Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 6 Ekim 2004 - Vicente Del Bosque, "Beşiktaş'ın taraftarı olsaydım ve antrenör sürekli hakemlerle uğraşsaydı, bu hoşuma gitmezdi. Benim hoşuma giden, antrenörün takımdan en iyi şekilde faydalanacak şekilde çalışması olurdu. Yöneticilere, taraftarlara iyi görünmek adına hakemlere saldırmam gerekiyorsa, bu iyi birşey değil" şeklinde konuştu Bence bu lafların arkasında durması bile bu kişinin kalitesinin göstergesidir. Puan durumunda ve oyandığı futbol ile taraftarlarını mutlu edecek bir görüntü çizmese de Beşiktaşlılar böyle bir düşünce yapısından çok şey kazanbilirler. Böyle düşünen bir teknik direktöre sahip olmasını isterdim tuttuğum takımın. Kaynak [Bu mesaj Kumadam tarafından 06 Ekim 2004 20:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 helal olsun adama bu sekilde konustugu için...Zaten cok seviyordum simdi daha cok sevdim...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 sene başından beri böle. ah lucescu da böle olabilseydi çok büyük hoca olurdu ama o taraftardan çok konuşuodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Adam son derece kalite biri..Beşiktaş degerlendiremedi..belkide bizim futbolu çözemedi adam. ..[signature][hline]St. James Park where the love begins.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 soksun soksun yakışır zaten maç sonlarında röportaj yaptıklarında spiker fln salak salak hakeme ne diceniz yo su pozisyon penaltı degil midi diye bito nsey soruyo onlar hakkında konusmuyorum gereksiz vb deyip kapatıyordu konuyu helal olsun[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ee daum da ayni ona yok mu teskur :p[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 işte adam!!!![signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 yok patos bu sozlerinden dolayı dauma deil sana alkıs tutuyorum: :tebrikz:[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 adam hakkaten manav ya:D ama kişilik olarak buyuk adammis hll olsun[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 cidden kaliteli bu adam ya. marka adam işte. ezeli rakibimizin başında olmasına rağmen inşallah beşiktaştan ayrılmaz çünkü adam türk futbolunun kalitesini artırıyo resmen. şu an türkiyede kaç tane del bosque kalitesinde teknik direktör war? başarı açısından deil; marka, awrupada tanınan adam olmasından bahsediyorum[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 yılmaz vural =P[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar