yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Maçın başını kaçırdım. Nasıl oldu da gold base'i almasına izin verdi Huk, anlamadım. Biri anlatsın pls
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 haypro çok bekledi ya aldığı oyunu verdi herif.
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 leenock da hukı darma duman etti ohşş
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 aa iki dakka skyrim oynadım banjo coşmuş
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 şu kadar ultra yapana kadar broodlord yapaydı çoktan bitmişti oyun.
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Bi tane T olsun artık bırakın ya =) iyi oldu.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Ultradan değil de 100 drone yerine 80 drone'u olsaydı o contain'i kırdıktan sonra karşı atak yapıp bitirebilirdi. Drone'u çok olduğu için yeterince büyük bir ordu yapamadı, MVP'ye zaman tanıdı bu da.
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 leenock huk inanilmaz gidiyor ama huk yenilecek gibi gorunuyor.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Leenock dünyanın en iyi 2. Zergü demiştim. Bugünkü maçlardan sonra tekrar düşünmem gerekecek sanırım. Nestea'yi geçmiş olabilir.
Seele Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Leenock siir gibi oynadi yanliz cok iyi tuttu. yazik oldu huk bebesine ki gecen sefer zaten o almisti.
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEnock hacı ne diyim. Bombasın ya ! O ne kombattı. O ne defanstı, o 3 void rayi nasıl alt ettin.
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ben sana daha iyilerini saydım direk bu turnuvada formsuzdular diye daha kotu oldukları anlamına gelmez.leenock un da daha iyi oldugu anlamına gelmez.senın mantıgına gore haypro da nestea den daha iyi inanilmaz maclar cıkardı.veya naniwa en iyi player o zaman mvp yi de yendi nesteayi de huk ı da adam onune geleni yendi bu o anlama mı geliyor?bence hayır.kötü bi oyuncu oldugunu soylemedım zaten ben en iyi 2. olmakla alakası olmadıgını soyledım.
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 mc mvp ne ara sonuclandı abi aboo.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Lorrotar said: ben sana daha iyilerini saydım direk bu turnuvada formsuzdular diye daha kotu oldukları anlamına gelmez.leenock un da daha iyi oldugu anlamına gelmez.senın mantıgına gore haypro da nestea den daha iyi inanilmaz maclar cıkardı.veya naniwa en iyi player o zaman mvp yi de yendi nesteayi de huk ı da adam onune geleni yendi bu o anlama mı geliyor?bence hayır.kötü bi oyuncu oldugunu soylemedım zaten ben en iyi 2. olmakla alakası olmadıgını soyledım.Ben zaten bu turnuvada iyi oynamadan Leenock için dünyanın en iyi 2. Zergü demiştim. Senin saydıklarınında neden daha iyi olmadığını söyledim. Bu turnuvadaki sonuçları sadece dediğimi güçlendirdi. Lorrotar said: mc mvp ne ara sonuclandı abi aboo.Sonuçlanmadı. Extended series olayı olduğu için bo7 olacak ve MC 2-1 önde başlıyor (önce oynadıklarındaki sonuçtan devam ediyor).
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Lorrotar said: mc mvp ne ara sonuclandı abi aboo. nası ya daha oynamadılar diye biliyorum ben.
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 meh korktum bende bi an yuh dedim.
Viper_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Lorrotar said: mc mvp ne ara sonuclandı abi aboo. o maç daha sonuclanmadı. Extended series olarak oynanacak . bo7 olarak 2-1 önde başlıyor MC.
Öne çıkan mesajlar