Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Prime için daha önce aylık trial kullanmış olsanız bile aynı hesap ve kart/paypal için 7 gün trial veriyor, açtım trialı aldım demin. Steam keyi bu arada. http://www.fileplanet.com/betas/king-arthur/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 kaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 trial biterken iptal mi etmemiz lazım manuel? otomatik çekmesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 manage accountta auto-renew var onu off yap bi de paypalla girdiysen paypalın approved payments var ordan cancella. iptal etmezseniz otomatik çeker, onu hatırlattığın iyi oldu unuttum söylemeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 tamam sağol, makbule geçti merak ediyordum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 bende aldım, teşekkürler paylaşım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 biri hayrına alsada sevinsek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 bu ara güzel oyun bu.fırsatı kaçirmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 ilk defa ign premium hesabım bir işe yaradı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 her hafta bir şey veriyor, bitene kadar daha çok işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 E ben açtım herşeyi hatta prime gösteriyor ama get my game dediğimde "you must be a member" diyor. sonra tekrar yapim dedim "zaten var subs." dedi şimdi. Kafayı mı yedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 başka browserla dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Aynen işe yaradı :D Sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar