Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

soe saçmalamış bulunuyor

Sufi

Öne çıkan mesajlar

Bh ye 1 kere oldukten sonraki olumlerinin hepsi senin hatan tamamen ve hicbi sekilde SOE ye laf etme hakkin bulunmuyor. Nedeni cok basit Jedi Forumlarini acarsin Visibility ile ilgili milyon tane yazi var siicky var okursun orayi neyin ne oldugunu gorursunuz. 1 kere Bh ye oldukten sonra ne isin var NS hunt da niye clone center da clone lanirsin. Shrine lar dururken. Neden oldukten sonra logout olmazsinki o sinir ve yasadigin dumurla tekrar tekrar olmemek icin. Jedi sin zaten birak BH yi ne isin var NS hunt da istedigin kadar doc un olsun olmasin ya doc olurse ters birseyler olursa yada baglantin koparsa NS hunt da. Gene olup clone lanican gene exp gidecek. Jedi kasmak evt zor ama imkansiz degil. Sadece biraz dikkat gerekiyor. Sadece elinde saber equip dolasmamak npc gordunmu saber i unequip edip oradan uzaklasmak mission un yaninda NPC varsa mission u destroy etmek gerekiyor. Vehicle in tam dibinde mission u yapip birini gordunmu hemen araca atlayip hareket halinde olman gerekiyo.

[Bu mesaj Dethatt tarafından 29 Eylül 2004 18:27 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Dethatt tarafından 29 Eylül 2004 18:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

heh oyunda yapacak baska bisi yokki. ijnsanlar bi prof da ikamet edip o prof un bi bok olmadigini gorunce ve yuzlerce sacmaliklara katlanmasina ragmen 1 arpa boyu ilerlemedigini gorunce bazi seylerin baska yonlere gidiyor dogal olarak. Jedi bunun son noktasi jedi i olup grind bitince 1 ay oynama suresi sonra oda bayacak yapacak bisi olmadigi icind oyunu birakacak cogu kisi :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dethatt, 29 Eylül 2004 18:23 tarihinde demiş ki:
Bh ye 1 kere oldukten sonraki olumlerinin hepsi senin hatan tamamen ve hicbi sekilde SOE ye laf etme hakkin bulunmuyor. Nedeni cok basit Jedi Forumlarini acarsin Visibility ile ilgili milyon tane yazi var siicky var okursun orayi neyin ne oldugunu gorursunuz. 1 kere Bh ye oldukten sonra ne isin var NS hunt da niye clone center da clone lanirsin. Shrine lar dururken. Neden oldukten sonra logout olmazsinki o sinir ve yasadigin dumurla tekrar tekrar olmemek icin. Jedi sin zaten birak BH yi ne isin var NS hunt da istedigin kadar doc un olsun olmasin ya doc olurse ters birseyler olursa yada baglantin koparsa NS hunt da. Gene olup clone lanican gene exp gidecek. Jedi kasmak evt zor ama imkansiz degil. Sadece biraz dikkat gerekiyor. Sadece elinde saber equip dolasmamak npc gordunmu saber i unequip edip oradan uzaklasmak mission un yaninda NPC varsa mission u destroy etmek gerekiyor. Vehicle in tam dibinde mission u yapip birini gordunmu hemen araca atlayip hareket halinde olman gerekiyo.

[Bu mesaj Dethatt tarafından 29 Eylül 2004 18:27 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Dethatt tarafından 29 Eylül 2004 18:28 tarihinde değiştirilmiştir]

Dethatt,

1. ilk BH beni oldurdugunde clone olmadim yanimda Reze verdi reze yaptim sonrada loggoff oldum zaten.

2. İkinci BH beni oldurdugunde aradan bir restart ve yaklasik 12 saat gecmisti.

3. Dedigim gibi yanimda gene reze vardi. Aslinda Reze'de benim ikinci accountum. Sinirle ekranlari karistirinca Clone Center'a gittim.

4. NS avina Jedi olarak cikmadim. Su anki karakterim Master Swordsman, 4440 Fencer, 0333 TKM. NS'e ciktim cunku Kristal ihtiyacim var. Bu oyundaki hayatim hep Grinding ile gecttigi icin parali bir acountum yok. Ve power Kristale ihtiyacim var.

5. Visibility diyorsun milyon tane sey var diyorsun. Ben bir kere terminale dusmusum. 3 hafta ordayim. Daha ne visibility'si. İlk BH oldurdugunde Saber kullanmistim oncesinde dogru. Clone'da olmadim. Ama ondan sonra ne saber kullandim ne bir sey. 12 saat gecti aradan. Server reset oldu. oyuna girdim saber falanda kullanmadim. ikinci BH gelip yine oldurdu. Hangi visibility? Su an saber kullanmasam bile 3 hafta isteyen BH rahatlikla alip oldurebilir beni. Hele birde kendi aralarinda bak bir padawan var daha hic bir halt yok adamda diye haberlesirlerse:))

Bence SedatS2'inin bu konuda yazdiklari cok dogru. BH'lara olmeleri durumunda herhangi bir zarar olmadigi surece bu is Jedi kıyımı veya Jedi'lari oyundan bezdirmekten oteye gidecek bir sey degil. Kasayim o zaman tekrar MBH'yi takilayim bir Jedi'in pesine ne zaman online olsa gidip ates edeyim. Oldurdu mu gene gelep gene yapayim. Ama eninde sonunda adami bir yerde yakalarim azim ve inat olduktan sonra.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537)
YAKINSEHIR-
Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor- Pistoleer - Smuggler - Marksman (tkr)-Scout-Commando-CH-Brawler -Entertainer-Musician-ID- Architect-SL-WS -BH-Carbineer-Fencer
Sosyal ağlarda paylaş

Birde

Master Saber/Master Defender/4004 Enhancer templati konusunda ne dusunursun?[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537)
YAKINSEHIR-
Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor- Pistoleer - Smuggler - Marksman (tkr)-Scout-Commando-CH-Brawler -Entertainer-Musician-ID- Architect-SL-WS -BH-Carbineer-Fencer
Sosyal ağlarda paylaş

Defender okadar yararlı bir prof değil, pvp yaparken belki biraz yararı dokunur ama jedilere karşı bütün bir tree yokmuş gibi dövüşürsün çünkü jedi toughness saber a işlemiyor.Şuanda FOTM master saber, master healer 4004 enhance... ilerki patchlerde değişirmi göreceğiz.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dethatt, 30 Eylül 2004 01:50 tarihinde demiş ki:
enhancher yerine healer4004 olursa guzel is yaparsin. Jedi oldurur bu template eger healer4004 olursa.
tabi karsindakinde fr3 olacak kacacak falan. ancak yaninda bi tkm master brawler olmasi lazimkii delay versin adama devamli. ama normal stacker lar sana bisi yapamazlar.

4004 Enhancer secme nedenim ben devamli iki account ile oynuyorum ve diger accoun Doc+CM yani heal edecek birisi devamli olarak var.

Bu arada -126K dan 52K'ya kadar indirmisken gene oldurdu bir BH -102K olduk:))) Ne zaman bu adamlarin uzaktan atislarina dayanakli olunacak? Carbineer'di yine. Confusion+KnockDown yapmis once sonra Crippling'le devam etmis. motordan dusurdu adam beni. 1 miss cekmis bir de ben Block etmisim. Toplam 9 saniyede iş bitmiş.

Bu arada Ranged def'im 140, Mele Def'im 156 90'da dodge var. eh gecede 24K da iyidir diyelim ne yapalim. Boyle giderse 6 gece sonra Defencer Novice alirim:)))[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537)
YAKINSEHIR-
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada komik bir şey hesap ettim şimdi oluyor

Template şöyle

Master Light saber
Novice Force Healer
BH 3010

Terminalden kendi mission'i aldiginda kendini nasil oldurebilirsin acaba?

SOE'nin birde apatllaigi var BH konusunda dikkatinizi cekti mi bilmiyorum. iyi niyetle dusunulmus aptalca bir komut. Aslina bakarsaniz oyunun ozel hayata hic saygisi yok RP'yi dusunursek.

Bahsettigim komut /findfriend

Bu komuttan sonra Arakyd veya Seeker droid kullanan BH yoktur herhalde. Avlayacagin Jedi'i arkadaş listene ekle Komutu ver aninda adam hangi gezegende ciksin. Gezegene git WP belli kullan kullan bul.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537)
YAKINSEHIR-
Sosyal ağlarda paylaş

Lol, Demek benim BH'lar beni listelerine eklemisler:)))

Hımmm... O zaman ben bir ana once su BH'lari asil karakterimin listesinden sileyim:)))))))))))[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537)
YAKINSEHIR-
Sosyal ağlarda paylaş

LS den tech IV u alinca ranged attackarşi cok guzel block larsin bide steak kd food yedinmi eger 1 saber kutusunuda IV lemissen 1 ranged prof u alabilme sansin yuksek. Bu arada eger bukadar kotuyse durumun feign death al diyecem sana hergun devamli oluyosun madem stun olmadiktan sonra kullanirsin yakinda fix yiyecek ama. Gerci bu grief gibi bisi oluyo ama bukadar bh lerle ugrasiyorsun. Bu arada 2 acc ile oynaman sorun degilde o cm/doc template ini oldurmeleri 10sn lerini almaz adamlarin onun icin o template e healer4004 alirsan group un en iyi adami olursun seni tek durdurabilecek fire dir bide force un biterse cok aglarsin kacamayacagin icin. Ama baska Jedi larla birlikte pvp yapiyosun hem sen hemde diger Jedi lar guvende olur sen oldugun surece.
Sosyal ağlarda paylaş

Defender dan guzel melee ve ranged def geliyo dedigim gibi Jedi vs Jedi da karsidaki jedi kacmadigi taktirde normal bi friendly duel diyelim Defender olanin sansi yuksek gibi. cunku baya bi melee def ve state def geliyo. Master kutusu ile ranged def agacini almayabilirsin. bu durumda 500 force dan ve +5 power regden mahrum olursun. Novice brawler alirsin :P Komik bi template oluyo ama intim ve warcry iyidir esasinda ama force sorunu cektirir bu temp yani hep group un varsa belkide degisik guzel bisi olabilir lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun cok havada olmus yazdiklarin...

hangi template'e karsi sansi yok? Soyliyecegin template yenilmez mi? O zaman neden bu kadar template olusturulmus? Jedi'a karsi sansi olacak template'in BH'a karsi yada herahangi bri ranged veya Melee profa karsi ayni olcude sansi olacak mi? Jedi'ya karsi mi sansinin olmasi daha iyi normal proflara mi?

Yani yok o iyi degil deyip kestirip atmak kolay bence de bu template su an cok moda olan MLS/MFE/MFH 4004'den iyidir der cikarim isin icinden.

Jedi Templatelerini incelemek isteyen olursa

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=jedi&message.id=550633

Adresine bakabilir.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537)
YAKINSEHIR-
Sosyal ağlarda paylaş

Normal proflara karşı koyabilirsin, heal olmadan yinede zorlanıcaksın, eğer heal alırsan buseferde gank yiyeceksin.Template inle diğer defender jedilar hariç pek bir şansın yok çünkü o tree de asıl önemli olan toughness değerleri ve jedi ile kapışırken hiçbir işe yaramayacak.Jedi harici ve pvm olarak bakarsan iyi bir avantajın olacak burda önemli olan senin ne yapmak istediğin.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Ha şunu da sölim master defender & master saber 4004 healer ı bende olacaktım, ama beta testte öyle bir nerf yediki (force armor ve force shield i enhance e aldılar , toughness ı jedi a karşı işe yaramaz hale getirdiler ki jedi duelleri 10 saat sürüyordu yinede kötü bir çözüm ürettiler).[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...