Ceday Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 cel 1.3ghz 512mb ram 16mb ekran kart1 ewt biliyorum cok ezik ama napal1m :) MMORPG tipi oyunlardan tavsiye edebileceginiz var m1? Suan knight ve ragnarok online dl ediyorum da, bilmedigimiz baska bi option daha var m1d1r?? (san1r1m tercihi ragnaroktan yana kullanacag1z bu ikisi aras1nda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 valla ekran kartı dışında hiç de güdük değil bence, onu da şöyle 20$'lık birşeyle bile değiştirsen günümüzün oyunların hemen hepsini oynarsın. ben de 3 ay önceye kadar athlon 600, 256mb ram ve geforce 2 mx 64mb ekran kartıyla herşeyi oynuyordum. düşünüyorum da onun çıkartamadığı hiçbirşey göremedim.. :) (ut2004 demo bile oynadım düşün yani ehe)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Gerçekten neresi ezik bunun benim 32 mb lik tnt yi veriyim sen işlemcini ver :p[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 vallaha bütün mmorpgleri oynarsın bu pc ile + benim pc den 10 kat daha iyi :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ekran kartını 32 veya 64 mb ye çıkarırsan herşeyi oynarısın yeni çıkan oyunlarda ise 800x600 veya 640x480 ve herşey low da 30 - 40 fps de oynarsın[signature][hline]-Teker teker gelin -Yok ya biz o kadar enayimiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 fx5200 mü 5600 mü ne var mx2 128 bit lik ekran kartı msi 'ın fiyatı da aşağı yukaru kdv ile 70$ civarındadır. Onu aldım birde ram arttırdım çok memnunum halimden, 768 mb ram a çıkartacağım, yeterli olacak bu bir süre, sende öyle yap derim[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 abi laptop, desktop olsa o ekran kart1yla hic ugrasmazd1m zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 o zaman sana paradox oyunlarını tavsiye ederim, 2d grafikler ve müthiş gameplay.. :) europa universalis 2, victoria: an empire under the sun, hearts of iron, crusader kings..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 O sistemde bir şey oynayıp strese girme bence.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Prince of Qin single player RPG, tuar seni uzun sure (YAA ARCANE :P)[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 bu arada ram çok iyi dediğim gibi tek eksik ekran kartı bu arada anakartın kaç ghz işlemciye kadar destekliyor? herşeyi low da oynamk isemiyorsan işlemcinide hızlandırabilirsin ama dediğim gibi sadece ekran kartını bile yükseltirsen piyasadaki her oyunu oynarsın gerçi görüntü kalitesi çok yüksek olmaz ama her oyunu oynarsın[signature][hline]-Teker teker gelin -Yok ya biz o kadar enayimiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 abi ben low a raz1y1m da herseyden kast1n nedir ki? piyasadaki adam gibi olan bütün MMORPG oyunlar1n1n min sistem reqlerini bile kars1lam1o ki bu config :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 oynarsın bre bişeycik olmaz pentium 3 ile EQ oynayan arkadaş vardı kulakları cınlasın cok iyi birisiydi :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anatolian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Turnbased Strategy istersen gel abi sende Worms Takıl bizim gibi :)[signature][hline]www.wormstr.tk Worms Ayaaşlarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Volfield oyna eheh[signature][hline]mıhıhı kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 valal ynei oyunları alırken pixel shadeing fln olmamasına dikkat et yemiyo (sonra üzülüyoruz.bkz:deus ex) hani tavsiye edebileceğim warcraft starcrafttır (yani daha iyi makinem olsada oynarım :) ) mmorpg lere cok bulasma bence.. yani en azından su paralı olup da yeni olanlara (ben oynamadım pek ama kasar gibi geliyo..hele ekran dolarsa)[signature][hline]KoC Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 starcraft ne ya? adam 1.3ghz işlemci, 512mb ram var diyor siz 90mhz işlemci ve 16mb ram isteyen oyun öneriyorsunuz.. :) diablo 1 filan önerseydiniz bari ehe[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 dönebilirim aslında da şöle yeni acılcak düzgün bi server lazım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 birden eski sistemim geldi aklima; p133 16mb ram 1mb ekran karti.. vay bee ne gunlerdi..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. [Bu mesaj mikado tarafından 07 Ekim 2004 15:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: Sam, 07 Ekim 2004 03:39 tarihinde demiş ki: siz 90mhz işlemci ve 16mb ram isteyen oyun öneriyorsunuz.. :) diablo 1 filan önerseydiniz bari ehe diablo 1 i bilmem de biz hala oynuyoruz sc.. hani şimdi se nbize 90 mhz işlemcili 16 mb ramli mi diosun :P seviyosa oynar bence.. bide soyle netten cevircek bi server bulsa (pvpgn?,medic?)[signature][hline]İyi niyetli, sakin, dinlemeyi (okumayı) bilen sabırlı taze(?!?) patiler olun! Zamanla aramıza girecek, siz de kaşar(?!?) pati olacaksınız. O zamana kadar bize size güvenme, sizi sevme fırsatı verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar