sharky Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Oo Faerun 'da az mı takılmadık :) Türkçe var. Daha doğrusu Türklerin katıldığı var. Anatolia Mud. emu.edu.tr veriyordu galiba.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 ya pek bilgim yokta mud olayı nedir tam olarak :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Multi-User Dungeon. Online Multi-Player text based RPG. Oynamadan anlatılamaz, matrix mübarek.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_rider Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 ya tam olarak adresi nedir dedigin yer yok sayfayı goruntulemio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 başlat->çalıştır oray aTELNET yaz bağlan kızmında uzaktaki bilgisayar sekmesine tıkla Üst tarafa mesela towers.angband.com alt tarafada portu.. mesela 9999 bu adres seni two towers mudına bağlar.. oyle bi sürü mud var çoğunu sistemi değişik farklı.. kimin sistemler ibenzer ama temaları farklıdır.. Tavsiye edilcek bi two towers var (power play).. bide falout :).. (oyundan önce cıktı)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Bu arada MUD ISTERIZ WASTIEE!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 +1.......[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Ben varım.. oynamıyorum ama oynarız imkan olursa ;)[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 ya yani mud dediğiniz bu ircdan oynanan frp gibi birşeymi oluyor? hiç oynamadım ama oynamak isterim?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 BAk sana böyle bi tasvir geliyor: [oha imam tuvalete gidicek gibi ezan okuyo tırstım] You are in a dimly lit Hallway With Patterns of Dragon wars on Walls.. Room seems to Be unused for some time ... There is a cihmney at the far end of the room and a Grand picture hangs Upon it.. Exits: Door , Stairs , Kitchen burda look picture look chimney fln yazarsan onları ntasfirleri gelir. hatta chimney (baca) yı arıyarak bişiler bulabilirsin.. Door stairs kitchen ayzarsan oraya girersin (aadı ustunde exits) bi fikir vermediyse yukarda anlatııgım şekilde gir biras oynamaya çaış. oynarken LOT kıtabındaki haritayı kullan :)][hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Baba bende oynamak isitom yaaaaa Açın burayada bende varım bundan sonra[hline]Gezinen bir gölgedir hayat, gariban bir aktör Sahnede bir ileri bir geri saatini doldurur Ve sonra Duyulmaz olur sesi, bir masaldır Gürültücü bir salağın anlattığı Ki yoktur hiçbir anlamı. W. Shakespeare - Macbeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 linux'ta ya da unix'te oynamanın yöntemini bilen var mı?[hline]Erkan baba günün birinde demiş ki: "Bil Mukabele" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 telnet vari programa aynı adresleri girersen olur.. olmadı wininit zmud gibi programların linux verisyonunu bulamya çalış..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 lethe yine anlamadım :) bana birazcık irc daki frp gibi geldi bir kısmı?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Ya aslında bı kac code la c++ tan rahatlıkla kasılıp patıcıge eklenebılıcek bı olay ama cımdı kım kasar onu bılemem su an ben kasamam mesela.......[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Valla zamanında EFES'le beraber The Two Towers'da fırtına gibi eserdik. Hatta benim karakterimin adı "OKY" idi.Hatta ve hatta bir aralar Baruk Khazad Dum adlı cüce guild'ine bile girmiştim... EFES olm unuttun mu beni?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 WAAAAAAAAAYYY.. olm cep telin bile var bende :).. kopmuştum olaydan kayıp efsanelere başladım :) nası gidiyo hiç bilmezdim buralara tkaılcağpını.. gelsene icqya 53468135.. ..pek açmıyom ama gel sen yinede :)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 İlk ve tek turkçe mud oynamak isteyenler: www.kayipefsaneler.com adresine bağlanıp oradan oyuna girebilirler yada bilgisayarınızda start düğmesine basıp çalıştırı tıklayın(ingilizce windowsta start/run).çıkan pencereye şunu yazın: telnet 213.194.116.14 4000 bu sizi ilk ve tek türkçe muda bağlayacaktır egenetten aslında server istemiştim ama önce tamam sonra hatlarının dolu oldunu sölediler(ne kadar yerseniz:P)artık sağlam bir serverımızda var. tahminen aktif oyuncu sayısı 200 civarı.ve hergün artıyor. oynamayı bilmesenizde gelin ,oyundaki insanlar size yardım edecektir... not:oyuna girince acemi yazıp msj iletebilirsiniz.ör: acemi merhaba eğer telnetten bağlanıyorsanız seçeneklerindeki yerel yankıyı işaretleyin yoksa yazdıklarınız görünmez ve client programı kullanın yoksa winxp ve 2000 kullananlar tr harf göremez. daha fazla bilgi vs... [email protected] LOTH Evrendeki Enerjini Merkezi Kayıp Efsaneler Yöneticisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sldsnake Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 hadi canlanın biraz[hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss! :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 telnet ile bağlandıktan sonra yazı yazamıyorum telnette[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki: Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek", ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 tercihlerden yerel yankıyı işaretle boylece yazdıklarını görebilrisin (yazıyosun sen ama gözükmüyo)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar