaybediyor. Onun yerine 79 dakika boyunca zıplarım, yoyo sallarım falan.[signature][hline]Bad Motherfucker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 2 kişi açık denizde ne kadar macera filmi olabilirki. Tek heyecan köpek balığı olan bir film ki o da esas konu değil. En fazla felsefe yaparlar 70 dakika boyunca.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 10 dakika önce izledim...Cd yi çıkarıp yarın Cd ciye götüreceğim,paramıda geri isteyeceğim...!!İzlerken Geçirdiğim dakikalar içinde yas tutacağım... TAMAMEN "REZALET ÖTESİ" Bir filmdi... Ne gidin,ne kiralayın... UTANMADAN,"Based on TRUE EVENT" ibaresini aptal aptal koyuyorlar... Kardeşim,onların yanındamıydın sen? Değildin... Birde hikayeyi görmüş gibi saçmalamışlar... Rezalet... 140.000$ ı bana versinler,ben Alasını çekerim o filmin diyen arkadaşın anlından öpüyorum bu topikte ;) Süpper Demiş... Gitmeyin arkadaşlar,sakın ola g-i-t-m-e-y-i-N! Jaws bunu 100 katlar..Döver,öldürür,hicivini çıkarır... Filmde o kadar saçmalık,o kadar keklik-eksiklik var ki,anlatamam... ********Gerilecek bir sahnede yok,Filmin sonuda rezalet,Ha,sinir gerdirici isterseniz Uyuz ninni şarkılarıda sinir etmeye birebir.. İsteyene milyar tane spoiler,milyar tanede saçmalık yazabilirim filmden... Torque gibi saçmasapan bir film bile bunu iki katlar... YASAL VE AKILSAL HATTA SAĞLIKSAL UYARI!: SAKIN GİTMEYİN! Kafamda girsin... oh be! 2K ton laf daha kusabilirim bu filmin yapımcısına...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 o kdr dedik gitmeyin die dimi? vcd sini almışsın parana yazık[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: Halfmumi, 18 Eylül 2004 05:34 tarihinde demiş ki: 10 dakika önce izledim...Cd yi çıkarıp yarın Cd ciye götüreceğim,paramıda geri isteyeceğim...!!İzlerken Geçirdiğim dakikalar içinde yas tutacağım... TAMAMEN "REZALET ÖTESİ" Bir filmdi... Ne gidin,ne kiralayın... UTANMADAN,"Based on TRUE EVENT" ibaresini aptal aptal koyuyorlar... Kardeşim,onların yanındamıydın sen? Değildin... Birde hikayeyi görmüş gibi saçmalamışlar... Rezalet... 140.000$ ı bana versinler,ben Alasını çekerim o filmin diyen arkadaşın anlından öpüyorum bu topikte ;) Süpper Demiş... Gitmeyin arkadaşlar,sakın ola g-i-t-m-e-y-i-N! Jaws bunu 100 katlar..Döver,öldürür,hicivini çıkarır... Filmde o kadar saçmalık,o kadar keklik-eksiklik var ki,anlatamam... ********Gerilecek bir sahnede yok,Filmin sonuda rezalet,Ha,sinir gerdirici isterseniz Uyuz ninni şarkılarıda sinir etmeye birebir.. İsteyene milyar tane spoiler,milyar tanede saçmalık yazabilirim filmden... Torque gibi saçmasapan bir film bile bunu iki katlar... YASAL VE AKILSAL HATTA SAĞLIKSAL UYARI!: SAKIN GİTMEYİN! Kafamda girsin... oh be! 2K ton laf daha kusabilirim bu filmin yapımcısına... YARILDIM BFDfdsfSGKFsdfSGSGFDH ABİ RESMEN PÜSKÜRDÜN :D[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar