Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teşekkürler Del Bosque

Kumadam

Öne çıkan mesajlar

6 Ekim 2004 - Vicente Del Bosque, "Beşiktaş'ın taraftarı olsaydım ve antrenör sürekli hakemlerle uğraşsaydı, bu hoşuma gitmezdi. Benim hoşuma giden, antrenörün takımdan en iyi şekilde faydalanacak şekilde çalışması olurdu. Yöneticilere, taraftarlara iyi görünmek adına hakemlere saldırmam gerekiyorsa, bu iyi birşey değil" şeklinde konuştu

Bence bu lafların arkasında durması bile bu kişinin kalitesinin göstergesidir. Puan durumunda ve oyandığı futbol ile taraftarlarını mutlu edecek bir görüntü çizmese de Beşiktaşlılar böyle bir düşünce yapısından çok şey kazanbilirler.

Böyle düşünen bir teknik direktöre sahip olmasını isterdim tuttuğum takımın.

Kaynak

[Bu mesaj Kumadam tarafından 06 Ekim 2004 20:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
soksun soksun yakışır
zaten maç sonlarında röportaj yaptıklarında spiker fln salak salak hakeme ne diceniz yo su pozisyon penaltı degil midi diye bito nsey soruyo
onlar hakkında konusmuyorum gereksiz vb deyip kapatıyordu konuyu
helal olsun[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

cidden kaliteli bu adam ya. marka adam işte. ezeli rakibimizin başında olmasına rağmen inşallah beşiktaştan ayrılmaz çünkü adam türk futbolunun kalitesini artırıyo resmen. şu an türkiyede kaç tane del bosque kalitesinde teknik direktör war? başarı açısından deil; marka, awrupada tanınan adam olmasından bahsediyorum[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...