metboy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 atom bombasının yapılışını veya bunu anlatan türkçe bir kaynağı bilen varmı. ama bana yapılışı lazım yani fizyon mantığı vs değil (ciddiyim) :)[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Ayıptır sorması, ne yapcaksın atom bombasının yapılışını?[hline]Ugly women makes us buy beer, Pretty women makes us drink beer. [Al Bundy]
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 anet in haber serverında ebook olarak vardı bir ara birisi atmıştı.[hline]What if the prophecy is true. Isn't it worth to fighting for? Isn't it worth to dying for?
metboy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 kötü niyetim yok valla :) fizikten 5 almak için anlatmam lazım :)[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Nası ya? Fizikten 5 alman için atom bombasının yapılışını mı anlatman lazımmış? Bence hoca bilmiyor yapmayı. Senin iyi niyetini suistimal edip öğrenecek ve seni kötü emellerine alet edecek. Nihohah.[hline]Ugly women makes us buy beer, Pretty women makes us drink beer. [Al Bundy]
metboy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 haha olabilir. aslında fikir benden çıkmıştı ama zor baya tabi :)[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Hmm dur bakıyım şuraya yazmıştım. *!Araştırır * Aa dur buldum. Yok bu nötron bombasınınmış *!Devam eder* Şimdi buldum. Ay yok buda hidrojen bombasıymış *!Buldum diye bağırır* Aa bak bu... Yok buda ... Ay nerdeyse gizli formülümü açık ediyodum. *!Devam eder* Aa şimdi hatırladım. Ben onu sattıydım Amerikanlara seneler öncesinden. Yaşlılık işte napcan *Potasyum potasyum diye bağırır*[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki: her ejderhanın icinde bi kedi yatar her kedinin icinde de bi ejderha yatar her içinde bişi yatan ejderhadır her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar.
metboy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ahha spectator :D[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 rofl......çok iyi ya[hline]~Sultan of the Empire Earth~
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 tahmınen fuzyonla atom ckırdegının parcalanması sırasında oluyodu ıste bombanın ıc yuzeyıne uranyum u koyuyosun sonra ayarlıyosun bu tepkımenın baslamassı ıcın sert darbe ıle baslaması saglanıyor boylece yere carptıgı anda fuzyon tepkımesı baslıyor ve uranyum parcalandıgı anda atom bombası olayı gerceklesıyor ve bu uranyum un 1 gr ı bıle manyaq kuvvetlı ama o kadarda pahalı ve degerlı bısey fakat hıdrojen bombası bunun kat kat uzerınde hatta bılgılerımden ornek werıyım 17 agustos depremı 30 atom bombası nın yaptıgı sarsıntıyı yapmı$ ... ps: yanlıs olabılır duzeltın yanlı$larımı ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Xechelon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 atom cekirdeginin parcalanmasiyla meydana gelen zincirleme reaksiyon sayesinde ortaya cikan inanilmaz derecedeki isi ve enerji atom bombasidir (yanlis olabilir denemedim hic heh) atomu parcalarsan gerisi kendiliginden gelir sen rahat ol:D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
metboy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 said: jacabo, 22 May 2003 20:28 tarihinde demiş ki: tahmınen fuzyonla atom ckırdegının parcalanması sırasında oluyodu ıste bombanın ıc yuzeyıne uranyum u koyuyosun sonra ayarlıyosun bu tepkımenın baslamassı ıcın sert darbe ıle baslaması saglanıyor boylece yere carptıgı anda fuzyon tepkımesı baslıyor ve uranyum parcalandıgı anda atom bombası olayı gerceklesıyor ve bu uranyum un 1 gr ı bıle manyaq kuvvetlı ama o kadarda pahalı ve degerlı bısey fakat hıdrojen bombası bunun kat kat uzerınde hatta bılgılerımden ornek werıyım 17 agustos depremı 30 atom bombası nın yaptıgı sarsıntıyı yapmı$ ... ps: yanlıs olabılır duzeltın yanlı$larımı ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize fizyon olcaktı :) arkadaşlar biliorum onları saolun güzel anlatmışsınızda bana ne bileyim resmen nasıl yapılır o lazım :P yani o kadar değilde daha detaylı bilgi lazım :)[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 c4 prizma şeklinde parçalar halinde kesilir ve top şeklinin içini kaplıcak şekilde metal pullardean oluşan bir kürenin içine döşenir ortasında uranyum konur ciddi bu:)[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir]
metboy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 said: Chemical, 22 May 2003 20:35 tarihinde demiş ki: c4 prizma şeklinde parçalar halinde kesilir ve top şeklinin içini kaplıcak şekilde metal pullardean oluşan bir kürenin içine döşenir ortasında uranyum konur ciddi bu:)[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] :) ok saol sende[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 koku bombası: By:Chemical(nickim uydu ahha) Koridora gidilir Pantolon sıyrılır Nişan alınır 3 el ÇATIR ÇAtır ÇATIR DAN DAN DAN[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Büyüyünce torunlarına anlatırsın bi Chemical arkadaşımız vardı forum zamanında çocuk şimdi manyak oldu peeh ne iyi cocukdu derken Bide atom bombası yapım o zaman cohk karışıkdı peeh nasılda anlatmışdı çocuk özledim kendisinipeeh *!hüzünlenir*[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir]
metboy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 said: Chemical, 22 May 2003 20:39 tarihinde demiş ki: Büyüyünce torunlarına anlatırsın bi Chemical arkadaşımız vardı forum zamanında çocuk şimdi manyak oldu peeh ne iyi cocukdu derken Bide atom bombası yapım o zaman cohk karışıkdı peeh nasılda anlatmışdı çocuk özledim kendisinipeeh *!hüzünlenir*[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] :D ahhue[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 hayır ya fuzyon olması lazım ne bılım of[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 doğru galiba füzyon olcak.. yannış hatırlıyo ya da sallıyo da olabilirim pek tabi..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i]
metboy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 said: jacabo, 22 May 2003 20:40 tarihinde demiş ki: hayır ya fuzyon olması lazım ne bılım of[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize There are 2 types of atomic explosions that can be facilitated by U-235; fission and fusion. Fission, simply put, is a nuclear reaction in which an atomic nucleus splits into fragments, usually two fragments of comparable mass, with the evolution of approximately 100 million to several hundred million volts of energy. This energy is expelled explosively and violently in the atomic bomb. A fusion reaction is invariably started with a fission reaction, but unlike the fission reaction, the fusion (Hydrogen) bomb derives its power from the fusing of nuclei of various hydrogen isotopes in the formation of helium nuclei. Being that the bomb in this file is strictly atomic, the other aspects of the Hydrogen Bomb will be set aside for now. ---[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing
metboy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 fizyon atom bombası füzyon hidrojen bombası :)[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ingilizce deseydin werirdim sayfalarca en ince ayrıntısına kadar da..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 cunku soguk fizyon içinde fuzyon tepkımesı gerek ondan ole tepkımenın baslaması ıcın baska bı tepkıme gerek fizyonun baslamsı ıcın fuzyon gerektıgı ıcın senınkı yanlı$ gibi nese asıl bana su cama$ır suyuyla yapılan bomba warya ondan lazım ehe hele fightclub dada diyoduya nası yapılır b@b k3nk sole plizzz[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize [Bu mesaj jacabo tarafından 22 May 2003 20:48 tarihinde değiştirilmiştir]
metboy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ya abi işte ingilizce var da çok kelime var teknik ingilizce olan bilmediğim kelimeler tek tek çok kasar şimdi türkçe olsa iyi olur diyorum bende[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ehuhae napcan lan atom bombasını sen önce bi el bombası yapta sonra atom bombasnı yaparsın ahuahe
Öne çıkan mesajlar