dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 yahu bakıyorum netten çıkaramıyorum bir türlü bulamadım metro yok sanırım başka nasıl gidilebilir buraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Budapeşte dediğin yer bizim çankaya kadar alan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 değil işte uzakta havalimanı metro sistemleri falan macarca zaten giden metro da yok. viyana dan budapeşteye geçicem oradanda havalimanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 abi pelerini tak.. up up and away? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 bi metro istasyonundan 200e otobüsüne binicen metro istasyonunu hatırlamıyorum ama keleti miydi neydi ulaşım haritasından bka işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Public Transport veya Shuttle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Taksi 20$ veya €dı yanlış hatırlamıyorsam. Havaalanına merkezden biraz mesafe var evet. Bazı taksilerde fix fiyat var, camında sticker şeklinde. Hatta kalabalık yerden binersen belki birileri daha olabilir, bölüşürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Nerden gidiceksin?Ona göre merkezden gidiyosan Nyugati tren istasyonundan kobonya kispet yönünde son durağa kadar git oraadan 200e ye bin havaalanı son durak zaten.single transfer ticket al 480 ft olması lazımdı o işini görür yolculuk için. Neyle geçiceksin viyana'dan budapeste'ye?Orangeways tercih et 13 eu falan olmasın lazım.FTC'nin(stadyum) orada indiriyor.Direk metro hattı var altta nepligette indiriyor zaten bin git.Oturim guide yazim bi arada budapeste için asdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Saol ya bu iyi oldu. 2 kere gittim budapeşte ye biliyorum biraz orange ways i kullanıyorum zaten iyi oluyor 9 euro alıyor benden viyanadan? Peki bu hattı istediğim saatte kulanabilir miyim? Uçak çok abuk bir saatte sabahın 6'sında. Gidip o havalimanında sabahlama imkanı olur mu? viyanadan 21:30 son otobüs onunla gidip 1-2 civarı havalimanına geçeyim istiyorum. FTC'nin oradaki metro direk gidiyor mu havalimanına ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 son otobüse kalırsan metroyu kullanamayabilirsin çünkü 1'de son seferi yapıyor diye hatırlıyorum ben.Viyana'dan 2-3 saat sürüyor olması lazım yani son seferi falan yakalarsın ama riske atmamak lazim bence.Havaalanında epey yatan oluyor abi o yüzden sorun olacağını sanmıyorum :p Ha bu arada direk gitmiyor tabii ki oradan da 200eye aktarma yapman lazım başka şansın yok zaten bunun dışında.Şehirden 3000 ftye servis gibi şeyler var bu arada direk havaalanina götürüyorlar zorda kalırsan kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 işte uçak sabah 6 da o zaman 18:50 otobüsyle viyanadan gitsem ya da daha erken giderim gezinirim ederim. saat 11-12 gibi havaalanına giderim de yalnız olacağımdan çok büyük sıkıntı olacak bu sabahlama işi. Ana terminal sanırım burası büyük havaalanı? başka olmaması gerek. Wizz air ile amsterdam yapıcamda 12 euro ya buldum bileti=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Wizz air candır ya.hmpfs özledim canim gitmek istedi lan.Budapeşte'den baska insana her gün yeni birşey sunan başka bir şehir var mı lan?Açık hava müzesi gibi zaten şehir sağ sol bak kızlara hepsi heykel gibi maşallah ince işçilik var asdfg.Abi biletsiz binme bu arada 200eyi kontrol ediyorlar ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 budapeşte favori şehrim zaten dibine vurmuş adamlar dokk a gittim zaten iptal oldum o gece =) 2 kez gittim her sefeirnde tkerar tekrar gidesim geliyor. neyse bakalım makul bi saatte gideyim havaalanında yerleşeyim laptopta oyun falan oynarım sabaha kadar inş priz falan sorun olmaz oralarda vardır öyle birşeyler umarım yoksa sızar kalırım ben kaptırmayalım bi de çantaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Bed Beach! Álmok szigetén ;). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar