di Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Selam, Esyalar tertemiz ciziksiz hasarsiz. Elden cikariyoruz bunlari da yavas yavas. Almak, gormek isteyen varsa goruselim. Nakliye olayi sorun her zamanki gibi ama hallederiz bir sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 halının boyu ve fiyatı ne kadar?resmi var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Farkli boylarda 2 ve desenlerde iki tane var. Eve gidince olcup fotograflariyla birlikte iletiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 memleketide ekleseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Istanbul Goztepe'deyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 halılara ve varsa kanepe falan o tarz şeylere talibim. fotoğraf olsa nefis olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 sen yurtdışına gittiğin içinmi satıyosun ? diyelimki herşeyi sattın ama bi bokluk çıktı gidemedin ? aman tanrım düşüncesi bile komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 her şey kesinleşmese satmazdı di mi her şeyini aman allahım ne kadar basit mantık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Gidersin de geri donmeyecegin ne malum esas :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 ucunbiri said: halılara ve varsa kanepe falan o tarz şeylere talibim. fotoğraf olsa nefis olur. halıya önce ben talip oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Kavga etmeyin çok para veren alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Ah be abi, su konuyu 3 hafta önce acsan ne vardi :) Baza falan alirdim senden :) Mobilya ve dolap olaraktan nevar acep? Bakam yine isime yarayan bisi olursa alam ben. Yani baska ne var neyoksa isime yarayan alabilirim bisiler. Yakinsinda bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Eylül'de açsa açık arttırmayla satardı valla çok pis de kavga çıkardı burda ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 bu di hırsız falan mı ya sürekli bi satış yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 toggie said: Gidersin de geri donmeyecegin ne malum esas :) Abi herseyi tamamlamis olsam bile hic gidemeyebilirim, gittikten sonra donmek zorunda kalabilirim. Hani felaket senaryosu uretmek, ufak korkulari buyutup kendini kotu yonde telkin etmek kolay ama hayat cidden korkarak yasanamayacak kadar kisa benim icin. Haliyle gidip donecek olsam bile deneyecegim ben sansimi. Ya cikarim ya batarim. Batarsam oturup bastan, daha iyi sekilde tekrar kurarim. No problem. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 benjani said: halının boyu ve fiyatı ne kadar?resmi var mı ucunbiri said: halılara ve varsa kanepe falan o tarz şeylere talibim. fotoğraf olsa nefis olur. Dun sizip kalmisim yorgunluktan. Aksam fotograflariyla birlikte gonderiyorum ayri ayri. 2 buyuk bir kucuk hali var bu arada. Kavga etmeyin, hepinize yeter. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Korax said: Ah be abi, su konuyu 3 hafta önce acsan ne vardi :) Baza falan alirdim senden :) Mobilya ve dolap olaraktan nevar acep? Bakam yine isime yarayan bisi olursa alam ben. Yani baska ne var neyoksa isime yarayan alabilirim bisiler. Yakinsinda bana Masa sandalye raflar dolaplar her sey duruyor abi. Istanbul'da misin ? Bir gun gel gostereyim istersen. Ya da olculeriyle birlikte fotograflarini gondereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Tek kisilik cok guzel bir yatak var bu arada. Bellona'nin. Alirken adam inatla "abi bunu al bundan rahat yatak yok" demisti, hakli cikti. Hatun kizmasa karyolada degil gidip orta yaticam. Kendi yatagimdan kat kat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 di said: Korax said: Ah be abi, su konuyu 3 hafta önce acsan ne vardi :) Baza falan alirdim senden :) Mobilya ve dolap olaraktan nevar acep? Bakam yine isime yarayan bisi olursa alam ben. Yani baska ne var neyoksa isime yarayan alabilirim bisiler. Yakinsinda bana Masa sandalye raflar dolaplar her sey duruyor abi. Istanbul'da misin ? Bir gun gel gostereyim istersen. Ya da olculeriyle birlikte fotograflarini gondereyim. Istanbula ucuyorum 2-3 saat sonra. Ya ev yakin aslinda, dedigim gibi, soyak yenisehirin o taraftayim ben. Ama yarin is var, diger gunde camasir mamasir 18inde yurtdisina gidicem 24une kadar olmicam buralarda. Yogunum yani biraz, resim atsan olabilu bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 di said: toggie said: Gidersin de geri donmeyecegin ne malum esas :) Abi herseyi tamamlamis olsam bile hic gidemeyebilirim, gittikten sonra donmek zorunda kalabilirim. Hani felaket senaryosu uretmek, ufak korkulari buyutup kendini kotu yonde telkin etmek kolay ama hayat cidden korkarak yasanamayacak kadar kisa benim icin. Haliyle gidip donecek olsam bile deneyecegim ben sansimi. Ya cikarim ya batarim. Batarsam oturup bastan, daha iyi sekilde tekrar kurarim. No problem. =) Sen simdi ogrenci olarak mı gidiyorsun yoksa sponsor oldular mı calısma vizesi icin falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Ben her sekilde bir sure dil okuluna gitmeye karar verdim. Zira Ingiliz aksanini anlamakta baya zorlaniyorum. Kesinlesmis bir sponsorluk yok ama "sponsorluk lazim" deyince geri cevirmeyip gorusmeyi surduren firmalar var. 1-2 ay daha surecektir sanirim onlarla gorusmeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 foto yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 hamsilipilav said: foto yok mu Aksam cekicem sorulanlarin fotograflarini. Kategori belirt sana uyanlari da cekeyim. =) Sarap kadehleri, bardak takimlari, filtre kahve seti, kasik catal bicak seti. Hersey olur. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 yolluk var mı? 80 cm veya 100 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 halı küçükse bakayım. tek ve çift kişilik yataklar birde kitaplık yada zigon veya sehpa varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar