Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS2 oyun downloadu hakkinda yardim lutfen..

Afterdeep

Öne çıkan mesajlar

Avustralyada yasiyorum. Bir PS2 oyunu 70-80 dolar(bu kadar para dokmek istemiyorum). Sormak istedigim sey su. Mesela Torrent'ten Winning Eleven 8'in DVDripini indirsem daha sonra onu direk DVD writerla DVDye yazsam, oyunu calistirabilirmiyim PS2'de? Bu konu hakkinda bilgisi olan varsa ve yardim ederse cok sevinirim. Simdiden tesekkurler..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 04 Ekim 2004 20:32 tarihinde demiş ki:
alcohol %120 kullanarak yapabilirsin bu isi basitce image burning wizard ile

Alcohol 120% programin adimi oluyor?[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Alaattin -Sorcerer - 2L3

Sosyal ağlarda paylaş

Evet sanirim buldum dedigin programi. Deneyip 4-5 gun icinde sonucu haber vermeye calisacagim. Tesekkurler cok yardimin icin.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Alaattin -Sorcerer - 2L3

Sosyal ağlarda paylaş

Su mantikla sordum. O oyunlari nette dunyanin heryerinden paylasan adamlar var. Turkiye ve birkac ulkeden baska cip taktirilabilecek baska bir yer oldugunu zannetmiyorum. Mesela eminimki Avustralya'da cip taktirma diye birsey yoktur. Bu nedenle o netten cekilen oyunlar belki bir sekilde cip gerekmeden oynanabiliyordur diye dusunmustum.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Alaattin -Sorcerer - 2L3

Sosyal ağlarda paylaş

Var var... Her yerde takiliyor chip. En kotu ihtimalle internetnetten chip sipariş edip, yine internetten buldugun resimli bir tutoriala bakarak elinde havya ve kablolarla kendin lehimliyorsun.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Chip degilde chip le ayni görevi gören aletler var üstelik playstation a zarar vermiyor, garantiyide bozmuyor. External bir cihaz yanliz en son gördügümde 300 dolardi. Interneti biraz arastirirsan satan siteleri rahatlikla bulabilirsin.[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is.
Sosyal ağlarda paylaş

Cok tesekkurler yardimlar icin. Adsl baglatacam 2 gune en gec. Baglatinca hemen koyulacam bu programlari cekmeye. Chip taktiracak yerde bulduk :) Turk mahallesinde var bir yer, muhtemelen Turktur :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Alaattin -Sorcerer - 2L3

Sosyal ağlarda paylaş

su dvd-rw'm bi gelsin de bilgisayariniza downoload ettiginiz oyunlari dvd ye kurma ve oyunlarinizi patchleyip bilgisayarda satilan sizinde yapabileceginiz patchli oyunlara ayrica bi para odememeniz icin olan kurum sorunsalini yazicam :) , dvd-rw'm bi gelsinde :p , hatta isteyene istanbulda olanlara oyunlarini bilem patchilcem
bekleyin sabırla :p[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur
Sosyal ağlarda paylaş

Cmrownz valla super olur. Ben daha DVD ye yazarken ne gibi ayrintilara dikkat etmem gerektigini bilmiyorum. Sabirsizlikla bekliyorum yazini :) Hatta yazmaya baslayip yarin falan postlasan super olur :))[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Alaattin -Sorcerer - 2L3

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...