Ren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Yazarını ya da herhangi bir karakterin adını hatırlamıyorum. Hatırladığım konu bir doktorun istanbuldan pek nüfusu yüksek olmayan bir yere(yalova?) taşınıp. Orada takıntı yaptığı araştırmasına devam etmesi üzerineydi sanırım. ayrıca: -Bir kızın kumsala kitap okumaya gitmesi(sanıyorum doktorun evinden) -evde yaşlı bir hanımın olması(doktorun karısı?) -akşamları evde kendini içkiye vuran birinin olması, doktor? -o zamanın gençlerinin kumsal partilerinde eğlenip daha sonra kent zenginini yatıyla tura çıkmaları -aynı gencin evden arabayı aldıktan sonra yarı yolda kalması. dağ tepe birşeyler? -bir abi kardeş durumu ? -deneyler için tozlu bir zemin kat, öyle birşeyler? -tarih araştırmak için kütüphanelere arşivlere girip hikaye kovalayan bir genç de olabilir. birşeyler hatırlayan var mıdır acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 orhan pamuk - sessiz evmiş. said: Doktor Selâhattin Bey özgür düşünceli bir kişidir. İttihat ve Terakki yönetimini beğenmez. Bundan ötürü, Talat Paşa’nın da baskısıyla İstanbul’dan ayrılmak, Gebze’ye gitmek zorunda kalmıştır. Şimdi Fatma Hanım’ın oturduğu ev işte o sürgün yıllarında yapılmıştır. Belirlenen günde torunlar gelirler. En büyükleri Faruk tarihçidir, üniversitede doçenttir. Nilgün toplumbilim öğrencisidir, devrimcidir. Metin lisede okumaktadır. Amerika’ya gidip orada zengin olmayı kurmaktadır. Metin kapağı dışarı atar, arkadaşı Vedat’ı arayıp bulur. Birlikte zengin çocuklarının oluşturduğu topluluğa katılırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 başlık açmasan bulamıcakmıydın acaba merak ettim ayrıca bu da açıldı kardeş internet bağlatmışsın hayrılı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 konuyu açtıktan sonra ancak doğru keywordleri toparlayabildim. pek bulabileceğimden de ümidim yoktu. http://www.google.com.tr/search?gcx=w&ix=c1&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=doktor+ara%C5%9Ft%C4%B1rma+ev#q=doktor+ara%C5%9Ft%C4%B1rma+ev+kitap&hl=tr&prmd=imvns&ei=SJDATtj6GcfTsgb94eT9Ag&start=10&sa=N&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=c9ddfbf0118cb112&biw=1366&bih=643 inanmak lazımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 "googlea inanmak" die bişi var senelerdir yenimi öürendin bunu olm ya harbiden welcome internet he dsff google başlı başına internetin tanrısı zaten abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 bunu kendi attığı postu iki kere daha arka arkaya atabilen birinin söylemesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 escape said: "googlea inanmak" die bişi var senelerdir yenimi öürendin bunu olm ya harbiden welcome internet he dsff google başlı başına internetin tanrısı zaten abi.. niye bu kadar problem ettin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 canım bunu problem etmek istedi. ve 2 postu da bilerek atmadım lan site sabaha karşı kafayı yedi gitti öle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meliscan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar