tomkat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Revangelis said: tomkat said: fena diildi fena diildi dediğin oyun bozuktu be sdf niye abi ben oynuyodum trafik sikisikligini bile duzeltiyodum yangin sonduruyodum kurtarma yapiyodum
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 o wing commanderlerin birinde luke vardi ya yanlis hatirlamiyosam LAN DUR AHAHAHHAHAH COK KOTUYDU BU OYUN YA mouse ile ucmak off geber ya zulumdu bu oyun ya ama cok oynardim
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ben de oynuyodum da random görev yapmaktan öteye gidemiyodu oyun bitmeden piyasaya sürüldü, milyon tane bug vardı, çoğu şey bozuktu
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 o zaman 9-10 yasindaydim bug mug baglamiyodu beni ya harbi cok iyiydi o zamanlar ya boktan oyunlar bile kendini zevkle oynatiyodu yada bana oyle geliyo
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 tomkat said: phantasmagorialar da baya tirstiriyodu sabaha kadar oynardik babamlarin uyanmamasina dikkat ederek sift 2 tane meme got gorucez diye cutscenede hahaha ahah fantasmagorya 1 de bi salaklık vardı. oyunda ilerleyip cd değiştirme vakti geldiğinde mesela 2. cd değil de 3. yü koyarsa 3. chaptera atıyordu seni secks sahneside 6 cdnni başındaydı yanılmıyorsam O 6. CD NE AŞINDI ARKADAŞ
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 tomkat said: bi de lol bi de sound blaster secmeceli menu vardi haha misal: http://i.imgur.com/PziKU.jpg http://i.imgur.com/64xrn.png http://i.imgur.com/IpGmM.jpg http://i.imgur.com/FkpBq.jpg http://i.imgur.com/plX9R.jpg
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 gunun son oyunu bunu bilmeniz imkansiza yakin bunu oynamis olan varsa buyuk saygi duyarim
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 uçak simulasyonu vardı bi tane.adını hatırlayamadım bi türlü.amaçsızca onu oynardım.kalk, flare at, boşa füze at.
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Kaede said: tomkat said: phantasmagorialar da baya tirstiriyodu sabaha kadar oynardik babamlarin uyanmamasina dikkat ederek sift 2 tane meme got gorucez diye cutscenede hahaha ahah fantasmagorya 1 de bi salaklık vardı. oyunda ilerleyip cd değiştirme vakti geldiğinde mesela 2. cd değil de 3. yü koyarsa 3. chaptera atıyordu seni secks sahneside 6 cdnni başındaydı yanılmıyorsam O 6. CD NE AŞINDI ARKADAŞ seks sahnesi chapter 4ün başı abi ne 6sı ayrıca o şekilde chapter atlıyıp 6.cdden başlayınca 5. veya 4.cddeyken almış olman gereken bi item çantada olmadığı için oyunu bitirmek imkansız oluyodu
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Kaede said: f-29 retaliator ? bu değil.bu arada 99-2000de oynardım.çıkış zamanını bilmiyorum tam.
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 öyle miydi ya hazırlıktaydım galiba unutmuşum 15-16 yıl olmuştur
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Kaede said: tomkat said: phantasmagorialar da baya tirstiriyodu sabaha kadar oynardik babamlarin uyanmamasina dikkat ederek sift 2 tane meme got gorucez diye cutscenede hahaha ahah fantasmagorya 1 de bi salaklık vardı. oyunda ilerleyip cd değiştirme vakti geldiğinde mesela 2. cd değil de 3. yü koyarsa 3. chaptera atıyordu seni secks sahneside 6 cdnni başındaydı yanılmıyorsam O 6. CD NE AŞINDI ARKADAŞ HAHAHAHAHA ben onu bilmiyodum ya kfjsdhkdfjgh hardline diye oyun vardi ama adventure diil shooter ama ayni phantasmagoria gibi kamera cekimi oyun 2nci cdnin basinda meme vardi arkadasla 50 kere save/load yapmisizdir ya lol bi cutscene 15 dakka falan suruyodu hatta ablanin adini bile hatirliyorum kate boyle biseydi
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 abi hardline baya zordu ya bitirmeyi geç yarısına gelememiştim zamanında
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ya o değil phantasmagorianın neresi az bilinen oyun sdf
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 az bilinme yalan oldu zaten generic nostalji topiği v2252452672 ahah
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Revangelis said: abi hardline baya zordu ya bitirmeyi geç yarısına gelememiştim zamanında cok iyi mouse kontrolu gerektiriyodu o ya dusmanlar cok hizli cikiyodu ve ayni anda 5-6 tane beliriyodu bi de cikan dusmanlarin yuzde 80'i aslinda basrol karakteri ted'di adam bulamamislar baska ayni herifi dusman olarak da kullanmislar ama kiyafetleri farkliydi kasip bitirmistim ve sonunda sect'in basi olan kendi abini olduruyodun robot haline getirmisler adami bana mi oyle geliyo yoksa o zaman icin baya iyi miydi senaryosu
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 az bilinmesi goreceli bisey sorsan sokaktan birine 2000 oncesi oyun soyle diye quake falan der
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 quake ya her yeni quake ciktiginda upgrade yapiyoduk makineye ahah harbi ya bana yeni pc alinmasi hep quakeler ciktigi zaman olmustur quake 1 baba bana pc al quake 2 3dfx voodoo al quake 3 voodoo 3 al hatta allah belani versin id software geforce 3 cikarken doom3'u en iyi sekilde calistircak kart budur denmisti oyun geforce 3 ciktiktan 2-3 sene sonra cikti ne kufur etmistim ya gidip direk gf3 almistim doom 3 oyniycam diye neyse falza post attim ders caliscam
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 septerra core final fantasy kafası bişeydi dark colony
Kumadam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Az bilinen yada nostalji, Universite yillarimizin guzellikleri hepsi Kick off oncesi emlyn hughes soccer oynardik tum ogrenci evinde.... Bir vize final donemi ara verirdik Strategic command : european theater ile sira tabanli strateji dunyasina adim atmistik Guzel yillardi Birde amiga da bir oyunum vardi sevdigim another world diye Aslinda var oglu varmis dusundukce... Misal aklima tv sports basketball geldi... Orta sahayinayrinekranda gecerdi oyuncular bizde biradan bir yudum alma firsati bulurduk Hayatimda ilk oynadigim oyun ise, 1984 lerde sinclair spectrum 48k da oynadigim bir deniz alti simulasyonu idi, o zamanlar lise 2 yada 3 deyiz arkadasin deniz harp okulundaki agabeyi gelip dagitmisti bizi... O zamanlar nice insanlar tanidim epic itemleri yok, yillar sonra nice epc itemlar gordum icinde insan yok Bu guzel konu basligi icin tesekkurler Genclik yillarima gititim
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 15 sayfa olmus bir allahin kulu MDK dememis. I AM DISAPPOINT
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ağlatıcam hepinizi http://www.varol.us/wp-content/uploads/2010/11/strawberry.jpg http://www.abandonia.com/files/games/24/Alley%20Cat_1.png
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 patlayan şeker yapan bi firma var osmanbey civarında fabrikası olması lazım, gidip koliyle alma planlarımız var
Öne çıkan mesajlar