di Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Selam, PS3 icin ilk ciktiginde eBay ustunden getirtmistim. 2 oyunu da 2 gunde bitirip kaldirdim, o haliyle kutusunda duruyor o gun bu gundur. Bana 90 TL'ye gelmisti, ben 60'a birakiyorum. Goztepe, Kadikoy ya da Besiktas'ta kontrol edip elden teslim alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 1 ve 2. oyunlar degil mi? onumuzdeki haftaici alabilirim elden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Evet abi 1. ve 2. oyunlarin 720p olarak uyarlanmis hali. Ara beni boya beni musait oldugunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Bende alabilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 close enough erhan. ben alırım muhtemelen ya. ne zamandır peşindeydim collection'ın. kadıköy'e gelip alabilirim yani, kozyatağındayım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Deno alamazsa ben alırım. Göztepe - Erenköy mevkii reporting. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 hah, bak öyle de canımı ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 -Deno- said: close enough erhan. ben alırım muhtemelen ya. ne zamandır peşindeydim collection'ın. kadıköy'e gelip alabilirim yani, kozyatağındayım ben de. KONUM VER!! Ataturk Caddesi ustundeki London Cafe'ye ya da az ilerisindeki (Bostanci tarafindaysan gerideki oluyor) Starbucks'a yuruyerek geliyorum kolayca. Gelip birakir, ustune kahve alir donerim yakinsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 atatürk caddesi üzerindeki starbucks'ın hemen arkasında oturuyorum ben. yalnız bugün müsait olmam, haftaya kalır muhtemelen alması da. ama belki yarın ya da cuma günü de alabilirim, sana öm atarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Dert degil abi. Ben de yogunum baya. Yilbasina kadar bir ara aliver iste. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Bu gidişle senin biletleri first class yapacaz tim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Yok lan. Okul parasi bile cikmiyor esyalarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 di said: Yok lan. Okul parasi bile cikmiyor esyalarla.[/quote Yerim ben seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… di Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Cukumu ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
di Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Cukumu ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar