tomkat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 varsa bursa'da gumruk dairesi var mi? varsa nerede? ayrica yurt disindan bursa'ya gumruge takilcak esya gonderdigimde gumruk kontrolunu bursa'da mi yapiyolar yoksa istanbul falan mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 http://www.bursagumruk.gov.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Bir tane bile Bursali cikip "BEN BURSALIYIM" diyememis arkadas. Yazik valla. asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 BURSA ÇOCUĞUYUM BEN. gümrük nilüferde ata bulvarının oralarda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 di said: Bir tane bile Bursali cikip "BEN BURSALIYIM" diyememis arkadas. Yazik valla. asdsad ahahahaha, valla gümrüğün yerini bilmediğimden sesimi çıkarmadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Gemlik serbest bolgede de gumruk var da deniz gumrugu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 bursali var mı die baslık mı acılır pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 bursalıyım ama gümrükte hiç işim olmadı o yüzden bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Aket-Atum said: di said: Bir tane bile Bursali cikip "BEN BURSALIYIM" diyememis arkadas. Yazik valla. asdsad ahahahaha, valla gümrüğün yerini bilmediğimden sesimi çıkarmadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 itsatrap.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar