Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 İş için 3 günlüğüne Edirne'ye gitmem gerekiyor, düzgün bir otel lazım masrafları şirket karşılayacağı için para konusunda sıkıntı yok. Gitmiş olan ya da Edirneli o çevreyi bilen varsa içimizde beri gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 kervansaray var orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 kervansaray güzeldir. Hotel balta var şehrin en meşhur otelidir güzeldir de bir de dedeman açılacaktı açıldı mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 kervansaray ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Kervansaray'ın sitesini bulamadım ama Balta iyi gibi resimlerden görüldüğü kadarıyla, buradan yer ayırtıcam sanırım, iyi midir? Ünlü demişsinizde hani rahatlık açısından mı yoksa başka ünlü olduğu konular mı var=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 edirnenin genelevi trakya çapında ün yapmıştır hani balta nerede bilmiyorum ama beni de kıllandırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Benim açımdan sıkıntı yokta, simdi bi hanfendi ve bi amirle beraber gidicem. Otel bul diye kabağı da benim başımda patlattılar o yüzden düzgün bi yer arıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 dusuncelihayvan said: Hotel balta var şehrin en meşhur otelidir güzeldir de o isimle en meşhur oldularsa gözüm kapalı kalırdım o otelde. Demek ki cidden özen göstermiş adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 ya balta adı komik evet =) ama şehrin en merkezi yerinde cadde üzerinde ve güzel bir otel büyük. yeni otel açıldı mı bilmiyorum ama yıllardır edirne'de hep en meşhur otel baltaydı. BALTA OTEL KONFORUNUZ TUTKUMUZ BALTA OTEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 abi yalnız bu fuhuş olayı doğru olmasın otelin adı balta sloganı konforunuz tutkumuz falan aman reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 balta iyidir. otelden çıkıp sağa dönünce 50 metre aşağıdan ilk solda Hamza Baba vardır çorbacı. orda çorba köfte pilav atın ucuzundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar