sldsnake Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Bütün MUD oynayan veya oynamak isteyenler! Buraya hangi server de oynadığını, oynamayanlar ise oyana girecekleri nicklerini bırakmaları yeterlidir. NOT: Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek MUD için ayrı bir bölüm açılacak[hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 ben varim ;) $u anda oynamiyorum, eskiden Faerun 'da (Rauvyon olmadan once) Rithiren diye takilirdim ama[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Hep oynamak istediğim oyunlardan biridir. Lakin cehaletten oynayamamışımdır. Elimden tutup öğreten de olmamıştır :([hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 nightmist gibin bise mi? (oynuyoduk bunu bı ara) www.nightmist.co.uk[hline]Make me feel it, make feel alive again! (mgs yi bitirdim gene sıkıntıdan da :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 hehe oynardim ben de eskiden, alternatifi pek var sayilmazdi; ama artik interaktif oyun ortami olarak cok fazla alternatif var bence. ne kadar tutar bilmiyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Ben de oynayabilirim. Realms of Anatolia ile basladim, turk mudi :) . Sonra Abandoned Realms, baya oynadim burda. Ansalon mud (Dragonlance), azicik da materia magicia da oynadim.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Bend eoynadım bir çok yerde ama en çok fearunda oynadım. Olsa oynarım gene :).[hline]Something in your mind? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 mud olayı bi "decade" arkada kaldı yaf. 10yüzbin tane mmorpg çıkarken piyasaya çok kişinin mudlarla oyalancağını sanmıyorum. artık mudların alternatifleri çok; adamlar aspyle bile buna benzer şeyler yapıyo elde redhouse sözlük ve harita çizmek için boş dosya kağıtlarıyla falan az sabahlamamıştım ben de. mud oynamakla öğrendiklerimin haddi hesabı yoktur yani. yine olsa yine oynanırım dicem yalan olcak bilmeyenler için ultima online = mudun resimlisi[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 oynardım two towers rauvyon en çok.. genelde efes nickini kullanırım.. (denediim çok mud olduda.. ne biliyim bi towers kada rkolay bi rauvoyn kadar sıcak deildi)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Hmm fena fikir gibi değil aslında masa üstü ultima :p yok be bayar okadar skill falan nasıl hesaplanır onların artışı kullanılış haddi hesabı kesilmez dm öldürür kendini heralde[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 two towersta bi iki oynamışlığım vardı fiiii tarihinde nickimi bile hatırlamıyorum :-P[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 herkes şurda oynadım burda oynadım diyo.. kimse açıklamıyo?[hline]Make me feel it, make feel alive again! (mgs yi bitirdim gene sıkıntıdan da :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 çok kişinin aynı anda oynadığı text based rpg işte...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 said: smerten, 11 May 2003 15:19 tarihinde demiş ki: herkes şurda oynadım burda oynadım diyo.. kimse açıklamıyo?[hline]Make me feel it, make feel alive again! (mgs yi bitirdim gene sıkıntıdan da :) ) bak mud da görüntü filan yoktur hep yazıyla oynarsın ama ingilizcem iyi olmadigi icin oynayamiyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 said: Grudge, 11 May 2003 18:06 tarihinde demiş ki: çok kişinin aynı anda oynadığı text based rpg işte...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Onu da biliyorum da kuralı falan yok mudur ?[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 bisürü oyun var MUD da MMORPG gibi bi terim. Multi User Dungeon demek. hangisini oynadığına bakar. bi de etrafta bulabileceğin en iyi MUDcu ben diilim... multi user dungeon ya da dungeons diye aratırsan googledan falan bişeyler bulursun heralde...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Eskiden Frp&Magic die bi dergi vardı muder abi az anlatmamıştı mudları yaw ahh ahh eski günler google dan arat mud diye bi tane program olması lazım böyle serverlar var ve onlardan birine seçip giriyorsun bilindik frpnin sadece yazılardan oluşmuş versiyonu chat gibi denebilir ama değil... eski zamanların en baba oyunuydu bence ne zewk alırdık be en çok ta two towersta koşuşturmuştum aynen elde redhouse sözlükle =) bana kazandırdığı şey çoktur mudların onlar sayesinde şu an okulda ing dersim 5 ve herkes yuh inek diyo e zamanında az mı kastık be.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 masaüstü tarzı olması çok güzel. bildiğin dünyanın içinde oynayabilmen çok güzel. ama "a" "s" "d" gibi her komutun tuşunu ezberlemek, ve nereye gittiğini bilememek oyunu çok zorlaştıyor. Ultima 1 gibi basit bir arayüz koysalar. Ya da sol tarafa yön okları koysalar, nerede duvar nerede yol olduğunu anlasak. Biraz yardımcısı olcak ama, böyle mudlar çok karışık geliyor bana. Nerede kutu var, nerede bar var, nerede kapı var, nerede düşman var, anlayamıyorsun. Kendimi kör gibi hissediyorum. Ha birileri elimden tutsa, "aslında oyunda kör değilsin, çok kolay bir arayüz var" dese, oynarım oyunu.[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 bone aliskanlik meselesi abi o, bilmem denedin mi ama alistin mi kolay geliyor onlar artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 tamam işte ben oynadım. bayaa eğlenceli.. baya.. oynamak isteyenler ww.nightmist.co.uk[hline]Make me feel it, make feel alive again! (mgs yi bitirdim gene sıkıntıdan da :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 eskiden oynamaya çalışmıştım serverimi ne kapanmıştı şimdi olursa oynayabilirim bu arada hat yada bişiler gerekirse desteklerim... icq:135604183[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 mud.ege.net.tr serverında oynuyoruz şu an aktif 15 kişi falan ilgileniyorsanız irc.doruk.net.tr #mud #delucia kanallarını bi ziyaret edin arkadaşlar yardımcı olacaktır.[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Patıcıkte takılcaksak varım yoksa bı browser daha acamam :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_rider Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 hiç kacırmam ama Turkçe olursa sevinirim :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_rider Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Turçe olan bi mud varmı varsa adreslerini verimisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar