Wordellion Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 abi zaten tel takmıyorum cok sukur de gereık yok dişlerim duzgun sadece birine atıfta bulundum....[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln
Wordellion Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 batilc bunu nie net aracılıgıyla soledin ki gzlm telefon acıp da soleyebilirdin ???????[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 hic kasmaya gerek yok.hırpanide gitme.kızlar dıs gorunume bizim kadar onem wermez.kendine guven ilk sırada.kararsız,tedirgin heyecanlı hareketler her zaman olumsuz etki yaratır.kadınlar olgun erkeklerden hoslanır geyıgının sırrı da budur.cokta abartmaya gerek yok.allah deil ya alt tarafı bi dişi işte.baktın sarmadı seni, pesınden kosup ta seni sen yapan degerlerden odun werme.koy d.tune gitsin.insallah aşk mask ,cnm cicim muhabbetlerıne kaptırmazsın kendini.bir erkegin basına gelecek en kotu olaylardır onlar.mesafeyı sen ayarla.muhabbeti akısına bırak.konu yaratıcam diyede kasılma.secme hakkı ne kadar onlara aitte olsa erkek neslinin de bir mazisi bir haysiyeti war.senin icin buyuk bir adım belki ama erkeklik tarihinde sıradan bir olay olucak.unutma ihtiyacın olan kudret dna larında bulunan y kromozununda mevcut.haydi aslan![signature][hline]kofte+piyaz
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Beyaz Corapları cek. Ama pantalon bıraz kısa olsun gozuksun coraplar. Ayakkabıların kösele olacak. Sora elinde tesbihin olacak cevıreceksın kızın yanında sürekli Hah bide Bogazını temızlemeyı unutma Ğoargkk diye kızın yanındayken tamamdır bu iş.[signature][hline] The Truth is out There
Mix Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 black ayakkabıların topukları yumurta topuk olcak onu söylemeyi unutmuşsun.[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark
Angelfire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 TOPUNUZ ÖLÜN ULAN GENE AYRILDIM BENDE ZATEN GEBERİN AÇMAYIN TOPİC MOPİC[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Bence günlük kıyafetler&normal halinle git, kasmaya gerek yok. Ben olsam öyle yapardım yani. Hiiç uğraşamam.[signature][hline]öss nubisi izinsiz gösteri MSN:[email protected]
Mix Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 sen ayrıldın diye biz ölelim o zaman dünya senin etrafında dönüyor galiba?[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark
_che_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 yeter ama yaaa!heryer kız topici dolu![signature][hline]herkes düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür!
_che_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 evet patlamadı ama sinir oldum ya patinin kızdan başka dersi yok mu?[signature][hline]herkes düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür!
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 lol[signature][hline]öss nubisi izinsiz gösteri MSN:[email protected]
spawn77 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: Nukem_Verite, 06 Ekim 2004 16:33 tarihinde demiş ki: tarih var aşağıda ben beden eğitimi hocasıyım Pfff iğrenç
Mix Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 güzel espiri bence :) (yalnız basına degerlendirirsen igrenc ama üstteki mesaja atfen degerlendir)[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark
Angelfire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 hayır kız topici açan herkes ölsün başka bişi demedim açmayın baydı yeter ya eskiden kızardık artık abardınız[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
AngeLinFirE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 off benim nickimden başkası girio zannettim..Ödüm patladı be:D[signature][hline]BurN BabY BurN!
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 heheheh[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
yellowdream Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Kendin gibi ol yalnız dikkat et ayakkabıların mutlaka temiz ve düzgün olsun oturup konuşmaya başladığınızda kendinden emin bir halde kendi huyunu özetle hafif espriler katarak ama maymun etme kendini sen nereye istersen oraya gidelim aman sen ne istersen onu yapalım gibin davranma hemen dizginleri verme hatuna birde hoşuna kızın hoşuna gidebilecek bir iki iltifatta bulun ama iltifat etmekle yalakalık yapmak arasındaki ince çizgiye çoook dikkat et sen kendinden emin davranıp düzgün cümlelerle kendini ifade edersen kızın hoşuna gider otururken elindeki çakmak saatin vs gibi cisimlerle sürekli oynama dikkatini kıza ver karizmayı dağıtma çok uzun oldu yeteeeeeeeeeer bu kadar :)
glamdring_S Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Ben telleri taktım ya galiba alexi'ydi -ama emin diilim- haklı teli düzgün kullanır ve temiz tutarsan hiçbir tez avantajı yok zati sen alışınca konuşmanda nerdeyse eski haline gelio :)[signature][hline]Thrash 'Till Revolution
Natural Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Wordellion gördüm sizi taksimde gidiodunuz:)nasılg eçti bakalım hehe;)[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Wordellion Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 abi ne ii ne kotu gecti kız beni ararsa bakacam yapcaz artık bişiler aramazsa gazla gitsin he bu arada senin hatun da hos yani sirin bı kız ;)[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln [Bu mesaj Wordellion tarafından 07 Ekim 2004 17:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 O kız varya o kız; sana girsin.[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ehe çok komik cevaplar gelmiş :)[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862
Wordellion Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: Sensible, 07 Ekim 2004 17:17 tarihinde demiş ki: O kız varya o kız; sana girsin. abi ne demektir bu ??? yani surda patilere guvenip bişi soruyoruz fikir istiyoruz bole cvplar gelio...[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 sen sen ol abi çünkü o da o olcaktır..kız bişiler hissediyoki geliyo zaten hissetmese gelmez eğer milletin zoruyla geliyosa sen gazla gitsin... Tipe falan gelince özen bezen ama fazla abartma eğer kızla bişeler olursa ilerdede böle yapmak zorunda kalırsın o da sorun olur... Paticiklere gelince arada böle 1-2 çıkıyo ama kusuruna bakma arkadaşın belki seviyosundur sen o da bilmiyodur veya aklına gelmemiştir o an...Onun adına gerçi bana düşmez ama özür dilerim... Hadi bakalım kolay gelsin...Durumu bildirmeyi unutma olurmu???[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ
Natural Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 said: Wordellion, 07 Ekim 2004 17:12 tarihinde demiş ki: abi ne ii ne kotu gecti kız beni ararsa bakacam yapcaz artık bişiler aramazsa gazla gitsin he bu arada senin hatun da hos yani sirin bı kız ;) senina ramanı öneririm kovala biraz...ilgi duyduğunu falan anlasın boş olma. sağol bu arada:)bitanedir;)[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Öne çıkan mesajlar