sandalye Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Aydınlık 3 gündür, Kaşif Kozinoğlunun ölmeden önce Aydınlıka yazdığı mektupu yayınlıyor seri halinde. İlginizi çeker diye düşündüm. http://aydinlikgazete.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5527%3Akozinoluyla-birlikte-goemuelmeyen-srlar-3&catid=35%3Ajoomla&Itemid=95 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 aydınlık hm tamam şu bi dursun da şurada... bilimin ışığında tartışalım konuyu paşa paşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Ölmeden kısa sürece aydınlık'a mektup ulaştırmış. Kaşif Kozinoğlu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 ya arkadaş allah aşkına popoyla bile gülünmez bu lafa: "Yurt dışını ziyaret eden tüm siyasetçiler F. Gülen okullarına mutlaka uğrarlar. Onlardan hediye ve para zarfları alırlar." vaktime yazık oldu okuduğuma pişman oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Hatta feto bimdrn cikolata aliyomus zarfa cikolata da koyuyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Dogru o yazdigi, ilk kezmi duyuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 benim bildiğim siyasetçiye para dolu çantalar gelir. onlar yurtdışına para dolu zarf almaya gidecek tipte insanlar değiller pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 hediye verilmişmidir bilmiyorum ama yıllardır konuşulan ve bilinen birşey yurt dışında feto okullarının siyasetçiler tarafından ziyaret edildiği ve her fırsatta övüldüğü. Sanatçılar da yapıyor bu işleri. Para, hediye falan verilmesi garip gelmiyor hatta. Bizim iğrenç kültürümüzün bir parçaşı rüşvet verip hediye demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 neyse vaz gectim. yazik olmus savunmasini yapamadan olmesi adamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar