Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

belgrad

Fistan

Öne çıkan mesajlar

• 2 yıl sonra ...
*bump*

Mayıs başında kız arkadaşımla 3-4 günlüğüne gitmeyi düşünüyoruz. Old Townımsı romantik yerleri severiz ama Belgrad'da pek yokmuş sanırım, peki sevgiliyle birkaç günlük romantik bir tatil yapılabilecek biryer mi? Yemek yemek, gezmek olsun, güzel atmosferli yerlerde içmek olsun. Sırplar öküzlük yapıp tadımızı kaçırır mı bi de?
Sosyal ağlarda paylaş

abi sevgilim de türk değil o da slav

zaten sevgiliye yapılan öküzlüğü kastetmedim

1.si doğululara karşı bi ırkçılıkları var mı, remove kebab falan

2.si holigan, kıro bir millet ise atıyorum kaldığımız otellerden ya da hizmet aldığımız restoranlardan memnun kalmama ihtimalimiz yüksek mi vs
Sosyal ağlarda paylaş

Evet kizlar guzel.

Sirplar herhangi bir dallamalik yapmiyoalr size karsi. Turkiyeye de gelmis zaten bi cogu tatile falan.

Milli ickileri raki, her yemegin yanina yogurt koyuyolar.

Senden benden daha turkler yani rahat olun.

Tabi ki son 200 yilda 5 savas gecirmenin getirdigi bir kapalilik var insanlarin icinde, ama bu eglenmedikleri anlamina gelmiyo. Artik rus blogundan cok avrupa birligine yakin hissediyolar kendilerini. Savasin tek yanli gosterildigini dusunuyolar ve ozerk bolgelerdeki arnavutlarin eski nato generalleriyle dunya uyusturucu trafiginin avrupa ayagi oldugunu soyluyolar.

Ben de diyemiyorum benim dedem arnavut , o zaman gozumu oyabilirler evet.
Sosyal ağlarda paylaş

günübirlik gitmiştik yıllar önce. pişman olmuştuk kalmadığımıza. bir kez daha kesinlikle gidiceğim adam gibi görüceğim bi yer. ilk trenden indiğiniz yerde bu ne lan diyeceksiniz muhtemelen varoş mahallesi gibi ama old townvari yerine gittiğinizde hele ki akşam üstü ışıklandırmalar falan gerçekten güzel bi atmosferi vardı

Sosyal ağlarda paylaş

Nigger_of_the_sand said:

50 euroya gidiyo abi pegasus

Link ?

Annem babam da aynısını yapıyor. Gıcık oluyorum. "Komşunun oğlu 50 TL'ye bilet almış gelmiş sende gel hadi." dediklerinde, tamam gelirim diyip bilet fiyatlarına bakınca 150-200 arası oluyor. Delleniyorum sonra telefonda.

Ki belgrad yazısını görünce, bir hafta sonu gideyim diye bakmıştım konuya girmeden, mayıs başı için gidiş dönüş 550-600 TL'ydi.

Lütfen link ver, tarih ver bir şey ver. Komşunun oğlu 50 euroya gitmiş gibi olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...