Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 nestea neymiş yuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 ahaha gifler 10 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 MLG'nin işte bu yönünü çok seviyorum arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Ahahah süper yaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Nestea avrupada oynarsa 1000 win 3 lost alır o 3 lostun 1. pc kilitlenir 2. çişi gelir canı sıkılır kalkar gider. 3. elektrikler kesilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Ankete bozuk bir saat bile günde 2 kez doğru zamanı gösterir opsiyonu eklenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 yildirimokur said: Sen White-Ra'yı yeniyorsunda valla yenmedim daha whiterayı , hiç eşleşmedim hatta eşleşsem yenerim yoksa :P bu arada en iyi BENİM ! yendiğim adama bakın ^^ http://b1111.hizliresim.com/r/k/ld26.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Bugün swarmdan telefon aldım. Ciddi ciddi teşşekkür etti bu araştırmalar bütünü için. Güzel olmuş dokundurma ve ironilere vendetta ile güldük dedi. Bu arada bence "o gerçek nestea" dedi. Wot WTF! Bir anlık sessizlik. Telefonun öbür ucunda duran bu inançlı çocuğa saygı duydum ve evet hacı güzel ezmişin nestea'yi dedim. Sonra arşivimi karıştırırken swarma hitaf edilen bir film olduğunu buldum. Shutter Island! Mutlaka izleyin derim. Teddy Daniels birebir swarmı hatırltattı bana. O inanç her şekilde inanç believer olmak böyle bişe olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Sleeep said: valla yenmedim daha whiterayı , hiç eşleşmedim hatta eşleşsem yenerim yoksa :P bu arada en iyi BENİM ! yendiğim adama bakın ^^ 3 adamı aynı anda yenmek O.o /respect. Dağılalım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 sc bölümünü kapatın artık adam son noktayı koymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 nestea bildiğim kadarıyla iyi oyuncu afferim darkswarm'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uliking Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Oymanq said: Bugün swarmdan telefon aldım. Ciddi ciddi teşşekkür etti bu araştırmalar bütünü için. Güzel olmuş dokundurma ve ironilere vendetta ile güldük dedi. Bu arada bence "o gerçek nestea" dedi. Wot WTF! Bir anlık sessizlik. Telefonun öbür ucunda duran bu inançlı çocuğa saygı duydum ve evet hacı güzel ezmişin nestea'yi dedim. Sonra arşivimi karıştırırken swarma hitaf edilen bir film olduğunu buldum. Shutter Island! Mutlaka izleyin derim. Teddy Daniels birebir swarmı hatırltattı bana. O inanç her şekilde inanç believer olmak böyle bişe olsa gerek. Bence sonunu anlamamışsın filmin Ending: said: Teddy Daniels: So, what's our next move? Chuck Aule: You tell me. Teddy Daniels: I gotta get off this rock, Chuck. Get back to the mainland. Whatever the hell's going on here, it's bad. [pause] Teddy Daniels: [sotto voce] Don't worry, partner, they're not gonna catch us. Chuck Aule: That's right, we're too smart for 'em. Teddy Daniels: Yeah, we are, aren't we? [pause] Teddy Daniels: You know, this place makes me wonder. Chuck Aule: Yeah, what's that, boss? Teddy Daniels: Which would be worse - to live as a monster? Or to die as a good man? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Bu konuya bu sayfayı uygun gördüm: http://www.facebook.com/inanmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar