|Joker| Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Merhaba patiler. Biliyorum paticikte pek Türkçe oyun ve F2P seven adam yok ama, insan çalıştığı yerde yeni çıkan oyunları tanıtmak istiyor :). Kylin Games tarafından yaratılan ve birincisi Çin'de ve çevresinde büyük oyuncu kitlesine sahip olan Cengiz Han'ın 2. versiyonunu Joygame'de sunacağız. Aralık 9'da kapalı beta, sonunda da açık beta ile başlıyoruz. Açıkçası Yetkin Dikinciler'in gerçekten muhteşem sesi ile seslendirilen trailerımızı Paticik'e eklemek istedim. Biz gerçekten çok beğendik, belki içinizden beğenen çıkar. Bu arada oyun MMORPG olacak. İsteyenler için Facebook ve diğer sayfaları vereceğim, kapalı beta ve açık betaya kayıtlar yakında başlayacak. Cengiz Han 2 Fragman Ana sayfa: http://www.joygame.com/cengizhan2/ Facebook: https://www.facebook.com/CengizHan2Joygame Oyun Yapımcısı Blog: http://mullrian.wordpress.com/ Oyun Görevlisi (GM) Blog: http://joygameesculope.blogspot.com/ Oyun Görevlisi (GM) Blog: http://joygameorgulas.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 cengiz han kıvırtarak mı yürüyor ben mi yanlış görüyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Bu oyunun orjinal adı nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 metin 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Argoel said: Bu oyunun orjinal adı nedir ? Genghis Khan 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Kolları kısa olmuş sanki yoksa zırhtan mı öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Cengiz Han Çinliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 İlk baştaki modellemeler güzeldi, adamın surat falanda iyiydi ama zırhı giydikten sonra bi abukluk hissettim bulamadım. Oraları sanki başka birisi yapmış gibi. Balkonuna çıktığı binanın dışı falan kötü durmuş ama savaş sahneleri muhteşem yüzyıldan baya iyi :D Hayırlısı olsun bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 tarihi olarak uygun değil tabi, göçebenin kralı cengizi büyük şehirlerde altın zırhlarla falan göstermek de prodüksiyon iyi olmuş. f2p olmasa şans verebilirdim. ama öyle dükkanlı falan oyunlar para tuzağı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 klasik joygamenin yaptığı iş. koreden bi oyun alıyo, türkçe yamalıyo üstünü, desteğini filan veriyo oyunun sürüyo piyasaya. sorun şu ki: kore oyunları çok kötü... oyun içi görüntü filan http://www.youtube.com/watch?v=YKPlgwi1IW8&feature=player_embedded#! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethbrika Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Kore oyunları çok kötü diye birşey söz konusu değil.Her oyun için bunu söyleyemezsin.Hangame'de NCsoft'da birer kore oyun şirketidir ve size hitap edip etmemesi önemli değil ne derseniz diyin gayet güzel oyunlara sahip ikiside... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Oce4n said: oyun içi görüntü filan http://www.youtube.com/watch?v=YKPlgwi1IW8&feature=player_embedded#! oha çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Lethbrika said: Kore oyunları çok kötü diye birşey söz konusu değil.Her oyun için bunu söyleyemezsin.Hangame'de NCsoft'da birer kore oyun şirketidir ve size hitap edip etmemesi önemli değil ne derseniz diyin gayet güzel oyunlara sahip ikiside... Hiç katılmıyorum sana , NCsoft sadece retailer bu arada , EA gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 joygamein çikarttiği her oyuna laf sokmaya çalışıyorsunuz böyle yaparsanız türkiyede oyun dünyası nası kalkıncak reraröö yapcaktım size ama ingame videoyu görünce vazgeçtim sdaads :) olsun joker yinede elinize sağlık ben destekliyorum sizin şirketin çalışmalarını ama bir süre daha bizim oyun anlayışımıza yönelik bir çalışma göremiycez sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Sonuçta bende 6 7 sene wow oynamış, daha önce Ultima Online'da vakit geçirmiş biriyim, P2P tabanlıyım. 33 yaşındayım. Herkes bir anda Blizzard olamıyor maalesef, zaman geçirmek ve tecrübe kazanmak gerekiyor. Paticik'in F2P sevmediğini biliyorum da, dediğim gibi insan çalıştığı işle ilgili birşey olduğunda, bu türle ilgili bölüm olunca paylaşmak istiyor :). F2P yerine göre güzel olan bir sistem, bunu blizzardda fark ederek binekler, petler satıyor mesela. Yakın dönemde oyunların %80'i F2P olacak. Burada verilen hizmet kalitesi önplana çıkacaktır. Yaptığımız işleri kaliteli hale getirmek için çabalıyoruz. Cengiz Han'ın seslendirmesi de bu şekilde oldu. Tuncel Kurtiz olacaktı, Yetkin Dikinciler oldu, güzel de oldu :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 browser oyunu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 netim çok kötü kotaya takıldığı için hepsini izleyemedim ama seslendirme güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 F2p kötü değil ama bi oyuna aylık ücretini verip eşit oynamak varken. Aylık ücretin bi kaç katını verdiğiniz zaman anca eşitlik sağlanıyor F2p oyunlarında. Birde beğendiğim oyunun aylık ücretini gözümü kırpmadan veririm fakat. F2p oyunlarda nedense o parayı veremiyorum çünki o paranın karşılığını tam olarak alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethbrika Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 @kath Al Hangame'in yeni gelecek oyunu ki gayette güzel bir oyun.Sadece sana hitap etmeyen bir oyuna "kötü bu yeaa" tavrıyla yaklaşamazsın bana hitap etmiyor der geçersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 tera güzel oyun evet cengizhandaki cinematik seslendirmeside hakkaten acayip güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 tera europe çıktımıydı? Bu arada şimdi bu cengizi sizmi yaptınız yoksa türkçeyemi çevrildi onu anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Kardesim basarilar guzel oyun kitlesi var sonucta ticaret bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 kath said: Hiç katılmıyorum sana , NCsoft sadece retailer bu arada , EA gibi.. ikisi de sadece retailer degil. hatta retailer da degiller, publisherlar. digital satisi retailden saymazsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Lethbrika said: @kath Al Hangame'in yeni gelecek oyunu ki gayette güzel bir oyun.Sadece sana hitap etmeyen bir oyuna "kötü bu yeaa" tavrıyla yaklaşamazsın bana hitap etmiyor der geçersin... 'Kötü bu yeaa' tavrı? Yanlış quote ettin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mortis said: cengiz han kıvırtarak mı yürüyor ben mi yanlış görüyorum? ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar