Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yan bastım (aynı mekanda iki kız arkadaş birden sorunsalı)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adam olup kız arkadaşına sadık olacaksın[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
fizban, 07 Ekim 2004 21:08 tarihinde demiş ki:
said:
BabacumMostors, 07 Ekim 2004 20:11 tarihinde demiş ki:yaa beyefendiummadık taş baş yarar hem kıskançlığa hiç lüzum yok

neyini kıskanacaz ulan senin :) ascreaus konserde bi güzel ejder misali bi kolunda 2 bi kolunda 3 kızla gelsin de gör sen o zaman.

hahayt gülerim ona
alsa alsa dişi sivrisinek alır kolalrına onlarda kanı için gelirler zaten[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
valla babacumum ne guzel eglenıyoduk bazı araya gırenler bok ettı tadı kactı devam edemıcım artık
gelecek seans goruselım :)[signature][hline]waiting for the twelfth
Mesaj tarihi:
Yok yazmayacam gece gece sinirlerini bozmııım kimsenin ne biliim birine seni bıraktım filam de yok yok yazmaya calıstıkca beter seyler gelio aklıma sole bitiriim en iyisi:

Burası Yerimi[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 08 Ekim 2004 01:36 tarihinde demiş ki:
pardon lezbo seni
e o zaman git gene erkeklerle seviş

Bu sandalye neden yuksek off bıktım dusmekten sdsdsffdafsf
Mesaj tarihi:
Ayrıca anlamadıgım nokta kedilerde mart ayıdır insanlarda ekimmi bu donem bakıyorum ust uste 3. topik[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 07 Ekim 2004 17:28 tarihinde demiş ki:
hem ben niye hava atayım zaten benim potansiyelim ve yaptıklarım ortada

1-2 ay kadar önce Caddebostan'da bir arkadaşımla buluştum.
Laf arasında 86030'daki rezillikler açıldı.
Anlatıyo.
Benimde aklıma geldi Babacum (ildeniz) bunun listesinde.
Ne alaka falan.
Yaa dedi, sapık mıdır nedir anlamadım, birden mesaj attı çok alımlısınız çok güzelsiniz diye, öyle kaldı.

Dakikasında Griz'e haber verildi.
Ancak merhametliliğimizden dolayı basına yansıtmadık bu rezaleti.
Kısacası ;
Anacum, sapıksın.[signature][hline]Aldık tekrardan başa, yutuluyor haplar ardı ardına.İçine etmeli böyle hayatında, neyse.
Mesaj tarihi:
2 kızada.:

-ee şimdi hayatm..ben bi b.k yedim..annemlere o gün için söz verdım..hı hı..ne sözümü? walla söylemediler ama işimiz varmış yanı konserde iptal oldu...ya hayatm üzülme senin sucun degıl......hı hı tamam..bende senı sevıyorum..hatı pay pay :)

:D[signature][hline]Gitmem gerek bu şehirden
Bir rüya oldun sevdamın gergefinde
Neden çocuklar beni gösteriyor
Yağmur yağsa güneşin yerine
Ha gayret güzelim gayret
Biter elbet bu yağmur sabret

Düş sokağı sakinleri tartışma topiki..
Mesaj tarihi:
evet ben de baydım dönmedi geyik istediğim gibi.. döndürülemedi..

neyse..
birde çıok teessüf ederim
1- ben lezbiyenim kadınlardan hoşlanırım
2- iki kızı bşrden idare edecek olsam ikisini de aynı mekana çağırırmıyım aşkolsun bende insanım
3- ulan yrn öbür gün iki kız birden takıp koluma gelirsem feci amdara ederim
4- evet alexinin dediği doğrudur inkar da etmiyorum hatta o kişi çıtırkızarmışekmek miydi neydi ama allah için alexi şimdi hatun güzelmiydi değilmiydi? çok şeker çok cici bir şeydi o tür bir mesaj atmadan da duramadım açıkcası. hem kardeşim bakınız sözlükdede öz eleştirim var avrupa ve balkanmnların en hızlı yavşayanı vs diye :)
5- hem bendeki kariz ma 25 santim (kafası hariç)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
said:
BonePART, 08 Ekim 2004 02:48 tarihinde demiş ki:
birini bana ayrla ildenizcim
ettigin lafa bak
aaa

6- ayıp ettin dakkasında ayarlamazmıyım :)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
Hani filmlerde olur ya adam kılık değiştirir bir kıza gider, 5-10 dakika sonra diğerine koşturur. Ama her kızla bir miktar içecek olursan sonu kötü bitebilir ( Alkola direncine bağlı ) Ha bir de sağlam efor, soğukkanlılık, bal lazım[signature][hline]Let's sing the Bards song
Mesaj tarihi:
said:
Volfied, 07 Ekim 2004 16:55 tarihinde demiş ki:
fakir fukaraya dagit :P

'kadınları mal olarak görmek' tabirine yeni bir boyut getirdin bre.. :-p

abso'nun "kadın gibi kadın" başlığında yazdıklarından sonra bişi olmadıysa evde hiçbir şekilde olmaz.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
  • Yeni Oluştur...