Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Avustralyada yasiyorum. Bir PS2 oyunu 70-80 dolar(bu kadar para dokmek istemiyorum). Sormak istedigim sey su. Mesela Torrent'ten Winning Eleven 8'in DVDripini indirsem daha sonra onu direk DVD writerla DVDye yazsam, oyunu calistirabilirmiyim PS2'de? Bu konu hakkinda bilgisi olan varsa ve yardim ederse cok sevinirim. Simdiden tesekkurler..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 alcohol %120 kullanarak yapabilirsin bu isi basitce image burning wizard ile[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: Disappear, 04 Ekim 2004 20:32 tarihinde demiş ki: alcohol %120 kullanarak yapabilirsin bu isi basitce image burning wizard ile Alcohol 120% programin adimi oluyor?[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Evet sanirim buldum dedigin programi. Deneyip 4-5 gun icinde sonucu haber vermeye calisacagim. Tesekkurler cok yardimin icin.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Cipin yoksa çalışmaz galiba.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 e tabiki onu soylemedim bile cip olmasi lazim[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Internetten cektigim tum PS2 oyunlari icinde cip mi lazim?[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 e herhalde kopya oyun ba$ka nasil turlu cali$tirabilirsinki?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Su mantikla sordum. O oyunlari nette dunyanin heryerinden paylasan adamlar var. Turkiye ve birkac ulkeden baska cip taktirilabilecek baska bir yer oldugunu zannetmiyorum. Mesela eminimki Avustralya'da cip taktirma diye birsey yoktur. Bu nedenle o netten cekilen oyunlar belki bir sekilde cip gerekmeden oynanabiliyordur diye dusunmustum.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Var var... Her yerde takiliyor chip. En kotu ihtimalle internetnetten chip sipariş edip, yine internetten buldugun resimli bir tutoriala bakarak elinde havya ve kablolarla kendin lehimliyorsun.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Avustralya'da chip takma işine başla köşe ol.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 eheh biras legim bilgin warsa kendinde takarsin chip orada resimler ile adim adim gosterior zaten nasil yapilicagi.[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Chip degilde chip le ayni görevi gören aletler var üstelik playstation a zarar vermiyor, garantiyide bozmuyor. External bir cihaz yanliz en son gördügümde 300 dolardi. Interneti biraz arastirirsan satan siteleri rahatlikla bulabilirsin.[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlitzeR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 bence chip i kendin takmakla kalma chipide kendin yap :) :p[signature][hline]Let's blitz..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 alcohol 120% solenmis cdrwin3 de ayni isi gorur eger dvd writer bos dvd ve oyunun dvd-ripi downloaded halde elindeyse ps2 de cipinde varsa sadece image burn-wizard ile cok kolay yapmasi[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur [Bu mesaj cmrownz tarafından 06 Ekim 2004 13:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Cok tesekkurler yardimlar icin. Adsl baglatacam 2 gune en gec. Baglatinca hemen koyulacam bu programlari cekmeye. Chip taktiracak yerde bulduk :) Turk mahallesinde var bir yer, muhtemelen Turktur :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 sevindim adina hadi hoş geldin aramiza :)[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 su dvd-rw'm bi gelsin de bilgisayariniza downoload ettiginiz oyunlari dvd ye kurma ve oyunlarinizi patchleyip bilgisayarda satilan sizinde yapabileceginiz patchli oyunlara ayrica bi para odememeniz icin olan kurum sorunsalini yazicam :) , dvd-rw'm bi gelsinde :p , hatta isteyene istanbulda olanlara oyunlarini bilem patchilcem bekleyin sabırla :p[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Sahsen ben usenıyorum netten dvd oyun cekmeye. Cekmesı bı dert, yazması ayrı bır dert.Verıyorum 8 mılyon sorunsuz oynuyorum oyunumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlitzeR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: Perkins, 07 Ekim 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sahsen ben usenıyorum netten dvd oyun cekmeye. Cekmesı bı dert, yazması ayrı bır dert.Verıyorum 8 mılyon sorunsuz oynuyorum oyunumu. +1[signature][hline]Let's blitz..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Cmrownz valla super olur. Ben daha DVD ye yazarken ne gibi ayrintilara dikkat etmem gerektigini bilmiyorum. Sabirsizlikla bekliyorum yazini :) Hatta yazmaya baslayip yarin falan postlasan super olur :))[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 bende sizin yazimi beklediginiz gibi dvd writerimi bekliyom ehe :) gelsin hemencecik bi sticky acicam[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar