xaty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 sayaç alıp değişik aletlere 1 hafta süreyle takıp bakmak lazım. merak ettim ben de.. bana da fazla geliyor elektrik faturası, eskiden bu kadar değildi sanki ben çocukken.. 4 kişi yaşamamıza rağmen. tamam fiyatı değişiyor da fazla sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Birde ne kettle'ı elektrik faturasında abi, günde 100 bardak kahve içmeniz lazım. Sayaçta sorun vardır. ( Birde 1000W masaüstü power supply'ı nedir abi. Mini çaplı Raiden gücünde alet direk. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 PC'nin 1000w power supplyı var diye, o kadar çekmiyor ki, pc çok yakan bişi değil. Bozuk termostadlı veya eski teknoloji bir buzdolabı çok daha fazla zarar faturaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 faturayı kettlea yüklemiyoruz abi nedir noluyor defensive cd harcatmayın bana sadece yaptığı iş için fazla yakıyor dedim. ağzına kadar doldurup sık sık kahve vs içiyorsan da gözle görülür etkisi olur faturaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 evde cok elektrik harcayan ne varsa hepsini gunde toplam kac dakika kullaniyorsun bunu hesapla ve sonra her birini o sure icin kac watt elektrik tuketmis bul. mesela kettle 2kw gucunde 1w = 1j/s demek Kettle a koydugun su atiyorum 3 dk da kayniyor diyelim 2000watt * 180saniye = 360kj etti ya da kwh dan gidersin 2000watt * 0.05saat = 100wh = 0.1kwh buna gore hesaple ne var ne yoksa, sonra kwh ucreti ile carp toplam sonucu al sana fatura. kettle cok yakar evet, elektrikli ne kadar isitici varsa hepsi de cok yakar. kettle da tam ihtiyacin kadar su kaynat. fazla kaynatirsan yanda termos bulunsun ona koy kettle da su birakma. buzdolabina sicak bir sey koyuyorsan o da cok elektrik harcamasina sebep olur. buzdolabi kapagini cok acik tutma. onun disinda standby modda birakma hic bir elektrikli urunu. aylik faturaya cok yansimaz da yil icinde 15-20 lira karin olur tahminen. senin bilgisayar powersupply hayvani idi yanlis hatirlamiyor isem. hali ile o da cok yakiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 7/24 bilgisayar klima termosifon bikaç ampül ketıl aylık 100-180 arası faturam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 abi bizde de elektrikli termosifon vardı 80-90 gelirdi klima kullanılmayan aylarda min. kombiye geçtik 65'e düştü fatura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Evdeki tüm elektirikli aleleri çıkar prizden. Sonra bir sayaca bak dönüyor mu hala diye. Belki apartmandan biri birşey yapmıştır. 4-5 yıl önce 2 teyzem yan yana iki daireye taşınmıştı. Birinin elektirik faturası aylık 5 tlyi geçmiyordu, diğerinin 150-200 arası geliyordu. Meğersen 5tlyi geçmeden dairede eskiden bir elektirikçi oturuyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 evinize surekli gelen bi 'misafir' varsa, sizden elektrik kaciriyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar