aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 dartanyanin, arkadaslariyla toplasip osbir cekmeyi sevdigini herkes biliyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Evet abi ben de onu diyorum. Bi önceki postta otobüsteki kız.Zaman içinde ben bile inandım tanıdığıma. Eğer isterseniz İzmirde sizinle de osbi aktivitesi düzenleyebiliriz.Bakmak yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ahlaksız teklifler gelmeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Gold ahahaha yuh. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 sandalye said: Ahah iyiki Dartanian değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Ve bir olay daha mahkemelerimizce cezasız bırakıldı. Yaşasın adalet... http://www.ensonhaber.com/arkadasinin-gozlerini-oydu-ceza-almadi-2012-04-17.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 adam zaten cezali, akli yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 delidir ne yapsa yeridir *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 aquila said: adam zaten cezali, akli yok. iyi de sorumlulara da mı ceza yok? hızlı tren kazasında makinisti cezalandırmak gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 ikisini aynı odaya koyan onun bunun cocuklarının aklini s.yim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 hastane görevlilerine ne olmuş ondan bahsedin. deliye ceza versen ne olacak? hapise mi koycan adamı? video da çok depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 yorum said: Sizofrenlerin tedavisi yoktur bu bir sizofrenler okadar akillidirlarki her yaptiginin mutlaka bilincindedir ve insan kullanmakta ustune yoktur ve son derece profesyonel oyuncuya tas cikarticak dercede oyle guzel rol yaparlarki akliniz sasar sizi ablukaya alirlarki acaba ben nerede hata yaptim diye sucu kendinizde aramaya baslarsiniz ahuaeheauha gizli şizofren buldum yorumlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 obvious mal da olabilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 yutubda bulamadım bakırköy ruh ve yazınca direk tamamlıyor zaten göz ü ekleyerek ama çıkan videolar tatava, pmden link istesem meraklandım yahu izledim, 2. saldırı kısmı kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar