Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 izmire benzettim biraz.aksam 9 sakin ortalik. yokuşu bol. cafeler barlar dolu.bira 4 lira, pizzaları guzel.12 lira.italyan izleri var yemekler falan. nehir kenarında yatlarda barlar kulüpler baya eglenceli. hostelde kişi başı 30-50 lira. zagrebden tren 6 saat sürüyor 60 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 belgrat ormanlarından bahsetmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 hacı bırak onları kızlardan bahset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 *bump* Mayıs başında kız arkadaşımla 3-4 günlüğüne gitmeyi düşünüyoruz. Old Townımsı romantik yerleri severiz ama Belgrad'da pek yokmuş sanırım, peki sevgiliyle birkaç günlük romantik bir tatil yapılabilecek biryer mi? Yemek yemek, gezmek olsun, güzel atmosferli yerlerde içmek olsun. Sırplar öküzlük yapıp tadımızı kaçırır mı bi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Sevgiliyle gidilirse sevgilinin intihar edecegi bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 sırplar ne öküzlük yapcak. çok daha batılılar kafa olarak bizden. türklere karşıda herhangi bi butthurtleri yok. ortalık taş gibi 1.80 lik slav hatunu kaynıyor zaten kimsenin sevgiline karşıda bi öküzlüğü olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 30-40 liralık dediğin hosteller beyaz perdeye konu olan hosteller mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 abi sevgilim de türk değil o da slav zaten sevgiliye yapılan öküzlüğü kastetmedim 1.si doğululara karşı bi ırkçılıkları var mı, remove kebab falan 2.si holigan, kıro bir millet ise atıyorum kaldığımız otellerden ya da hizmet aldığımız restoranlardan memnun kalmama ihtimalimiz yüksek mi vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 logtrig said: hacı bırak onları kızlardan bahset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 hayır en çok bana cevap verin bana lazım en çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Evet kizlar guzel. Sirplar herhangi bir dallamalik yapmiyoalr size karsi. Turkiyeye de gelmis zaten bi cogu tatile falan. Milli ickileri raki, her yemegin yanina yogurt koyuyolar. Senden benden daha turkler yani rahat olun. Tabi ki son 200 yilda 5 savas gecirmenin getirdigi bir kapalilik var insanlarin icinde, ama bu eglenmedikleri anlamina gelmiyo. Artik rus blogundan cok avrupa birligine yakin hissediyolar kendilerini. Savasin tek yanli gosterildigini dusunuyolar ve ozerk bolgelerdeki arnavutlarin eski nato generalleriyle dunya uyusturucu trafiginin avrupa ayagi oldugunu soyluyolar. Ben de diyemiyorum benim dedem arnavut , o zaman gozumu oyabilirler evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 ev arkadaşımla ucak biletlerine baktık pahalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 50 euroya gidiyo abi pegasus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 belgrada gitmişken novi sad'ı kesinlikle görün bu arada old town ambiyanslı mekan diyorsanız. trenle 3 saat olması lazım gidip 1 gün kalın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 bi ırkcılıkları yok hizmet aldiginiz yerlerde de yabancı olmanız size bi dezavantaj olmaz öyle bi yer degil, avrupalılar kızları güzel ama kıro giyiniyolar ruslar gibi hırvat kızları gibi haute couture degilller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 novi sad nasıldır peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 günübirlik gitmiştik yıllar önce. pişman olmuştuk kalmadığımıza. bir kez daha kesinlikle gidiceğim adam gibi görüceğim bi yer. ilk trenden indiğiniz yerde bu ne lan diyeceksiniz muhtemelen varoş mahallesi gibi ama old townvari yerine gittiğinizde hele ki akşam üstü ışıklandırmalar falan gerçekten güzel bi atmosferi vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 sağolun arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Nigger_of_the_sand said: 50 euroya gidiyo abi pegasus Link ? Annem babam da aynısını yapıyor. Gıcık oluyorum. "Komşunun oğlu 50 TL'ye bilet almış gelmiş sende gel hadi." dediklerinde, tamam gelirim diyip bilet fiyatlarına bakınca 150-200 arası oluyor. Delleniyorum sonra telefonda. Ki belgrad yazısını görünce, bir hafta sonu gideyim diye bakmıştım konuya girmeden, mayıs başı için gidiş dönüş 550-600 TL'ydi. Lütfen link ver, tarih ver bir şey ver. Komşunun oğlu 50 euroya gitmiş gibi olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Belgrad uçuşlarını aradığımda hiçbir zaman 50-60 euro aralığına tekabül eden uçuşlar bulmakta hiç zorlanmadığım için link vermemiştim o yüzden,buyur. 115 euro gibi bir fiyata 2-7 mayıs tarihli bir gidiş-geliş yapılabiliyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 1 Mayıs'ta uçuş yokmuş, 2-4 mayıs arası da aynı fiyata uçmak mümkün diyecektim ki ibneler ekstra fiyat bindiriyomuş, gözüktüğü fiyata değilmiş. Yani mayıs başı için en ucuz kombinasyon 130 euro gibi birşey; 400 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Aha ben de mayis basinda gidiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 En son vize almıyorlardı ama vize almaya başladılar di mi? Gerçi bu adam uzakdoğucu vizesiz tercih eder seyahatlarini gibi geliyo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Halen viseziz gidilebiliyor. Bende mart gibi düşünüyorum ama kaç gün yeter belgrada ama saraybosna da kafamı çeliyor ikisi arasındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Eylül- Ekim gibi düşünüyorum 1 hafta ama fazla mı olur? ya da yakında bi yerlere daha mı gitsem sırbistan kotor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar