Pluton Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Hangi mail okuyucusunu kullanıyorsunuz ? Thunderbird saçmaladığı için bazı maillerimde EmClient'a geçmiştim. Oda aylık 50$ para istiyor yoksa 2 hesaba izin veriyor oda yemez. Başka ücretsiz öneriniz var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 opera denedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Opera maili kullanmak için Opera browserınıda kullanmak gerekiyor sanırım. Zira denedim download'da bile tarayıcı indirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Yok mu başka fikri olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 lotus. ultra müthiş bişiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 onda pop3 yok, imap kullanmak zorundasın. ya da domino server olacak asdf. eskisi kullanılıyo bizde, ki iğrenç bi arayüzü var. thunderbird de saçmalayan bi program değil ya. verdiği uyarıya "neymiş bu la" diye bakmadan "he" diyip geçince abuk subuk şeyler oluyo tabi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 outlook ^^ ( ama aslında gmail, bütün şirket gmail kullanıyor ) burdakilerde de lotus var ama pahalıymış sanırım. bide çok yavaş gelio bana lotus, gerçi database falan filan var o tarz şeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Mr_Hand said: onda pop3 yok, imap kullanmak zorundasın. ya da domino server olacak asdf. eskisi kullanılıyo bizde, ki iğrenç bi arayüzü var. thunderbird de saçmalayan bi program değil ya. verdiği uyarıya "neymiş bu la" diye bakmadan "he" diyip geçince abuk subuk şeyler oluyo tabi. :D Mail şifrelerime aralıklarla yanlış diyor kendisi. Giriyorum değiştiriyorum 10sn önce değiştirdim şifreye yanlış diyor. SMTP ayarlarını bile kendisi yapamıyor illa ki el ile girip port değiştirmem gerek. EmClient çok iyiymişde aylık 50$ veremem 3-5 mail okuyacam diye :D Yok mu başka bilen eden hadi bir el atın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 kişisel kullandımda thunderbird yeter ama enterprise dedin mi kesinlikle lotus. daha üstün bişi yok şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 OWA. Her yerden iletişiyorum. Herhangi bir web browser iş görüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 OWA diyosan, Zimbra. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar