HellHound Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 hatta... said: Absolut, 06 February 2004 03:33 tarihinde demiş ki: Amanin saat 3 olmuş benim yatma vaktim daha çamaşır asıcam. [signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "Do you ever just get down on your knees and thank God that you know me and have access to my dementia?" - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 :) Tam tahmin ettiğim gibi..[signature][hline]Allah kahr bela.. Bilirsiniz ki büyük dağları ben yarattım.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 eee bizde yalan yok :) Ne diyorsak oyuz hehehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: ascraeus, 07 Ekim 2004 17:08 tarihinde demiş ki: hayır zaten bu arkadasın bu baslıgı acma nedenı sorununa cozum bulmak degıl cunku hıcbır akıl sahıbı aynı yerde ıkı kısıye soz vermez hadı bu arkadasın aklı evvel bırı oldugunu varsayalım gene bu buyuk bır sorun degıldır gelemeyecegım hastayım evımı su bastı annanem kanser oldu vs dersın gecıstırırsın ee pekı bır ınsan neden boyle bır baslık acar?? tabıı kı aynı anda ıkı kız ayarlayabılıyorum ıstersem uc bes ona kadar yolum da var ve ustune ustluk bunlarlarla bırbırlerıne fark ettırmeden aynı yerde bulusabılecek kadar da kendıme guvenım tam, eger kı fark etseler bıle benı terketmemek ıcın bır ıkıncı kısıye dunden razı olacak sekılde kole ettım hepsını kendıme, o kadar da yakısıklıyım yanı benı duyun patı halkı demek ıcın. neyse derdıne care adı altında vah vah dıyecegımıze dırek arkadasın ıstedıgı gıbı cevaplarımızı kralsın babacum ıdolsun babacum ekolsun babacum bızede ogret nasıl yapıyosun seklınde de atabılırsınız kolaylık olur haha yaa ama abi ben dert yanıyorum burada sen ne diyorsun sen asosyalsin karı kız yok çevrende diye niye bana böyle diyorsun hem ben niye hava atayım zaten benim potansiyelim ve yaptıklarım ortada..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 babac. yaman hırsız olamazsın bence hemen kaç bu topicten.. :)[signature][hline]Allah kahr bela.. Bilirsiniz ki büyük dağları ben yarattım.
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: BabacumMostors, 07 Ekim 2004 17:28 tarihinde demiş ki: yaa ama abi ben dert yanıyorum burada sen ne diyorsun sen asosyalsin karı kız yok çevrende diye niye bana böyle diyorsun hem ben niye hava atayım zaten benim potansiyelim ve yaptıklarım ortada.. ne asosyalı ulan sadece bana yavsayan kızları ustuste koysam alpha centaurıye yol olur ne dıyosun sen. hem ne potansıyelınden bahsedıyosun yok yonjaydı 80630 du uye oluyosun orda her malın bı alıcısı olur bızı de elbet bırı bulur dıyen kızlardan ıkı tane kaldırınca adam sanıyosun kendını. neyse sen gelıceksın konsere orda kız arkadaslarının onunde sopar edıyım de senı gor. [Bu mesaj ascraeus tarafından 07 Ekim 2004 17:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 alla alla şimdi niye sidik yarıştırıyorsun ki ascraeus???[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 alla alla sımdı nıye kefal gıbı atlıyorsun senı ılgılendırmeyen seylere demon?
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Sidik yarıştırmayın bence de.[signature][hline]Allah kahr bela.. Bilirsiniz ki büyük dağları ben yarattım.
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ascraeus kardeşim boşu boşuna tartışma oluyor rahatsız oldun topicden tamam anlarız mesaj atarsın rahatsız oldum diye tamam ama daha niye uzatıyorsun ki?[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 hanı bı kac kefal daha cıkar da daha cok eglenırım dıye uzatıyorum. hey allahım tıplere bak ya
odchu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 bu thread yalan kardeşim, babacum nerdeee 1 değil iki kız nerdeee.. :b[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ...
eldar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ascreaus delikanlı adamın sözü havada kalmaz,babacum'un işini oraya gidip bitirmezsen adam değilsin
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: Absolut, 07 Ekim 2004 16:43 tarihinde demiş ki: Ayrıca tek eşliliği öneriyorum :) said: Absolut, 06 Ekim 2004 17:13 tarihinde demiş ki: Öyle 1 kadınım daha olsun 10milyonETL borcum olsun. Eheheheh[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki: hayır adamlar bi de inatla türkleri seviyo yani. ehuh. anlaşılır şey değil. ben de sizi seviyom lan!
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: eldar, 07 Ekim 2004 18:15 tarihinde demiş ki: ascreaus delikanlı adamın sözü havada kalmaz,babacum'un işini oraya gidip bitirmezsen adam değilsin otları yedırcem ona hele bı gelsın de
pelout Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ben kızı arayım konsere bomba koydum gitme diyeyim :-P.[signature][hline]It Is A Good Day To Die
Mix Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: ascraeus, 07 Ekim 2004 17:50 tarihinde demiş ki: ulan sadece bana yavsayan kızları ustuste koysam alpha centaurıye yol olur ne dıyosun sen. [Bu mesaj ascraeus tarafından 07 Ekim 2004 17:52 tarihinde değiştirilmiştir] hastanım. genelev yakınlarında mı yaşıyorsun?[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 topic b.ka sarmasın amann.[signature][hline] The Truth is out There
sheref Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Senin ki de dert mi be kardeşim!!! C.tesi günü Hem laila'da hem Reina'da iki kıza sözüm var. Reina'da loca yapacağız laila'da çok apachi olcak o yüzden oraya gitmek itemiyorum şimdi bu iki motordan birini feda etmek zorundayım :D Laila'da ki daha güzel Reina'da ki de taş ama ben napacam şimdi bi laila bi reina ?? bizim babamız fabrikator değil ki 1 milyar bayılayım bi gecede :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator |
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 fizboz patladi ehuehu tecrube patladi yanniz oole dusunun ehieh dier KAL lilardan da tepkiler bekliyoruz[signature][hline]Silence in the studio!
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 yannız korkunç bomba bi topik oluyo gerek atışmalar gerekse yorumlarla. hız kesmeden dewam beyler :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: BabacumMostors, 07 Ekim 2004 16:37 tarihinde demiş ki: Ya ben bi b.k yedim.. şimdi iki kız vardı biri ist de öteki kocaelinde şimdi ben boş bulundum ikisine de sabancıdaki konser organizasyonuna davet ettim.. ikisi de gelecek.. NAPACAM BEN! (yardım lütfen :() Valla bi çözüm de yok gibi... Bizim burada bi gölet var, birini gel seni gezdireyim deyip jogging parkuruna çıkart, ittiriver sora :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: ascraeus, 07 Ekim 2004 17:50 tarihinde demiş ki: ne asosyalı ulan sadece bana yavsayan kızları ustuste koysam alpha centaurıye yol olur ne dıyosun sen. hem ne potansıyelınden bahsedıyosun yok yonjaydı 80630 du uye oluyosun orda her malın bı alıcısı olur bızı de elbet bırı bulur dıyen kızlardan ıkı tane kaldırınca adam sanıyosun kendını. neyse sen gelıceksın konsere orda kız arkadaslarının onunde sopar edıyım de senı gor. sen onu bile bulamıyorsun sus o zaman hem ben yardım istiyorum siz neler yapıyorsunuz :([signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
Natural Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 alınma ama aynı anda iki kızı idare ediosan cidden eşeklik ediosun.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: fizban, 07 Ekim 2004 18:31 tarihinde demiş ki: said: BabacumMostors, 07 Ekim 2004 17:28 tarihinde demiş ki: ..hem ben niye hava atayım zaten benim potansiyelim ve yaptıklarım ortada.. AEHAUEHAUEHURHSD URHEURDjsalöcmsdldmfk yaa beyefendiummadık taş baş yarar hem kıskançlığa hiç lüzum yok[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
Öne çıkan mesajlar