Masticore Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Bugün koptuğum 2. video Omuz hareketli,dişleri sıkma... bitirdi beni hatta buna daha çok güldüm ya tekrar tekrar izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 1:23de güldüm xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 zaaa cok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 daha önce izlemiştim ama burdamıydı bilmiyorum ama yine güldüm ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 AAHAHAJLAJLKASJDŞLASKDŞLAKSDLAHAHHAHAAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 sonundaki küfür hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 5D sinema koltuklarından inerken görevli kadın kapıyı açtı, ışığı açmadı. Önümü göremedim haliyle.Ayağımın merdivenlere takılması sonucu omur üstü yere düştüm tepeden, dışarda millet ekrandan düşüşümü görüp yarılmaktayken ben dışarı çıkınca herkesin bana sessiz bakışları priceless, o günden beri 5D mağdurlarına gülmüyorum. "Bu da böyle bi anımdı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 bi sene olmuştur bu video çıkalı ya, açılmıştı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Olsun ama yine de iyi. 1.23de zaten kopma noktası. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar